Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Requisits per estudiar Farmàcia

Requisits per estudiar Farmàcia

Requisitos para estudiar Farmacia

Fa uns dies parlàvem en un article sobre què és la farmàcia hospitalària i la importància que aquesta tenia en el sector de la sanitat. Avui, però, en les properes línies, seguirem en el mateix àmbit, però en aquest cas parlant dels requisits que es necessiten per poder estudiar Farmàcia. Com ja vam comentar i és evident, el sector de la sanitat és un dels més importants dins de les 26 famílies professionals que hi ha a la formació professional. La salut i el benestar de les persones és essencial per a la vida de tots i per tant és una cosa que hem de cuidar i tenir sempre present. És per això, que la Farmàcia, encara que potser no ho sembla, també és molt important en aquest àmbit i es requereixen professionals que es dediquin a això per complir amb les funcions necessàries dins el lloc de treball. Al cap i a la fi, estar en una farmàcia no només consisteix a vendre els fàrmacs als clients, sinó que has de conèixer els diferents casos de cada persona per saber què és el més adequat per a cadascuna d’elles i com podrà millorar així el seu estat de salut, depenent de les necessitats principals que tinguin. I no només això, sinó que dedicar-se a aquest sector significa molt més, perquè no només treballaries en una farmàcia, sinó que podries acomplir múltiples tasques més. Si tu ets una d’aquestes persones que té clar que vol dedicar-s’hi i vols saber com aconseguir-ho, queda’t en aquest article, perquè avui t’explicarem tot el que cal saber per estudiar farmàcia. I no només això. No només parlarem dels requisits acadèmics, sinó que també t’oferirem una llista de les aptituds que has de tenir en compte per arribar a l’èxit professional. En Linkia FP tenim la sort de comptar amb un Grau Mitjà en Farmàcia i Parafarmàcia a distància on podràs aprendre tots els conceptes bàsics sobre aquest sector. Vols saber més? T’ho expliquem tot, ja! 

Què  és el que necessito per estudiar Farmàcia? 

Si vols estudiar farmàcia i vols dedicar-te professionalment a això, has de saber que hi ha diferents camins per arribar cap a ella. Pots optar entre dues opcions, estudiar un grau universitari en un període aproximat d’uns quatre anys o, el que et recomanem des Linkia FP, que és estudiar una fp, en aquest cas en un Grau Mitjà. Per què? Perquè considerem que optar en l’actualitat per una formació professional és una gran opció per poder compaginar els estudis amb la vida laboral i fins i tot personal. D’aquesta manera, creiem que és l’opció més adequada perquè tindries més flexibilitat a l’hora de compaginar les diferents activitats que portis a terme durant el dia, i gràcies a la qual podries aprendre pràcticament el mateix en un període de temps més curt, ni més ni menys que en tan sols dos anys. 

Per a això, cal que compleixis alguns requisits, almenys, com a mínim, amb un d’ells. Te’ls deixem a continuació: 

 • Haver acabat l’ESO (Educació Secundària Obligatòria). 
 • Haver realitzat la Prova d’Accés a Grau Mitjà. 
 • Estar en possessió de títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP). 
 • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors. 

Quines  són les aptituds que ha de tenir una persona que treballa en Farmàcia? 

Ara que ja saps quins són els requisits acadèmics que es necessiten per poder estudiar Farmàcia, has de saber quines aptituds són essencials per poder dedicar-t’hi en un lloc de treball. De vegades, ser un expert en el sector no n’hi ha prou per ser un gran professional, sinó que també cal tenir en compte altres aspectes perquè una persona pugui arribar a l’èxit professional. I això fa referència a les aptituds personals de cada un. A continuació, et deixarem una petita llista sobre les capacitats que hauria de tenir un especialista que es dedica a aquest sector i que són essencials per dur a terme una bona feina. Atent!  

 • Capacitat per treballar en equip. 
 • Aptitud per a l’atenció a client. 
 •  Ser amable. 
 • Tenir una gran responsabilitat per la teva feina. 
 • Ser hàbil per aconseguir els procediments de laboratori. 
 • Tenir habilitats informàtiques. 
 • Tenir coneixements de comptabilitat. 
 • Ser capaç de tranquil·litzar i calmar els clients en un moment determinat. 
 • Saber redactar informes. 
 • Aptitud per a la supervisió. 

  

I això és tot. Esperem que aquest article sobre els requisits per estudiar farmàcia t’hagi servit de gran ajuda i que gràcies a ell hagis acabat de decidir-te per estudiar-hi. Si t’animes a estudiar el nostre Grau Mitjà no dubtis en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte i et resoldrem tot el que necessitis. Estem a la teva disposició! 

 

 

 • Home
 • Blog
 • Requisits per estudiar Farmàcia

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK