Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és Administració i Finances

Què és Administració i Finances

Qué es Administración y Finanzas

T’interessa la branca de l’Administració i la Gestió d’Empreses i creus que és l’àmbit ideal per treballar en el teu futur professional? Doncs quedada en aquestes línies, perquè avui, aquest article va dedicat a un dels cicles formatius que actualment es troba en el segon lloc del rànquing amb més ocupabilitat al mercat laboral: l’Administració i les Finances. Una àrea de la formació professional que et servirà per posar les bases sobre les quals construir la teva carrera. Al món empresarial, ens trobem en un punt en què és essencial utilitzar les tècniques que siguin necessàries per gestionar els diferents departaments d’una organització: recursos humans, gestió financera, comptabilitat i fiscalitat, gestió logística i comercial, entre d’altres. És per això que estudiar i centrar-se en l’Administració i les Finances té la seva importància. I et preguntaràs… Quin és? La resposta és molt clara. Si ens dediquem a aquest sector, serem capaços de gestionar tota mena de pressupostos, gestions i factures; obtindrem tots els coneixements sobre els models de gestió, requisits i terminis a l’hora de realitzar qualsevol diligència, i aquestes aptituds ens serviran tant per treballar a l’àmbit públic, com a l’àmbit privat. Vols saber més informació sobre aquest sector? A continuació, us explicarem què és Administració i Finances, en què consisteix i a qui va dirigit el grau formatiu que impartim a Linkia FP. Allà anem! 

Definició  d’Administració i Finances  

Administració i Finances és una branca dins de la formació professional que s’ocupa de dur a terme la gestió comptable i fiscal d’una empresa, d’organitzar i supervisar-ne la gestió administrativa i, de realitzar-ne els processos comercials, controlant els tràmits de documentació i les activitats de negociació amb els diferents proveïdors de l’organització.  

Actualment, Administració i Finances és el segon grau que obté l’ocupabilitat més gran després del Grau Mitjà en Gestió Administrativa. Segons les dades de l’Observatori de les Ocupacions del SEPE, el 2020, es van arribar a signar un total de 109.149 contractes a través de la realització d’aquest cicle formatiu. I no sols això, sinó que, a més, és un sector que conté una àmplia sortida laboral. Gràcies a això, els alumnes que aconsegueixin la titulació corresponent a aquest sector podran escollir entre una varietat de sortides professionals, segons els seus gustos i preferències: administratiu d’oficina o despatx professional, administratiu comercial, administratiu de gestió comptable i de personal, de banca i institucions financeres, entre moltes altres. Però… quines persones es poden endinsar en aquest àmbit? No et preocupis, perquè t’ho expliquem, de seguida. 

A qui  s’adreça el Cicle Formatiu d’Administració i Finances? 

A Linkia FP considerem que els nostres cicles formatius estan preparats per a totes aquelles persones que tinguin com a objectiu principal créixer a la seva carrera professional i arribar a l’èxit fent allò que les apassiona. És per això que el Grau Superior en Administració i Finances va dirigit als emprenedors que volen obtenir els coneixements sobre el sector i aplicar-los en un futur a un lloc laboral al mercat. Tanmateix, això no ho és tot. Per això, és molt important que la persona que es dediqui a treballar en Administració i Finances tingui unes aptituds personals concretes. D’aquesta manera, serà capaç de dur a terme les vostres activitats de manera correcta i progressar en el vostre treball de la millor manera possible. A continuació us les mostrem. 

  • Tenir una visió global del negoci 
  • Saber gestionar un equip de treball 
  • Ser estrateg 
  • Tenir una visió mediambiental 
  • Saber gestionar el risc 
  • Tenir lideratge 
  • Tenir habilitats comunicatives 
  • Ser analític 
  • Tenir habilitats per negociar 
  • Tenir un ampli coneixement del sector 
  • Integritat i ètica

      

Com veus, és essencial tenir aquests aspectes sempre presents per poder treballar a Administració i Finances i que la teva carrera professional tingui un reconeixement digne. Espero que aquest article t’hagi servit de gran ajuda per resoldre certs dubtes sobre aquest àmbit i que puguis decidir-te a emprendre una nova etapa acadèmica com més aviat millor. Si vols realitzar aquest cicle formatiu amb nosaltres, no dubtis a trucar-nos perquè et puguem facilitar tota la informació necessària. Estem a la teva disposició sempre que ho necessitis. Ànim! 

 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Què és Administració i Finances

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK