Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Auxiliar d’Infermeria

Per què estudiar Auxiliar d’Infermeria

por qué estudiar auxiliar de enfermería

Si tens com a vocació ajudar els altres en tot allò que necessitin i t’agradaria dedicar-t’hi professionalment en el teu futur laboral, deixa’m dir-te que el sector de la sanitat és el teu. Actualment, l’àmbit sanitari, i més després de la crisi generada per la Covid-19, ha esdevingut el més demandat de tots. Les diferents empreses, en aquests moments, requereixen professionals qualificats que puguin complir amb les necessitats bàsiques dels pacients i que siguin capaços de brindar una ajuda especialitzada per a cadascun. És per això que avui, en aquest article, parlarem d’un cicle formatiu en concret: el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria. A Linkia FP considerem que aquest grau és el més essencial del sector de la sanitat, ja que té més ocupabilitat respecte als altres, i ofereix una bona oportunitat a aquells estudiants que surten amb la titulació corresponent. A continuació, explicarem per quins motius has d’optar per estudiar Auxiliar d’Infermeria; quins són els beneficis d’escollir aquest grau i facilitarem una llista detallada amb les diferents sortides professionals que presenta aquest cicle formatiu. A Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria a distància. Una formació acadèmica en què podràs aprendre tots els conceptes bàsics sobre el sector des de qualsevol part del país i en què podràs veure de prop com es treballa a les empreses líders del sector. En vols saber més? T’ho expliquem tot, a continuació.   

Avantatges  d’estudiar Auxiliar d’Infermeria 

Optar per Auxiliar d’Infermeria és una gran oportunitat per conèixer les persones de prop i ser capaços d’entendre què és el que necessiten a cada moment. És una professió que requereix molta atenció i empatia cap als altres i de la qual no pot faltar l’afecte i el respecte. És per això que considerem que estudiar aquest grau conté molts avantatges que no es poden desaprofitar. T’expliquem algunes: 

Professió molt demandada 

El sector de la sanitat actualment té molta demanda de mercat. Segons dades recollides per l’Observatori de les Ocupacions del SEPE, l’any 2020, gràcies a la realització del grau d’Auxiliar d’Infermeria, es van fer un total de 105.474 contractes signats. Tots estudiants que havien acabat aquest cicle formatiu. 

Especial vocació 

Quan fas alguna cosa que realment t’agrada i ho fas per vocació, la realització de les activitats és molt més fluida. Això és molt important quan treballes amb terceres persones, ja que és essencial tenir en compte que necessiten una especial atenció i, sobretot, que donis el màxim de tu perquè els altres se sentin còmodes amb tu. 

Diferents sortides laborals 

Això és una cosa que al següent apartat veuràs d’una manera més detallada. Tot i això, has de saber que les sortides professionals que ofereix aquest grau no són precisament escasses. Gràcies a la realització d’aquest cicle formatiu, un estudiant que acaba d’obtenir la titulació podrà treballar a diferents llocs, escollint sempre allò que més s’adeqüi al seu perfil professional.  

Múltiples coneixements 

Estudiar Auxiliar d’Infermeria no només t’ensenyarà com has d’actuar amb els pacients, sinó que obtindràs múltiples coneixements sobre els processos de foment, de la prevenció, el diagnòstic, el tractament i la rehabilitació de l’estat de salut dels pacients. Conceptes essencials que cal tenir en compte quan treballis amb altres persones. 

Sortides  professionals a Auxiliar d’Infermeria 

Ara que ja ets coneixedor/a de quins són els avantatges principals sobre estudiar Auxiliar d’Infermeria, et mostrarem una cosa que tot estudiant es preguntarà: De què puc treballar? Doncs bé, a continuació, a les properes línies, podràs veure quines són les sortides professionals que té aquest ofici i en quines àrees concretes pots desenvolupar tot el teu potencial un cop hagis obtingut la titulació. 

  • Auxiliar d’Infermeria en hospitalització mèdica i quirúrgica 
  • Auxiliar al quiròfan 
  • Auxiliar al paritori 
  • Auxiliar a l’àrea pediàtrica 
  • Auxiliar d’Atenció Primària i Cura d’Infermeria a Domicili 
  • Auxiliar Bucodental 
  • Auxiliar Geriàtric 
  • Auxiliar de Salut Mental 

  

Com veus, Auxiliar d’Infermeria té un gran ventall de sortides professionals perquè escullis quina és la que s’adequa més als teus gustos i al teu perfil. Si decideixes optar per aquesta professió, des de Linkia FP t’animem que t’endinsis en aquest sector i que contactis amb nosaltres per proporcionar-te tota la informació necessària. És una bona oportunitat perquè comencis una nova etapa acadèmica i que aprofitis els avantatges que aquest sector et brinda. Què esperes? És el teu moment! 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Per què estudiar Auxiliar d’Infermeria

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK