Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per ser professor o Educador infantil?

Què cal estudiar per ser professor o Educador infantil?

Qué hay que estudiar para ser Profesor o Educador infantil

La teva major inclinació sempre ha estat ensenyar als més petits? En l’article d’avui t’explicarem com ser un gran professor o educador infantil i quins estudis són els que es necessiten per aconseguir treballar d’això. En l’actualitat, la docència sempre ha estat una de les professions en el món laboral que requereix una gran vocació per part de les persones. Al cap i a la fi, el paper d’un professor o educador infantil és essencial en la vida dels nens, ja que l’etapa que va des del seu naixement fins als sis anys és l’etapa educativa crucial i més important. L’objectiu principal d’aquesta ocupació és contribuir al desenvolupament afectiu, físic, intel·lectual i social dels més petits perquè el seu procés a les escoles sigui el més apropiat possible. És per això que estudiar educació infantil és una cosa que has de tenir clar des del principi i és una decisió fonamental que cal prendre amb seguretat. En les properes línies t’explicarem tot el que necessites saber sobre aquest ofici i sobretot què has d’estudiar per a això. 

Què  he d’estudiar? 

Vols estudiar educació infantil? Per ser professor o educador infantil creiem que el més aconsellable per a tu és estudiar un Grau Superior en Educació Infantil a distància, un cicle formatiu en el qual podràs aprendre a programar i avaluar els processos educatius i d’atenció a la infància que es necessiten avui en dia. 

Segons l’empresa de recursos humans de Randstad, líder a Espanya i al món, el Grau Superior d’Educació Infantil, ara mateix és un dels cicles formatius que té una major ocupabilitat al sector entre els diferents treballadors. Gràcies a aquest Grau Superior, en 2020 van arribar a signar-se un total de 54.351 contractes, sense la necessitat d’haver realitzat un grau universitari, ja que avui les empreses requereixen professionals que hagin estudiat i vist de prop els coneixements bàsics d’aquest àmbit. 

Quins  són els avantatges d’estudiar un Grau en Educació Infantil? 

El Grau Superior en Educació Infantil forma part de la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. És per això que estudiar sobre això té múltiples avantatges que has de tenir en compte, ja que treballar en l’ensenyament dels nens més petits és una cosa molt valuosa. A continuació, et mostrem una llista amb alguns dels beneficis que té el fet endinsar-te en aquest sector laboral.

Perfil molt vocacional 

No hi ha res millor que treballar d’allò que realment t’apassiona. Si el que t’agrada són els nens i consideres que l’ensenyament sobre ells és essencial, estudiar aquest cicle formatiu d’educació infantil és la millor opció. És la teva oportunitat perquè puguis desenvolupar tot el teu potencial sobre els nens i centrar-te en ells perquè portin la seva primera etapa educativa de la millor manera possible. 

Oportunitats laborals 

Estudiar Educació Infantil et permetrà treballar tant en el sector públic com en el sector privat. No cal que et dediquis únicament a ser professor o educador infantil, sinó que també tindràs l’oportunitat d’optar a altres sortides laborals. Quines? Doncs podràs ser assessor o coordinador pedagògic, auxiliar en educació especial, director d’escola bressol, entre moltes altres professions.   

Pràctiques en els millors centres educatius 

Gràcies a aquest cicle formatiu sobre educació infantil podràs conèixer de prop les necessitats que requereix el mercat laboral actual i posar en pràctica els coneixements apresos al llarg del cicle. En Linkia FP podràs realitzar el teu període de pràctiques en empreses líder del sector per aplicar tota la teoria estudiada durant el procediment educatiu. 

Aportaràs el teu coneixement al sistema educatiu 

Un avantatge molt positiu de treballar en educació infantil és que pots aportar la teva visió personal de cara als nens amb la finalitat de generar una disciplina de qualitat. Ajudaràs als més petits a créixer de manera adequada amb els coneixements necessaris i donant-los suport en la seva etapa més important. 

Ara que ja coneixes tot el que cal saber per endinsar-te en el món de l’educació infantil, a què esperes per apuntar te? Consulteu el nostre cicle formatiu i si tens algun dubte contacta amb nosaltres que te la resoldrem de la millor manera possible. Estem a la teva disposició per al que necessitis! 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per ser professor o Educador infantil?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK