Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Educador Infantil?

Quant cobra un Educador Infantil?

sueldo educador infantil

Tens una vocació especial pels nens i vols formar part del seu aprenentatge durant una de les etapes acadèmiques més importants de les seves vides? Doncs no ho dubtis més, estudiar Educació Infantil és el que necessites en aquests moments. Quan parlem d’Educació Infantil no estem parlant d’una professió qualsevol, sinó que estem parlant d’un ofici que requereix una gran responsabilitat, ganes i, sobretot, atenció, per part de totes aquelles persones que s’hi volen dedicar en el futur professional. Potser, la primera impressió que tenen molts alumnes en primera instància, és que és una cosa que sembla complicada, ja que preparar les oposicions per entrar en un centre educatiu té el seu grau de dificultat i és una cosa amb què cal bregar. No obstant això, un cop coneixes què és el que et depararà el futur quan hagis obtingut la titulació corresponent i estiguis llest per començar, és un fet que val la pena. I per això estem aquí en aquestes línies. A l’article d’avui, parlarem sobre quant cobra un Educador Infantil i sobre quines són les condicions laborals que aquests tenen quan ja són especialistes que exerceixen com a professionals en una escola. Vols saber-ne més? Estigues atent, perquè t’ho expliquem tot, ja.

Sou  Tècnic Superior en Educació Infantil 

El sou d’un tècnic educador a escoles bressol pot variar en funció de diferents factors, que ara en uns instants comentarem amb més detalls. Tot i així, si fem una estimació aproximada sobre el sou mitjà que pot tenir, podem dir que la remuneració d’un educador infantil pot oscil·lar, actualment, entre els 15.000 i els 20.000 euros bruts anuals.

Un dels factors principals que cal tenir en compte respecte a la quantitat salarial és l’antiguitat a la professió. Què vol dir això? La resposta és molt senzilla, i és que, com més temps portis treballant a l’ofici, més elevat serà el teu sou. Una cosa que es duu a terme en el cas d’aquest tipus de funcionaris és que, per cada tres anys a la feina, el sou de l’educador augmenta al voltant d’un 5%. 

Un altre aspecte que cal considerar és la pujada de l’IPC (Índex de Preus al Consum). Una pujada de l’IPC es tradueix en una inflació dels preus, per això aquests increments s’actualitzen amb cada exercici que es produeix al sector i, per tant, també es veurà reflectit en l’augment de la quantitat del sou. 

Finalment, és important que parlem dels extres. A més dels factors que hem comentat que influeixen i varien en el salari d’un educador, també és essencial que anomenem els extres específics dels funcionaris públics. En aquest cas, els seus sous poden canviar en funció del complement de destinació, la formació continuada, la productivitat o el complement específic respecte al tipus de lloc que ocupa.

Condicions  laborals d’un tècnic en Educació Infantil 

Com hem comentat a l’inici d’aquest article, quan parlem del sector de l’Educació i, concretament, el dels més petits, parlem d’un ofici especial i, sobretot, de gran responsabilitat. Tot i això, cal destacar que, una vegada obtens una plaça dins del sistema públic, les condicions laborals de les quals pots gaudir, són veritablement envejables. Si sou una d’aquelles persones que esteu a punt de formar part d’algun centre educatiu o que teniu alguns dubtes sobre aquestes condicions, és essencial que sàpigues que són les següents: 

  • Professió estable  
  • 14 pagues durant l’any 
  • 40 dies de vacances i assumptes personals 
  • Horaris estables 
  • Possibilitat d’excedències 
  • Possibilitat de promoció interna a partir del primer any 

  

Són increïbles, oi? Doncs no esperis més. Si tens clar que és la teva professió, no dubtis a començar un Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil. A Linkia FP t’oferim l’oportunitat que puguis estudiar al nostre centre de formació i puguis aprendre tots els conceptes necessaris sobre aquest àmbit i que, a més, puguis aplicar els coneixements teòrics a un període de pràctiques a empreses líder del sector. Vols una informació més detallada sobre el curs? Contacta amb nosaltres i t’explicarem tot el que cal saber amb el màxim detall possible. Endavant! 

 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Educador Infantil?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK