Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

6 claus que has de saber per estudiar des de casa

6 claus que has de saber per estudiar des de casa

estudiar des de casaNingú va dir que seria fàcil, però tampoc difícil. Sigui pel Coronavirus o per elecció pròpia, estudiar des de casa ha passat a ser la necessitat de molts estudiants. Però … Com podem fer front al miler de distraccions que es troben a les nostres llars? Encara que sembli impossible la concentració no es troba en cap biblioteca, ni en cap centre d’estudis, sinó en tu mateix! Al blog t’oferirem tots els consells que cal saber perquè, per fi, puguis estudiar des de casa sense totes les distraccions que això comporta.

  • No facis servir roba d’estar per casa: Estudiar des de casa no és fàcil, però si a això li sumes els mitjons calentets, les samarretes amples i els pantalons de pijama es converteix en una missió, gairebé, impossible. Posa’t qualsevol look que et posaries per anar a classe. Acicalarte una mica i estar amb una roba diferent de la que faries servir per estar per casa t’ajudarà al fet que no et sentis tan còmode, ja que no pensis en què caure rendit al llit o fer una migdiada al sofà sempre és una opció. Posar-se les sabates és l’inici de la revolució que és estudiar des de casa!
  • Troba el teu propi espai: No tots tenim la casa d’alguns dels membres del clan Kardashian, però en tenim prou amb una simple taula per poder estudiar des de casa. És important que trobem una zona de casa nostra on ja puguem estar predisposats a estudiar. Tenir un espai que ens permeti estudiar des de casa sense distraccions és un imprescindible perquè puguem aprofitar al màxim el nostre temps d’estudi.
  • Crea el teu propi horari: Estudiar des de casa pot arribar a ser esgotador si no tens un horari ferm en el qual centrar les teves hores d’estudi. És important que dediquis unes hores del dia en centrar-te a repassar i estudiar el temari, això sí, sense obsessionar-se. Estudiar des de casa, de vegades, pot arribar a alterar les nostres rutines i acabar convertint casa nostra en el nostre centre d’estudis. Per aquest motiu, cal que sàpigues saber que temps és per estudiar i com és per descansar i estar tranquil a casa.
  • La família pot esperar: La teva família d’entendre i els has d’explicar d’estudiar des de casa té les seves complicacions i que quan estàs estudiant és com si no estiguessis a casa. Expliqueu-los que quan tu estiguis estudiant no és moment que et demanin fer la bugada, rentar els plats o explicar-te la nova xafarderia que hi ha al veïnat. Tot pot esperar.
  • Genera una atmosfera d’estudi: A l’hora d’estudiar des de casa és complicat que sentis el mateix ambient que trobaràs en una biblioteca o al teu institut o universitat. Per aquest motiu, és recomanable fer ús d’alguna música que t’ajudi a concentra’t. En Spotify podràs trobar milers de playlist d’estudiants que han creat les seves pròpies llistes de cançons favorites per poder arribar a aprofitar al màxim el seu temps d’estudi.
  • Organitza i prioritza: La importància d’una bona organització sempre és important, però sembla que quan toca estudiar des de casa encara cobra més importància. Moltes vegades errem en la manera que planifiquem els nostres estudis i tasques. El millor que podem fer i recomanem és començar a abordar les matèries més difícils des d’un inici, d’aquesta manera quan abans acabem, el més fàcil, el podrem encarar amb molta més calma.

Linkia FP sap el que necessites per estudiar des de casa

En Linkia FP tenim molta experiència en els cursos d’fp a distància i una gran oferta de cicles formatius a distància en la qual molts dels nostres estudiants han aconseguit compaginar els seus treballs amb els seus estudis i poder ampliar la seva base d’aprenentatges alhora que acomplien altres activitats. El nostre coneixement del sector d’FP a distància ens ajuda a comprendre les necessitats de cada estudiant i que tots ens sentin tan a prop com en l’educació presencial. Si busques cursar qualsevol dels nostres cursos a distància, confia en nosaltres, mai decebem.

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: 6 claus que has de saber per estudiar des de casa. T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • 6 claus que has de saber per estudiar des de casa

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK