Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són una sèrie d‟objectius globals establerts per l‟Organització de les Nacions Unides (ONU) per abordar els desafiaments socials, econòmics i ambientals que enfronta el món. La formació professional pot contribuir significativament a la implementació dels ODS, ja que proporciona habilitats i coneixements per abordar problemes socials i ambientals i, des de Linkia FP, considerem fonamental integrar aquests reptes al nostre dia a dia formatiu.

  • TRUCADA GRATUÏTA: 900 670 202
  • INICI DE CURS: SETEMBRE 2024

A continuació, presentem algunes de les estratègies

per aplicar els ODS a la formació professional que oferim des de Linkia FP:

para aplicar los ODS a la formación profesional que ofrecemos desde Linkia FP:

Els nostres programes de formació professional inclouen el coneixement i les habilitats necessàries per abordar els reptes socials i ambientals. Tot això ho treballem a través de projectes col·laboratius i activitats pràctiques d’avaluació continuada.

Fomentem la col·laboració i la participació

La nostra formació professional fomenta la col·laboració i la participació dels estudiants mitjançant activitats de voluntariat o col·laboracions amb organitzacions. Organitzem periòdicament xerrades sobre voluntariat i presentem les diferents Fundacions i ONGs amb què els estudiants pot col·laborar.

Desenvolupem habilitats per a la sostenibilitat

Els estudiants de Linkia FP desenvolupen competències i coneixements en àrees com ara la gestió ambiental, l’eficiència energètica, la sostenibilitat social i la responsabilitat empresarial. A més, els nostres materials són tots digitals amb l’objectiu de reduir el consum de paper i el seu impacte a l’entorn.

Promovem la innovació i la tecnologia

La formació professional ajuda a promoure la innovació i la tecnologia sostenible. Els estudiants de Linkia FP aprenen sobre noves tecnologies, mètodes de producció més sostenibles i com aplicar-los a les seves futures feines.