Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Cap de Vendes sou

Cap de Vendes sou

Jefe de Ventas sueldo

T’agradaria encarregar-te de la planificació i de la supervisió de la feina dels equips de vendes de les diferents empreses? Doncs bé, avui a l’article de bloc de Linkia FP, parlarem d’una de les professions més destacades al sector del Comerç i el Màrqueting: cap de vendes. Un dels avantatges que té com a cap de vendes respecte a la resta d’oficis del mateix àmbit és que s’ocupa de múltiples funcions amb una alta responsabilitat. Duu a terme, des de la contractació i formació del personal de vendes, com la definició d’objectius que s’han d’assolir respecte dels venedors, o el disseny i la presentació de les estratègies. És un ofici que requereix una gran especialització per part de la persona que se n’ocupi i que, actualment, té una alta demanda. És per això que avui, durant les properes línies, parlarem de quant cobra un cap de vendes i, a més, t’oferirem una llista detallada amb les aptituds necessàries que has de tenir si vols dedicar-t’hi professionalment. Si tens interès i vols formar-te sobre això, a Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Màrqueting i Publicitat a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen a investigar, planificar i executar estratègies de màrqueting i comunicació. Vols obtenir més informació? T’expliquem tot el que cal saber, a continuació. 

Quin és el sou d’un cap de vendes? 

Segons dades extretes pel portal d’ocupació de Jobted, el sou d’un cap de vendes és de 48.400 euros bruts anuals, és a dir, un salari aproximat de 2.620 euros nets al mes. Aquest sou, com a la resta de professions, variarà segons diferents factors, ja sigui per la formació, la productivitat, el tipus d’empresa o, fins i tot pel nivell d’experiència. En aquest cas, ens centrarem en aquest darrer factor, perquè així puguis veure quins són els diferents rangs, sobre la base de la veterania al sector. 

Una persona que comença a treballar sense experiència pot rebre un sou mínim de 32.600 euros bruts anuals. Tot i això, algú que tingui molta més experiència en l’àmbit del comerç i el màrqueting, pot arribar a cobrar fins a un màxim de 75.000 euros bruts a l’any. 

Per ser més específics respecte a la veterania en aquesta àrea, mostrarem les quatre jerarquies que hi ha en relació amb això: 

  • Menys de tres anys. El sou d’un cap de vendes, gairebé sense experiència, és d’aproximadament 32.600 euros bruts anuals. 
  • Entre 4 i 9 anys. D’altra banda, una persona que tingui més coneixements sobre el sector i que, per tant, hi porti més temps, pot arribar a cobrar un salari aproximat de 46.400 euros bruts per any. 
  • Entre 10 i 20 anys. El sou d?un cap de vendes amb una experiència d’entre 10 i 20 anys és de 60.200 euros. 
  • Més de 20 anys. Finalment, un alt especialista, que té una gran experiència al sector i domina les diferents activitats que duu a terme, pot cobrar al voltant de 65.300 euros bruts anuals. 

Aptituds professionals per ser Cap de Vendes 

Una de les coses que cal tenir en compte abans d’endinsar-se al sector del Comerç i el Màrqueting, és que no només n’hi ha prou amb la formació que obtinguis o l’experiència que puguis tenir dins de l’àmbit. És molt important que, a més d’assolir aquests objectius, tingueu present algunes aptituds professionals per poder ser un especialista d’èxit. Vols saber quins són? T’oferim una llista detallada, a continuació. 

  • Tenir la capacitat per administrar, formar i motivar un equip de personal de vendes 
  • Conéixer quins són els diferents processos de vendes  
  • Tenir capacitat de lideratge, entusiasme i, sobretot, iniciativa als projectes 
  • Grans dots comunicatius 
  • Posseir confiança a l’hora de parlar davant de grups de professionals 
  • Capacitat per poder resoldre els problemes en moments determinats 
  • Tenir tacte i diplomàcia 
  • Capacitat de negociació, organització i planificació 
  • Tenir coneixements administratius per a les vendes, consultes, comandes i garanties 
  • Coneixements de càlcul per preparar i supervisar pressupostos i objectius 

 

I això és tot per ara. Si estàs interessat a estudiar amb Linkia FP el nostre cicle formatiu de màrqueting i publicitat, només has de contactar amb nosaltres i deixar que ens ocupem de la resta. Volem que visquis l’experiència d’estudiar una formació professional de manera més agradable, des d’aquell punt que et sigui més còmode. Truca’ns i obté més informació! 

 

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK