Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Top 5 sèries per aprendre anglès

Top 5 sèries per aprendre anglès

series para aprender ingles

L’ús de sèries per aprendre anglès és la nova manera més divertida d’aprendre l’idioma, ja no són únicament les acadèmies les úniques vies per aprendre la llengua anglosaxona, sinó que molta gent aposta per fer-ho de manera independent a través de la seva pròpia televisió.

Per aquest motiu, en l’article d’avui, comentarem el nostre top 5 de sèries per aprendre anglès. Des clàssics de la comèdia, fins l’últim que acaba de sortir a les plataformes de streaming. I, tranquil @, aquestes recomanacions estan lliures de spoilers.

 

Friends: La nostra primera recomanació és un clàssic de la televisió. Aquesta sèrie que va llançar a la fama a celebritats com Jennifer Anniston o Courtney Cox, és una comèdia americana que narra les vides d’un grup de sis amics a la ciutat de Nova York. Casaments, divorcis, amistats, rialles i moltes tasses de cafè van ocupar les 10 temporades d’una de les sèries més mítiques de la televisió

Per què és una de les millors sèries per aprendre anglès? Perquè a més que a l’ésser una comèdia el vocabulari que s’usa no és molt concret ni complex. És una sèrie que molta gent ja ha vist en espanyol pel qual la seva comprensió en anglès li serà molt més senzilla.

I, finalment, no et pots considerar un fan de Friends sense haver escoltat el famós “Ens estàvem prenent un descans” en la seva llengua original.

 

Gossip girl: Sota el marc de l’Upper East Side un grup d’estudiants novaiorquesos viuen una vida de somni plena dels luxes més exquisits de la gran poma. Una sèrie plena de glamur, amors, rivalitats i, sobretot: tafaneria, que va enganxar a milions d’adolescents i no adolescents.

Si busques sèries per aprendre anglès que no tinguin un vocabulari molt tècnic, aquesta, és la teva sèrie. En anar enfocada a un públic jove és de fàcil comprensió i es pot entendre sense gaire dificultat. Perfecta per a tots aquells que no estiguin molt especialitzats en les sèries en anglès.

 

Un cop ja hem parlat dels clàssics, passem a les sèries per aprendre anglès més actual.

 

The Morning Show: Dins de les sèries en anglès més actuals, ens topem amb The Morning Show. Una sèrie protagonitzada per tres noms propis de la petita i gran pantalla com són: Jennifer Anniston, Reese Whiterspoon i Steve Carell, centrada en el desenvolupament d’un programa de notícies matutí, veiem una lluita constant d’egos entre els protagonistes que deixa a tots els espectadors enganxats a les seves pantalles. És una sèrie de pleníssima actualitat que involucra l’espectador amb successos reals com el #MeToo, els incendis de Califòrnia i molts altres temes del moment.

Una sèrie en anglès molt ràpida de veure, ja que només consta de 10 capítols, i de la qual s’espera una segona temporada de cara al 2021. Ets fanàtic de l’actualitat i, especialment, de l’actualitat dels Estats Units? Llavors, no te la pots perdre!

 

Emily in Paris: N’hi ha que diuen que la trama d’aquesta sèrie és massa simple i n’hi ha que queden enamorats. El que nosaltres tenim clar és que la senzillesa de la seva trama pot ser un gran punt a favor. Si estàs començant a veure sèries per aprendre anglès “Emily in Paris” pot ser una gran opció. Aquesta sèrie està plena d’escenaris de somni i ens explica la vida d’una americana que vol endinsar-se al món dels parisencs.

Haurà de sobreposar-se a molts clixés, però ho aconseguirà o acabarà tornant a la seva antiga residència a Chicago? L’has de veure!

The Crown: Dins de les sèries per aprendre anglès, aquesta la trobaríem un pas més enllà de les comentades fins al moment. The Crown és una sèrie que fa un repàs per tot el passat de la corona anglesa i la seva evolució fins als nostres dies. Multitud de nominacions i premis li han valgut a estar sèrie britànica el prestigi de què gaudeix avui dia.

Per a tots aquells que busquin, entre sèries per aprendre anglès, una alternativa més històrica i britànica, aquesta és una gran opció. Això sí, no la recomanem per a principiants.

 

Aquest és el nostre top 5 de sèries per aprendre anglès. Comèdies, drames, romanços i centenars de trames superentretingudes omplen aquestes sèries, que segur, et seran molt útils a l’hora de començar a aprendre anglès. I tu? Quines són les teves sèries per aprendre anglès preferides? Et llegim en els comentaris!

Si vols més consells per començar a aprendre anglès, tenim un altre bloc fet per a tu on donem, a més de les sèries en anglès, encara més consells per la comprensió de l’idioma.

 

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Top 5 sèries per aprendre anglès. T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Top 5 sèries per aprendre anglès

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK