• Home
 • >>
 • Actualitat
 • >>
 • ¿Què estudiar després del batxillerat?
 • ¿Què estudiar després del batxillerat?

  ActualitatConsellsLinkia FP

  estudiar batxillerat

  No saber què estudiar després de l’Batxillerat és una cosa que passa més sovint del que sembla, especialment ara que cada vegada hi ha un ventall més ampli d’opcions. I és que no cal anar immediatament a la universitat: hi ha moltes alternatives independentment de l’batxillerat que s’hagi cursat. A continuació, et exposem algunes propostes que et obriran la ment i que poden interessar-te. No perdis detall!

  Estudiar un cicle de Formació Professional

  Una de les opcions més prometedores que se’t plantegen després de fer Batxillerat és estudiar un cicle superior de Formació Professional, una via per la qual opten cada vegada més estudiants. I és que es tracta d’una de les maneres més pràctiques d’aprendre una professió i d’accedir a el mercat laboral. Els estudis de Formació Professional són els estudis professionals més propers a la realitat de l’mercat de treball i donen resposta a la necessitat actual de personal qualificat i especialitzat en els diferents sectors professionals. L’oferta de cicles de FP és veritablement àmplia, i en tots ells es treballen continguts específics on prima l’aplicació pràctica. Els exàmens memorístics deixen de ser la clau de l’avaluació de l’alumne, i l’atenció es reparteix al costat de tallers, treballs per projectes o l’ús d’aplicacions informàtiques. D’altra banda, els estudis de Formació Professional tenen una aplicació real. La formulació dels estudis, combinant la formació en centres de treball i l’estudi a casa permet que tot el que s’ha estudiat s’apliqui en l’entorn laboral. I, per facilitar l’experiència dels seus estudiants, aquests també poden accedir a cursos de FP a distància que permeten combinar les seves diferents responsabilitats amb la garantia de la millor formació.

  Alguns cicles de FP per després de Batxillerat

  1. Administració i Direcció d’Empreses

  Si t’apassiona el món empresarial i encara no saps què estudiar després de l’batxillerat, hauries de plantejar estudiar una FP de Grau Superior en Administració i Direcció d’Empreses . No només adquiriràs tots els coneixements relacionats amb els negocis, com màrqueting, recursos humans, comptabilitat, TIC o atenció a client, sinó que a més podràs desenvolupar les teves habilitats interpersonals perquè el teu immersió en el mercat laboral sigui completament fluïda. Pots recórrer a aquest tipus de formació també de forma online, tenint a la teva disposició els materials necessaris i classes virtuals en directe que podràs visualitzar en diferit tantes vegades com vulguis. A més, l’ensenyament online et permetrà realitzar els lliuraments d’activitats proposades en l’avaluació contínua i la preparació de les teves exàmens.

  2. Màrqueting i Publicitat

  Actualment, una de les tendències professionals més sòlides és el màrqueting i la publicitat, ja que aporten un coneixement completament transversal que cada vegada és més requerit en qualsevol empresa: des de les estratègies per guanyar visibilitat i atraure nous consumidors fins idees per ressaltar el producte i, finalment, acabar augmentant les vendes. Així, a l’estudiar una FP de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat , podràs accedir a moltes de les professions més sol·licitades. I no només això, sinó que si tens un esperit emprenedor, t’oferirà les eines necessàries perquè puguis dur a terme el projecte amb el que sempre has somiat.

  3. Guia Turístic

  Si ets un apassionat de l’turisme, tens a la teva disposició diferents cicles superiors relacionats amb el sector. Un d’ells és la FP Grau Superior Guia, Informació i Assistència Turística . Ser guia turístic és la professió perfecta per als amants dels viatges, ja que tindrà l’oportunitat de guiar molts itineraris diferents per a la seva companyia de viatges, el que significa que visitarà, estudiarà i experimentarà noves destinacions diverses vegades.

  4. Desenvolupament d’aplicacions web

  Si el teu principal interès rau en l’àmbit informàtic, també hi ha cicles que et resultaran molt atractius. Un d’ells és la FP Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web , on et formaràs amb les tecnologies més actualitzades. A l’acabar, estaràs capacitat per desenvolupar, implementar i mantenir aplicacions web utilitzant diverses tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat exigits pels estàndards establerts.

  5. Nutrició i dietètica

  També hi ha cabuda en la Formació Professional alternatives relacionades amb la branca sanitària. En els últims anys, l a preocupació per l’alimentació està experimentant un creixement notori. Per això, una de les opcions d’estudi més interessants en l’actualitat és la FP de Grau Superior en Dietètica amb enfocament ecològic , que et dotarà dels coneixements necessaris per entendre com l’alimentació ens afecta un nivell general, elaborant tant dietes personalitzades com col·lectives per garantir una bona qualitat de vida. Com hem pogut comprovar, les possibilitats que t’ofereixen els estudis de Formació Superior són múltiples. En només dos anys i amb una formació eminentment pràctica tindràs en el teu poder el teu títol de tècnic especialista en l’àmbit que escullis. A més, un gran percentatge dels titulats de FP acaben treballant en les empreses en què s’han realitzat les pràctiques, de manera que si no saps què estudiar després de l’batxillerat, esperem haver-te inspirat amb aquestes propostes.

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos