Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

El Black Friday d’Linkia FP ofereix 50 € de descompte en la matrícula dels seus cicles de FP a Distància

El Black Friday d’Linkia FP ofereix 50 € de descompte en la matrícula dels seus cicles de FP a Distància

El Black Friday d'Linkia FP ofereix 50 € de descompte en la matrícula dels seus cicles de FP a Distància

 

Linkia FP s’uneix a el Black Friday amb una interessant promoció oferint un descompte de 50 € als seus futurs alumnes i les alumnes que vulguin matricular-se en qualsevol dels graus mitjans i superiors que ofereix en modalitat online.

Aquesta promoció, que estarà vigent entre el 27 i el 29 de novembre, s’aplica a través del codi promocional BF2019 que els interessats i interessades hauran d’introduir en el simulador de matrícula que la plataforma en línia té disponible per realitzar de forma íntegra la matrícula a qualsevol dels graus d’FP a distància.

D’aquesta manera el descompte s’aplica de manera automàtica en l’import de les matrícules corresponents a l’semestre que donarà començament al febrer de 2020.

Qui pot accedir a la promoció Black Friday?

El Black Friday no només està dirigit a nous alumnes i alumnes, sinó que Linkia FP ha fet extensiva aquesta promoció a tots aquells que han de renovar la seva matrícula per continuar els seus estudis en el proper semestre de el curs 2019-20. D’aquesta manera, Linkia FP ofereix més facilitats perquè els estudiants puguin renovar la seva matrícula amb millors condicions en qualsevol dels cicles formatius que estan estudiant actualment.

 

Cicles FP de FP a Distància inclosos en la promoció Black Friday

Linkia FP ha incluido en esta promoción su oferta completa de ciclos formativos a distancia de sus diferentes familias profesionales:

En total, 17 graus d’FP a distància; 4 graus mitjans i 13 de graus superiors el semestre tornarà a donar començament el 5 de febrer de 2020 i en el qual participaran alumnes i alumnes procedents de tot Espanya, fins i tot aquells que es troben fora de país per als que l’opció d’estudiar a distància suposa un gran avantatge.

En aquest sentit, Linkia FP ha ampliat les seves seus d’exàmens i actualment els alumnes i les alumnes de la plataforma d’fp online poden escollir qualsevol de les següents ciutats per examinar-</ strong>: Barcelona, ​​Bilbao, Girona, Granada, La Corunya, Lleida, Madrid, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tarragona, Tenerife o València.

 

Altres promocions que s’afegeixen a el Black Friday de Linkia FP

El Black Friday no és només l’únic descompte que Linkia FP ofereix als seus futurs alumnes, ja que la plataforma d’FP a distància sol mantenir vigents descomptes promocionals en els seus diferents cicles formatius que premien aquells que anticipen la seva matrícula, ja que aquests solen ser més alts en les primeres setmanes de l’termini de matrícula. No obstant això, a més d’aquests descomptes promocionals, Linkia FP té un descompte addicional en funció de la quantitat de mòduls o crèdits als quals es matricula l’alumne o alumna. És a dir, aquells que excedeixen un determinat nombre d’hores lectives a la selecció del seu matrícula són premiats amb un descompte addicional, d’entre el 10 i el 20% depenent de la convocatòria.

D’altra banda, hi ha altres descomptes lligats a la forma de pagament o a situacions especials de sol·licitant. Per exemple, s’afegeix un descompte de 5% en aquells casos en què l’alumne o alumna decideix formalitzar la matrícula d’un sol pagament. Linkia FP també ofereix un altre descompte de 5% a aquelles persones que acreditin situacions especials, com ara família nombrosa, víctimes de la violència de gènere, víctimes de l’terrorisme, etc.

 

Quines opcions de pagament de la matrícula ofereix Linkia FP?

Linkia FP permet als seus alumnes i alumnes diverses formes per poder formalitzar el pagament de la seva matrícula amb l’objectiu de ser el més flexible possible i oferir les màximes facilitats per cursar un dels cicles de grau mitjà o cicles de grau superior.

Una de les més interessants és la de pagament únic, ja que, gràcies a aquesta forma de pagament, els estudiants poden beneficiar-se d’un descompte addicional de el 5%, que és acumulable a la resta de descomptes promocionals de la plataforma en línia, inclòs també el Black Friday.

Per a aquells que necessiten més flexibilitat en els pagaments, Linkia FP s’ha incorporat recentment l’opció de finançar la matrícula fins a 6 o 12 quotes depenent de la convocatòria. Fins i tot en ocasions, a causa de promocions concretes, és possible finançar l’import íntegre de la matrícula sense interessos.

El procés de sol·licitud de finançament és completament online i l’usuari pot fer-ho a través del mòbil sense la necessitat de desplaçar-se ni adjuntar documentació, tan sols necessita el seu DNI o NIE i una targeta de crèdit nacional. La sol·licitud és atesa de forma immediata pel que l’usuari rep resposta a l’instant.

 

  • Home
  • Blog
  • El Black Friday d’Linkia FP ofereix 50 € de descompte en la matrícula dels seus cicles de FP a Distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK