Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Com recuperar fotos suprimides a Andorid?

Com recuperar fotos suprimides a Andorid?

Com recuperar fotos suprimides a Andorid?

Des de fa uns anys i centenars de models mòbils ens trobem que aquest dispositiu ja no serveix per al que estava dissenyat, les trucades telefòniques, però gràcies a la incorporació d’elements complementaris ha adquirit noves funcions que han substituït en importància l’original. El més important ha estat la càmera. Tots estem contínuament fent fotos amb el nostre mòbil. I si no són imatges, són vídeos. A més, han aparegut moltes aplicacions que utilitzen aquest element com a part del seu funcionament: Whatsapp. Twitter, Instagram…

Ara que tenim això clar, cada nova necessitat crea un problema, tinc moltes fotos creades al meu mòbil, què passa si hi ha algun problema? I si s’esborren? Ja hem tingut aquest problema a l’ordinador personal i trobem solucions que ens ajuden a no perdre tota la feina que hem fet. No perdrem les fotos de les nostres vides. Pots recuperar fotos suprimides

A continuació, li proporcionem una llista de programes que tenen aquesta funció, recuperar arxius eliminats per error i que volem ser capaços de recuperar. Aquests programes de recuperació de fotos eliminats es poden trobar en diverses plataformes: per a Windows, per a Android i per a Mac.

Diskdigger

Aquest programa recupera arxius suprimits al disc dur, targetes de memòria i empentes d’USB

Recuva

Aquest programa estàdissenyatper recuperarfitxerssuprimits accidentalment. Pot funcionar amb el disc dur de l’ordinador, el pendrive extern, les targetes de memòria i els discs externs. Val la pena assenyalar la seva simplicitat d’ús.

Undeleter

Aquesta aplicació mòbil ens permet recuperar diversos tipus d’arxius d’imatge, dades, SMS, registres de trucades i converses de Whatsapp. També teniu una opció d’eliminació segura.

Dumpster 

Google Play

Aquesta aplicació mòbil té com a objectiu crear una paperera de reciclatge, igual que Windows 10. Això ens permet emmagatzemar les fotos, vídeos, música, vídeos i qualsevol arxiu que suprimim. L’operació és senzilla. Quan suprimim un fitxer, es mou a aquesta paperera i es conserva fins que l’eliminem.  Així podem recobrar accidentalment arxius suprimits o no.

GT Trash

És similar a l’anterior, Dumpter, però no el trobem a play store, però l’hem de descarregar via web i instal·lar-lo. Com a funcions heu de recuperar dades suprimides accidentalment a part de recuperar fitxers eliminats.

Diskdrill

No us deixarem sense una opció de recuperació d’arxiu suprimida per a Mac. Treballeu recuperant informació al disc i inclou l’opció de complementar-la amb eines gratuïtes, com ara cercar duplicats al disc. Un altre element essencial avui en dia, perquè tots, per si de cas, tenim moltes versions de cadascuna de les fotos, i això ocupa molt espai.

Tot això està molt bé. Si ho fem malament podem recuperar els arxius, però aquesta és la millor solució. Tenir un d’aquests programes ens estalvia en cada moment, però és la política de seguretat de dades més adequada. No, no ho és. Per a això tenim el núvol.

El núvol consisteix a contractar una empresa externa per emmagatzemar la nostra informació. Aquesta empresa és l’encarregada de tenir-la sempre accessible i protegir-la dels intrusos. Com que la informació és molt sensible, recomanem a les empreses conegudes que ofereixin una quantitat lògica d’espai inicial de forma gratuïta i que, si cal, puguem ampliar a preus assequibles.

Dins d’aquestes empreses tenim:

Dropbox

Onedrive

GoogleFotos

Si vols saber més sobre la informàtica i les comunicacions, en l’fp a distància et recomanem que donis un cop d’ull als cicles formatius a distància que impartim en Linkia, on encontraràs cursos relacionas amb l’fp informàtica.

Autor: Joaquín Erencia

  • Home
  • Blog
  • Com recuperar fotos suprimides a Andorid?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK