Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Recepcionista d’Hotel sou

Recepcionista d’Hotel sou

Recepcionista de hotel sueldo

Com bé sabràs, un recepcionista d’hotel és aquella persona que s’encarrega de rebre els hostes en arribar. A més, s’ocupa de registrar les entrades i sortides dels clients, així com lliurar les claus, fer reserves dels futurs hostes per telèfon o correcció electrònica i, fins i tot, preparar rebuts i cobraments de factures. Has pensat mai a dedicar-t’hi perquè tens interès en el sector de l’hostaleria i el turisme? Doncs no ho pensis més, ets a l’article adequat, perquè avui, durant els pròxims minuts, parlarem de quant cobra un recepcionista d’hotel i, a més, t’oferirem una llista detallada de les aptituds professionals que es necessiten per poder treballar en un lloc d’aquest caràcter. Volem que sàpigues que a Linkia FP comptem amb un Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen a gestionar l’organització i el control dels diferents establiments turístics, així com a aplicar les polítiques empresarials per poder treballar als diferents departaments del sector. Vols més informació? No et preocupis, t’ho expliquem tot, en un moment. 

Quin és el sou d’un recepcionista d’hotel? 

Segons dades extretes del portal d’ocupació de Jobted, el sou d’un recepcionista d’hotel és de 25.400 euros bruts anuals, és a dir, uns 1.380 euros nets al mes. Un sou que pot variar, entre d’altres, de l’experiència dins del sector. Per exemple, un recepcionista, gairebé sense experiència, pot començar cobrant un salari mínim de 830 euros nets al mes. Tot i això, un especialista que porta més anys a l’ofici i que, per tant, té més veterania, pot arribar a cobrar un sou màxim de 2.200 euros nets mensuals. 

Pel que fa a aquest factor, hi ha quatre rangs de salaris diferents. És per això que mostrarem amb més detall quant cobra un recepcionista d’hotel en funció dels anys que portis d’experiència. 

 • Menys de 3 anys. Una persona amb menys de tres anys pot tenir un sou que oscil·la els 830 euros nets mensuals. 
 • Entre 4 i 9 anys. D’altra banda, un professional que ja fa més anys que és al sector i que, per tant, la seva experiència és més elevada, pot cobrar al voltant de 1.320 euros nets al mes. 
 • Entre 10 i 20 anys. Així mateix, algú que fa entre 10 i 20 anys que té coneixements sobre aquest àmbit, pot arribar a cobrar una mitjana de 1.600 euros. 
 • Més de 20 anys. Finalment, el professional que tingui més de 20 anys a la feina i que, per tant, ja estigui més especialitzat en el sector, és possible que cobri un total aproximat de 1.750 euros nets mensuals.

Aptituds professionals per ser Recepcionista d’Hotel 

Ara que ja saps quant cobra un recepcionista d’hotel, volem mostrar algunes de les aptituds professionals que has de tenir si vols ser un especialista d’èxit. És important saber que, de vegades, no només n’hi ha prou amb la formació que obtinguem o el temps que portem en un lloc de treball, sinó que també és essencial que obtinguem certes aptituds perquè la nostra feina es vegi ben valorada i que l’entorn sigui coneixedor dels conceptes i habilitats que hem anat aconseguint. Tot seguit, et deixem una llista detallada de les aptituds professionals que has de tenir present. Anem allà!  

 • Has de tenir domini de, almenys, una llengua estrangera 
 • Tenir una imatge cuidada de cara als clients que has d’atendre 
 • Has de tenir habilitats de comunicació verbal i escrita, així com per atendre el telèfon 
 • Posseir tacte i paciència amb el servei al client 
 • Has de ser una persona organitzada i tranquil·la, fins i tot treballant en moments determinats sota pressió 
 • Tenir habilitats sobre les TIC, ja que les reserves d’hotel i els sistemes de facturació es controlen mitjançant un programari informàtic 
 • Coneixements administratius 
 • Habilitats de mecanografia 
 • Capacitat per utilitzar el material de l’oficina, és a dir, equipament, fotocopiadora, fax, etc 
 • Coneixements sobre gestió comercial i de vendes 

 

Esperem que aquest article quant cobra un recepcionista d’hotel t’hagi servit d’inspiració per poder formar-te com a especialista. Si vols estudiar amb Linkia FP, només ens has de trucar i farem el possible perquè la teva experiència educativa sigui el més agradable possible. Què esperes? Anima’t! 

  

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK