Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Sortides professionals en FP Farmàcia i Parafarmàcia

Sortides professionals en FP Farmàcia i Parafarmàcia

Vols estudiar Sanitat, però no tens clar en quin àmbit concret especialitzar-te? En l’article d’avui ens centrarem en l’FP Farmàcia i Parafarmàcia i t’explicarem tot el que necessites saber sobre ella. Actualment, el 2021, farmàcia i parafarmàcia és un dels llocs de treball més demandats que hi ha. És una professió que requereix un alt grau de responsabilitat i que connecta amb les persones, ja que has de generar empatia i proximitat amb elles. En aquest ofici, principalment, es comercialitza amb els productes farmacèutics, amb l’objectiu d’atendre la cura personal i de la salut dels pacients. No obstant això, no és un càrrec que s’ancori únicament en això, sinó que pot anar més-enllà. Per això, en els pròxims minuts et mostrarem quins són els avantatges d’estudiar farmàcia i parafarmàcia i, a més, et deixarem una llista de quines són les sortides professionals que hi ha un cop obtinguis el títol. 

Avantatges  d’estudiar FP Farmàcia i Parafarmàcia 

Estudiar a aquest sector és una bona opció per a les persones que volen ajudar d’alguna manera a tots aquells que ho necessiten. I no només així aportaran un suport a aquestes persones, sinó que si opten per estudiar Farmàcia i Parafarmàcia creixeran ells mateixos tant en l’àmbit professional com personal. Si tu ets una d’aquestes persones, estigues atent, perquè a continuació et mostrarem alguns dels avantatges que té optar per aquesta formació professional. 

Vacants disponibles 

Aquest ofici és molt necessari en la societat actual. Per això, el lloc de farmàcia i parafarmàcia a les diferents ciutats de país és requerit i té moltes vacants disponibles. Per aquesta raó, si curses un cicle sobre això, tens grans possibilitats de trobar una feina en finalitzar els teus estudis. 

Habilitats comunicatives 

Un cop obtens la titulació d’fp farmàcia i parafarmàcia obtindràs les habilitats comunicatives suficients per a ser rigorós en el treball amb els pacients. A més, seràs capaç de ser observador i organitzat i tenir les aptituds científiques per desenvolupar el teu potencial i treballar, no només de manera independent, sinó també en equip. 

Desenvolupament professional 

Durant el teu període d’estudi aprendràs els conceptes bàsics que cal saber sobre la professió de farmàcia i parafarmàcia. Per això, quan surtis al mercat laboral i trobis un treball sobre això, seràs capaç de desenvolupar les teves qualitats bàsiques i anar coneixent el món professional per arribar més lluny. 

Gran oferta per seguir formant-te 

Un dels avantatges més importants d’estudiar farmàcia i parafarmàcia és que, un cop acabis, si vols, pots seguir formant-te i especialitzan-te encara més. Aquesta branca et permet la possibilitat de créixer professionalment i conèixer més sobre el món farmacèutic. Pots optar entre el màrqueting farmacèutic, la dermofarmàcia, la cosmetologia, la investigació clínica … i molt més! 

Quines són les sortides professionals en FP Farmàcia i Parafarmàcia? 

I la pregunta que molts es fan. De què puc treballar un cop obtingui el títol d’FP Farmàcia i Parafarmàcia? Doncs a continuació, et deixarem una llista amb les sortides professionals a les quals pots optar un cop hagis acabat la teva etapa en aquest cicle. 

Auxiliar de farmàcia 

La tasca principal d’un farmacèutic és col·laborar amb el professional del sector i atendre els clients. D’interpretar les seves receptes mèdiques, dispensar els medicaments i controlar l’estoc i les comandes que hi hagi en l’establiment en aquests moments. 

Emmagatzematge de medicaments 

La persona que s’encarregui de l’emmagatzematge dels productes ha d’identificar correctament els medicaments que hi ha en l’espai i tenir clar quines són les seves condicions especials. Per a això, hauran de tenir en compte com han de gestionar el dipòsit on es col·loquen aquests medicaments i conservar la xarxa de fred en cas que els mateixos ho requereixin.

Farmàcia hospitalària 

Una altra de les sortides de farmàcia i parafarmàcia és la farmàcia hospitalària. La funció que ha de dur a terme una persona que treballi en aquest servei és triar, preparar, emmagatzemar, combinar i dispensar els medicaments i els diferents productes sanitaris. En aquest cas, haurà d’assessorar els pacients i consultar-ho amb els professionals de la salut per confirmar que l’ús d’aquest medicament és segur, eficient i efectiu per al pacient. 

Dependent/a en parafarmàcia 

La tasca principal d’aquest càrrec és atendre les necessitats dels clients / pacients. El que hauran de fer quan el client els consulti sobre un medicament, serà explicar-li com és i com ha de prendre-s’ho, a més, dels seus beneficis, efectes secundaris o qüestions rellevants a destacar. 

Comercial en laboratori farmacèutic 

Si vols ser comercial a un laboratori farmacèutic t’encarregaràs de gestionar les formacions i les vendes en farmàcia. A més, hauràs de fer-ho en funció de les condicions de l’empresa en la qual estiguis treballant, sempre complint amb les bases de qualitat, compromís i, sobretot, professionalitat. 

  

Esperem que l’article d’avui t’hagi servit de gran ajuda i que hagis acabat de decidir-te sobre el teu futur laboral. Si vols estudiar una FP de Farmàcia i Parafarmàcia pots fer-ho amb Linkia FP. Comptem amb el professorat adequat per ensenyar-te els coneixements bàsics sobre el cicle i preparar-te per l’entorn laboral actual. Anima’t!

  • Home
  • Blog
  • Sortides professionals en FP Farmàcia i Parafarmàcia

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK