Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un guia turístic

Quant cobra un guia turístic

cuánto cobra un guía turístico

T’apassiona l’àmbit turístic i tens interès a dedicar-t’hi per poder oferir als viatgers tota mena de guies, trasllats, visites, esdeveniments o activitats que es proposin perquè puguin recórrer cada racó de la destinació escollida? Si és així, aquest és l’article que has de llegir avui, perquè durant les properes línies que venen a continuació, parlarem de tot el que necessites saber sobre un dels sectors que promou més llocs de treball al nostre país. L’ofici de guia turístic és una de les múltiples sortides laborals que podem trobar a aquesta família professional. Al final, el turisme és una de les activitats que es duen a terme més a Espanya i sobre el qual els viatgers no solen deixar de banda. És per això que aquesta professió, des de sempre i encara actualment, requereix una gran demanda d’especialistes qualificats que s’hi dediquin, per satisfer totes i cadascuna de les necessitats que tenen els diferents turistes. Si realment t’interessa aquest sector i t’agradaria dedicar-t’hi professionalment en el teu futur laboral, et recomanem que paris atenció al que explicarem, ja que parlarem de què pots estudiar per poder treballar com a guia turístic, quines són les diferents. sortides professionals a què pots optar si aconsegueixes la titulació corresponent i, sobretot, quant cobra un guia turístic a Espanya, una de les qüestions que molts estudiants es pregunten abans d’endinsar-se en aquest àmbit. Vols saber-ne més? T’ho expliquem tot, ja. 

Quin sou un guia turístic? 

El sou mitjà d’un guia turístic a Espanya oscil·la al voltant dels 12.000 i els 18.000 euros bruts anuals. Aquest és un sou aproximat que pot variar en funció de diferents factors, ja sigui per la formació, és a dir, el grau o curs que hagis realitzat; la durada de temps que portis a la feina; l’experiència que tinguis al sector; si treballes per a una empresa concreta o, per contra, ho fas per compte propi, o fins i tot, per la ciutat on estiguis laborant i la demanda que hi hagi en aquesta temporada. 

Què cal estudiar per ser guia turístic? 

Si vols començar una nova etapa laboral com a guia turístic a Espanya, a Linkia FP et recomanem que et matriculis en un Grau Superior d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments a distància. Un cicle formatiu en què pots aprendre, de la mà dels millors professionals, com planificar, promocionar i informar sobre les destinacions turístiques que hi ha de base territorial. A més, considerem que és una gran experiència acadèmica en la qual pots conèixer els conceptes necessaris per guiar i assistir a viatgers i clients, així com saber sobre els transports, els esdeveniments, els serveis o les activitats turístiques que es poden portar a terme als diferents llocs del país. 

El cicle de Guia, Informació i Assistència Turística, no sols et permet l’oportunitat d’aconseguir la titulació i que et dediquis a ser guia turístic, sinó que també, un dels grans avantatges que aquest grau té és que pots optar a moltes altres sortides laborals. A continuació, us oferim una llista detallada perquè pugueu veure quina és la que més us crida l’atenció. 

  • Guia local 
  • Cap d’oficina d’informació turística 
  • Guia acompanyant 
  • Assistent a agències de viatges 
  • Promotor/a turístic 
  • Tècnic/a d’empreses de consultoria turística 
  • Agent de desenvolupament turístic local 
  • Assistent a mitjans de transport terrestre o marítim 
  • Assistent a terminals (estacions, ports, aeroports) 
  • Encarregat/da de facturació en terminals de transport 
  • Assistent a fires, congressos i convencions 

Com veus, és una professió que ofereix grans oportunitats, tant pel que fa a l’experiència laboral com pel que fa al sou que ofereixen aquests diferents llocs de treball. És per això que esperem que aquest article sobre quant cobra un guia turístic t’hagi servit de gran ajuda per poder orientar-te sobre el que vols estudiar per al teu futur. 

Si decideixes estudiar amb Linkia FP, només has de contactar amb nosaltres i deixar que ens encarreguem de la resta. T’acompanyarem en tota la teva experiència acadèmica i farem el possible perquè aconsegueixis tot allò que et proposes. Què esperes? Truca’ns! 

 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un guia turístic

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK