Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per ser Higienista dental?

Què cal estudiar per ser Higienista dental?

Qué hay que estudiar para ser Higienista dental

Mantenir una boca sana és una cosa imprescindible per a tothom. És per això que ser higienista dental, actualment, té un paper molt important, ja que explorar i avaluar l’estat de salut dental dels pacients és essencial perquè duguin a terme una bona higiene. Creus que aquest treball és l’ideal per a tu i estàs pensant a dedicar-t’hi? Doncs avui t’explicarem en aquest article com pots aconseguir treballar en una clínica dental sent la mà dreta d’un odontòleg. Per a això, et mostrarem tot el que necessites saber sobre aquesta professió i què és el que has d’estudiar per poder treballar posteriorment d’higienista dental. Així mateix, t’oferirem amb detalls una llista amb les raons principals per les quals has d’optar per aquest ofici davant d’altres. No perdis detall de què t’explicarem a continuació i estigues ben atent. 

Què  he d’estudiar? 

Si tens decidit el que vols ser, però estàs confús perquè no saps exactament què és el que s’ha d’estudiar, nosaltres et recomanem que t’endinsis en un Grau Superior d’Higiene Bucodental a distància. Un cicle formatiu en el qual podràs aprendre les qüestions més importants sobre la salut bucodental de les persones i com desenvolupar les activitats preventives i assistencials que s’han de dur a terme.  

A més, gràcies a aquest grau podràs explorar i avaluar les tècniques odontològiques de la mà d’un expert especialitzat en això. Un cop obtinguis la titulació de Tècnic en Higiene Bucodental, estaràs preparat per treballar tant en una empresa privada com pública i fins i tot dedicar-te a altres professions similars que en el següent apartat et mostrarem. 

Quins són els beneficis d’estudiar Higiene Bucodental? 

Quan tens clar què és al que et vols dedicar de cara al teu futur, has de mirar cap endavant i fer el pas sense pensar en res més. Però si, a més, coneixes quins són els avantatges que té estudiar per a aquest ofici, és encara més positiu. És per això, que a continuació et deixarem algunes de les raons per les quals has d’optar per estudiar Higiene Bucodental. 

Àmplia sortida laboral 

Un cop obtinguis la titulació de Tècnic en Higiene Bucodental, podràs decidir a què vols dedicar-te. Podràs treballar en una clínica dental de la mà dels més experts, però si ho prefereixes, també podràs triar entre altres opcions d’ocupació, com ara bé ser educador d’higiene bucodental, és a dir, ensenyar als altres les qüestions bàsiques d’higiene que tothom ha de tenir sempre present. 

Branca amb futur 

Ara mateix la sanitat és una de les famílies professionals que està creixent exponencialment. És per això, que l’especialització en higiene bucodental actualment té una gran demanda i moltes empreses requereixen experts que es dediquin a això. Molts dels centres clínics compten amb estudiants que acaben d’obtenir el títol en Higiene Bucodental, ja que consideren que durant la seva etapa acadèmica han obtingut els coneixements necessaris i que estan totalment preparats per dedicar-s’hi. 

Alta realització personal 

Estudiar Higiene Bucodental implica tenir una relació estreta amb els pacients. Si vols dedicar-te a això has de tenir en compte que empatitzar amb ells, ser amable i educat per mostrar certa confiança és imprescindible. Al cap i a la fi, treballar ajudant els altres sempre és una cosa gratificant per a un mateix i una gran opció d’ocupació. 

Múltiples funcions a realitzar 

Moltes persones tenen dubtes a l’hora d’escollir aquesta professió perquè pensen que únicament realitzaran neteges. No obstant això, estan equivocats. Un auxiliar d’infermeria, per exemple, no pot tocar al pacient, però en el cas d’un higienista dental és tot el contrari. És la mà dreta de l’odontòleg en tot moment i a més d’ajudar a ell en la preparació dels materials, també podrà realitzar radiografies entre altres tasques.

Pots seguir formant-te 

Un altre dels avantatges que té estudiar Higiene Bucodental és que, si vols, un cop obtinguis el títol, pots seguir formant-te. Com? La resposta és que pots escollir entre múltiples graus i optar per aquell que més s’adeqüi a tu. Alguns d’ells són dedicats a l’odontologia, a la infermeria, a la fisioteràpia, a la medicina, a la farmàcia, entre d’altres. 

 

Ara que ja tens tota la informació que necessites saber sobre com ser Higienista Dental, és el teu moment per endinsar-te en el Grau Superior i aconseguir tot allò que et proposes. Si decideixes estudiar amb Linkia FP, pots trucar-nos per a qualsevol consulta i et resoldrem tots els dubtes que tinguis. És la teva oportunitat! 

  

 

 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per ser Higienista dental?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK