• Home
 • >>
 • Esdeveniments
 • >>
 • TALLERS PRESENCIALS DEL CFGM EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA
 • TALLERS PRESENCIALS DEL CFGM EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA

  Esdeveniments

  Aquest cap de setmana passat van tenir lloc els tallers presencials per al Grau Mitjà en Farmàcia i Parafarmàcia .

  Alguns dels Cicles Formatius A DISTÀNCIA que oferim a Linkia FP compten amb mòduls de caràcter molt pràctic per als que és necessari acudir als tallers presencials corresponents.

  En aquest cas, el cap de setmana passat va tenir lloc el primer taller presencial per al mòdul d’Oficina de Farmàcia del CFGM en Farmàcia i Parafarmàcia, al que van acudir 24 dels nostres alumnes residents a diferents ciutats i províncies del territori espanyol. Durant el divendres tarda i dissabte al matí, els alumnes van poder posar en pràctica aspectes del mòdul com ara la interpretació d’informació d’envasos de medicaments i cupons, el procediment de devolució d’un producte o la interpretació de receptes oficials i el seu procés de dispensació , entre d’altres.

  Aquests tallers són una bona oportunitat no només per posar en pràctica la teoria adquirida fins al moment, sinó també per completar coneixements i resoldre possibles dubtes amb el professor del mòdul.

  Tens dubtes sobre aquest Cicle o sobre metodologia en Linkia FP?

  Escriu-nos a info@linkiafp.es o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem del que necessitis!

  Autora: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos