Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Requisits per estudiar Auxiliar d’Infermeria

Requisits per estudiar Auxiliar d’Infermeria

Requisitos para estudiar Auxiliar de Enfermería

El sector de la sanitat ha guanyat, en els darrers temps, una especial importància. Al final, la cura de les persones i la preocupació per les mateixes és una cosa vital que necessitem tots i cadascun de nosaltres i que mai no pot faltar. És per això que cada vegada més es requereixen professionals especialitzats en aquest àmbit perquè compleixin les necessitats bàsiques dels pacients i que puguin completar aquestes activitats de la millor manera possible. Dins aquest àmbit, el cicle formatiu d‘Auxiliar d’Infermeria és el més demanat entre tots els estudiants. Però per això, és important que hi hagi certa vocació per aquest ofici, ja que és una professió en què se sol·licita una cura especial i una gran empatia pels altres. Si tu ets una d’aquelles persones que vol dedicar-s’hi professionalment en el seu futur, t’has de quedar en aquestes línies. A l’article d’avui, parlarem de què es necessita per ser Auxiliar d’Infermeria, quins són els diferents requisits acadèmics que calen per poder estudiar-ne i, a més, t’oferirem una llista amb algunes de les aptituds personals que necessites tenir per ser un especialista d’èxit. En vols saber més? Doncs estigues atent, perquè t’ho expliquem tot, ara mateix. 

Què  necessito per ser Auxiliar d’Infermeria? 

Si tens clar des del primer instant que lliurar-te als altres és la teva vocació, no ho pensis més, ser Auxiliar d’Infermeria és tot allò que necessites. Des de Linkia FP volem informar-vos que disposem d’un Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria a distància. Un cicle formatiu en què podràs aprendre, en tan sols dos anys, quines són les cures bàsiques cap a tots aquells pacients que ho necessiten i com cal actuar en cada moment per dur a terme l’ofici d’una manera adequada.  

Però per això, has de saber, per endavant, que hi ha alguns requisits acadèmics per ser Auxiliar d’Infermeria, sobre els quals, almenys, has de complir-ne un. Te’ls mostrem, a continuació. 

 • Has de tenir el títol d’ESO
 • Haver superat la prova d’accés a grau mitjà
 • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
 • Tenir el títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP)
 • Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors

D’altra banda, també hi ha l’opció d’optar per un grau universitari especialitzat en infermeria. És una altra de les possibilitats que hi ha perquè puguis aprendre els conceptes bàsics sobre aquest sector i que et preparis per al món laboral actual. No obstant això, en aquest cas, el període acadèmic és de quatre anys, i és una opció en què també calen alguns requisits acadèmics. Aquests són els següents: 

 • Has de tenir el títol de Batxillerat i haver superat l’EVAU (Avaluació per a l’Accés a la Universitat). 
 • Has de tenir una titulació de Tècnic Superior de Formació Professional. 
 • O haver superat la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

En aquest cas, cada alumne ha d’escollir quin és el camí que considera més adequat, en funció de les necessitats principals, i informar-se per veure què és el millor per al seu futur professional.

Quines  aptituds ha de tenir una persona que és auxiliar d’infermeria? 

Obtenir una formació acadèmica sobre allò en què vols treballar és molt important. Tot i això, no ho és tot. Quan vols especialitzar-te en un sector concret i dedicar-t’hi professionalment, has de saber que hi ha unes aptituds personals que has de tenir present si vols ser un especialista d’èxit. I per això, estem avui aquí, per mostrar quines són les aptituds que has de tenir per ser un gran Auxiliar d’Infermeria. És molt important que els tinguis en compte i que sàpigues que són necessaris per treballar en aquest àmbit. Allà anem!  

 • Has de ser amable amb els pacients i tractar-los amb respecte. 
 • Has de tenir empatia amb ells i entendre què és el que necessiten a cada moment. 
 • Has de ser professional i tenir una serietat en els moments precisos. 
 • Tenir delicadesa amb ells i ser discret. 
 • Saber treballar en equip en els moments que calguin. 
 • Posseir habilitats comunicatives per interactuar amb ells de la millor manera possible. 

    

I això és tot! Esperem que aquest article us hagi servit de gran ajuda i que et puguis especialitzar a Auxiliar d’Infermeria com més aviat millor. És una gran oportunitat pel teu futur laboral i per poder dedicar-te a allò que sempre has volgut. Si vols estudiar amb Linkia FP, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’explicarem tot allò que necessitis saber. Aprofita! 

 • Home
 • Blog
 • Requisits per estudiar Auxiliar d’Infermeria

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK