Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són una sèrie d‟objectius globals establerts per l‟Organització de les Nacions Unides (ONU) per abordar els desafiaments socials, econòmics i ambientals que enfronta el món. La formació professional pot contribuir significativament a la implementació dels ODS, ja que proporciona habilitats i coneixements per abordar problemes socials i ambientals i, des de Linkia FP, considerem fonamental integrar aquests reptes al nostre dia a dia formatiu

A continuació, presentem algunes de les estratègies

per aplicar els ODS a la formació professional que oferim des de Linkia FP:

para aplicar los ODS a la formación profesional que ofrecemos desde Linkia FP:

Els nostres programes de formació professional inclouen el coneixement i les habilitats necessàries per abordar els reptes socials i ambientals. Tot això ho treballem a través de projectes col·laboratius i activitats pràctiques d’avaluació continuada.

 

Fomentem la col·laboració i la participació

La nostra formació professional fomenta la col·laboració i la participació dels estudiants mitjançant activitats de voluntariat o col·laboracions amb organitzacions. Organitzem periòdicament xerrades sobre voluntariat i presentem les diferents Fundacions i ONGs amb què els estudiants pot col·laborar.

 

Desenvolupem habilitats per a la sostenibilitat

Els estudiants de Linkia FP desenvolupen competències i coneixements en àrees com ara la gestió ambiental, l’eficiència energètica, la sostenibilitat social i la responsabilitat empresarial. A més, els nostres materials són tots digitals amb l’objectiu de reduir el consum de paper i el seu impacte a l’entorn.

 

Promovem la innovació i la tecnologia

La formació professional ajuda a promoure la innovació i la tecnologia sostenible. Els estudiants de Linkia FP aprenen sobre noves tecnologies, mètodes de producció més sostenibles i com aplicar-los a les seves futures feines.

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK