Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Informàtica i tots els seus avantatges

Per què estudiar Informàtica i tots els seus avantatges

por qué estudiar informática

Creus que a la societat en la qual vivim actualment, es pot viure sense la informàtica? A Linkia FP considerem que no. El sector de la informàtica i les comunicacions s’ha convertit en un dels sectors més imprescindibles al món actual d’avui. I et preguntaràs… Per quin motiu? Perquè pràcticament tota la nostra vida hi gira: la recerca d’informació, la protecció de les nostres dades, les converses del dia a dia, els nostres comptes bancaris, tot. És un factor important que hem de tenir present i que, si ho perdéssim ara mateix, alteraria absolutament tot i fins i tot seria perjudicial. Ets una d’aquelles persones que tenen cert interès per aquest àmbit i a qui li agradaria dedicar-s’hi professionalment? Perquè avui, en les properes línies que venen a continuació, parlarem de per quines raons has d’optar pel món de la informàtica com a elecció d’estudi; quins són els seus avantatges principals i, a més, t’oferirem una llista amb les sortides professionals a les quals pots optar si obtens la titulació corresponent a aquest sector. Abans de començar, aprofitem per dir-te que a Linkia FP comptem amb cicles formatius de grau mitjà i de grau superior centrats en informàtica i comunicacions, perquè puguis escollir aquell que s’adeqüi més als teus gustos i necessitats principals. En vols saber més? Doncs estigues atent, perquè t’ho expliquem tot ja!

Avantatges  d’estudiar Informàtica 

Hi ha múltiples raons per les quals escollir aquest sector és una bona oportunitat, sobretot perquè cada cop més les empreses requereixen més professionals especialitzats en aquest àmbit perquè s’ocupin dels problemes tècnics que puguin tenir en un moment determinat. És per això que, a continuació, et deixarem una llista amb els diferents avantatges que té estudiar sobre això, perquè vegis si realment és l’ofici adequat per al teu futur laboral. Allà anem! 

Tecnologia com a estil de vida 

Com hem comentat a l’inici d’aquest article, la tecnologia actualment forma part de la nostra vida diària, ja que la utilitzem absolutament per a tot. Això engloba tant les qüestions laborals com personals, i és per això que calen coneixements d’informàtica per poder resoldre algun error quan sorgeixi algun inconvenient.  

Bon sou 

Un dels avantatges que no podem deixar passar per alt respecte a aquest sector, és que la remuneració dels informàtics és força elevada. I et preguntaràs… per quina raó? La resposta és molt senzilla. Podem dir que la informàtica en aquests moments ho salva tot, i si en algun moment ens trobem amb algun problema informàtic, necessitarem una persona amb grans coneixements perquè pugui resoldre’l de manera ràpida. 

Constant evolució 

El món de les noves tecnologies és una cosa que evoluciona per moments. Cada dia sorgeixen idees noves a la societat i això és una cosa que s’ha d’aplicar al sector, sempre amb l’objectiu de millorar i progressar a la feina. 

Alta demanda 

Pràcticament, totes les empreses necessiten la informàtica per tirar endavant els seus negocis. És per això que cada cop més els amos d’aquestes organitzacions requereixen professionals qualificats perquè s’ocupin de les qüestions essencials i així evitar els possibles errors. 

Sortides  professionals a Informàtica 

Ja veus que el sector de la informàtica no té cap malbaratament. Però ara ve la pregunta del milió: De què puc treballar si em trec el títol? Doncs bé, et deixem a continuació una llista de les diferents sortides professionals a les quals pots optar si obtens la titulació d’algun dels cicles formatius.  

  • Programador Web 
  • Programador Multimèdia 
  • Desenvolupador d’aplicacions a entorns web. 
  • Tècnic/a en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci. 
  • Desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils. 
  • Implantació de sistemes ERP-CRM i gestió de la informació i integritat de la mateixa. 

I això seria tot. Un ampli ventall de sortides, oi? Esperem que aquest article us hagi servit de gran ajuda per decidir-vos, i perquè pugueu començar una nova etapa acadèmica en aquest sector. Si vols estudiar amb Linkia FP, pots contactar amb nosaltres i preguntar sobre els diferents cicles formatius amb què comptem. Estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte i donar-te tota la informació necessària. Aprofita! 

  • Home
  • Blog
  • Per què estudiar Informàtica i tots els seus avantatges

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK