Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

4 Raons per estudiar el CFGS d’Educació Infantil

4 Raons per estudiar el CFGS d’Educació Infantil

Són molts els factors que has de contemplar abans de triar cap a on orientar la teva carrera professional ja que, en principi, és alguna cosa al que dedicaràs la resta de la teva vida laboral.

Avui anem a donar-te 4 raons per les quals hauries de cursar el Cicle Formatiu d’Educació Infantil :

1. UN PERFIL ENFOCAT A L’EDUCACIÓ

Si t’agrada el tracte amb els nens i t’apassiona l’ensenyament, aquest Cicle Formatiu és l’indicat per a tu. Podràs exercir com a mestre / a d’aquells nens que acudeixen per primera vegada a l’escola i inicien la seva vida escolar.

2. APORTAR EL TEU CONEIXEMENT A L’EDUCACIÓ DELS MÉS PETITS

La figura dels professors i auxiliars docents és molt important en l’ensenyament i en el rendiment futur dels més petits. Amb aquesta Titulació Oficial podràs oferir la teva aportació personal al món de l’educació amb l’objectiu de contribuir a la societat i formar part del sistema educatiu. Aprofundiràs en les metodologies d’ensenyament-aprenentatge per tal d’oferir als teus alumnes aquells instruments i materials que necessitaran durant tot el seu procés evolutiu i de maduració.

3. REALITZA LES PRÀCTIQUES PROP DE ON VIUS

Encara que el teu Centre Adscrit es trobi en una altra província diferent de la teva, no et preocupis, en Linkia FP t’oferim l’oportunitat de cursar les pràctiques prop d’on vius o fins i tot en la teva mateixa localitat, buscant un centre escolar d’acord amb les circumstàncies i en què puguis posar en pràctica tot el que has après amb nosaltres i en el qual conèixer de primera mà les necessitats reals del mercat i de la societat.

4. DIVERSITAT DE SORTIDES LABORALS

Estudiar el Cicle Formatiu d’Educació Infantil t’obre un gran ventall d’oportunitats en el món laboral. Podràs exercir d’Educador Infantil, Auxiliar en Educació Especial, Educador en Programes d’Oci per a menors (0-6 anys) … A més, podràs treballar tant en Projectes i escoles públiques com en Escoles Privades.

Que com pots compaginar aquesta formació amb el teu treball i amb la teva vida personal?

En Linkia FP t’ho posem fàcil: Estudia aquest Cicle Formatiu A DISTÀNCIA, des de casa, amb el suport de tot el nostre equip de professors, de les Classes Virtuals en Directe i, el més important, obtenint la Titulació 100% OFICIAL expedida pel Ministeri d’Educació.

No ho dubtis més i comença ara el teu camí cap a

una de les professions més interessants i satisfactòries!

Visita’ns a https://linkiafp.es/ o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem de tot el que necessitis sense cap compromís.

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • 4 Raons per estudiar el CFGS d’Educació Infantil

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK