Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Les 5 millors webs per trobar vols barats

Les 5 millors webs per trobar vols barats

Si ets un amant del turisme i un apassionat dels viatges, ets al lloc adequat, perquè avui t’explicarem en aquest article una cosa que realment t’interessarà. Als que ens encanta viatjar, desconnectar i descobrir món, sempre estem buscant les millors ofertes i vols barats per a poder sortir de casa i gaudir d’unes bones i merescudes vacances. Cal dir que hi ha dos tipus de turistes. D’una banda, el que estalvia durant tot l’any per trobar un bon viatje durant una o dues setmanes; i, d’altra banda, el que vol viatjar més sovint i fer diverses escapades durant l’any a un preu assequible. Qui no vol volar d’un costat a un altre recorrent el món i visitar diferents destinacions per a no deixar-nos res per descobrir? És important destacar que cada vegada hi ha més pàgines web i plataformes, en les que pots trobar grans ofertes i oportunitats per viatjar al millor preu. Però, totes són iguals i efectives? Probablement no. Però no et preocupis, que en Linkia FP avui et mostrarem les nostres 5 webs preferides, en les quals trobaràs vols barats que s’ajustin precisament als teus desitjos i necessitats principals. 

On puc trobar vols barats? 

Anteriorment, us comentàvem en l’article sobre el Design Thinking, que una de les tècniques que ara mateix està funcionant entre les empreses turístiques, és conèixer a l’usuari i adaptar els serveis que ofereixen a les seves necessitats principals. A les pàgines web per trobar vols barats, fan la mateixa funció d’una manera similar, intentant que els usuaris puguin escollir un vol i un destí allà on vulguin per un preu que realment valgui la pena. A continuació, us ensenyarem quines són les webs que considerem més efectives per complir amb aquests objectius. 

1. Skyscanner  

Skyscanner és una de les agències online més utilitzades, i sobretot entre els més joves. És una pàgina web que busca els vols més barats entre una multitud de companyies aèries i que té diferents opcions perquè trobis aquella oferta que estàs buscant. Si es dona l’ocasió en què vols viatjar sí o sí, però no saps a on i a més no tens clara la data, no és un problema, sinó tot el contrari, perquè Skyscanner et dona l’oportunitat d’escollir l’opció de “a qualsevol lloc “i et troba en aquest mateix moment les millors dates i destinacions al millor preu. 

2. Edreams 

Edreams és un comparador de preus increïble. No només et mostra quins són els vols que hi ha amb relació a les diferents aerolínies, sinó que, a més compara els preus en funció de la durada dels vols, és a dir, si són directes o si, per contra, cal fer escales. Per aquesta raó, tens l’alternativa d’escollir els filtres que creguis convenient perquè Edreams automàticament et busqui la millor opció. Però això no és tot, perquè aquesta pàgina web no únicament pots trobar vols barats, sinó que, pots escollir vol + hotel i el preu de viatge sortirà molt més econòmic. Una meravella, oi? 

3. Kayak 

Igual que Skyscanner, Kayak és una de les webs més reconegudes per trobar vols barats. És un comparador que no ven els mateixos bitllets del vol, sinó que un cop selecciones un destí i una data, connecta amb els proveïdors de les aerolínies i t’ofereixen la millor opció. El punt a destacar que té Caiac és que, si et registres en la seva pàgina web i acceptes les seves condicions principals, pots accedir a ofertes privades i especials. Què vol dir això? Que en algunes ocasions pots trobar que el web et dona l’oportunitat d’escollir una destinació amb un 35% de descompte. A més, té altres avantatges, i és que sense la necessitat que el teu busquis una destinació o una data concreta, et mostren quins són els vols més barats de moment. I si tu, en alguna ocasió, has buscat alguna destinació específica, però creus que no és prou econòmic per a agafar-lo en aquell instant, pots crear un avís perquè Caiac t’indiqui quan aquesta oferta ha baixat de preu.  

4. Expedia 

La web d’Expedia també té múltiples avantatges. En aquest cas, pots escollir entre vols, hotels i paquets turístics. Però és que, a més, Expedia és una agència de viatges en línia que t’ofereix un programa de recompenses. En què consisteix? En què, si tu estàs acostumat a viatjar en diverses ocasions al llarg de l’any i ets fidel a Expedia, pots anar acumulant punts per quan tinguis els suficients, poder canviar-ho en un vol o en un servei turístic que t’ofereixi l’agència. 

5. Rumbo 

Rumbo sens dubte és una de les agències que porta més temps en actiu i de les més veteranes. En ella pots trobar vols barats, hotels i paquets turístics amb les millors experiències per als més viatgers. En Rumb sempre trobaràs grans ofertes a molt bon preu i sobretot ofertes d’última hora que valen molt la pena. Igual que en Caiac si et registres pots tenir l’oportunitat de disposar d’un descompte del 35%, en Rumb pots veure en alguna ocasió fins descomptes del 60%. 

 

Com veus, viatjar sempre és una bona opció i a través d’aquestes webs de vols barats pots fer-ho al millor preu. Si ets un amant del turisme i t’interessaria conèixer més sobre això, en Linkia FP impartim cursos sobre hostaleria i turisme que podrien interessar-te. Tenim dos graus superiors. Un de Gestió d’Allotjaments Turístics, i un altre d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments. Si vols informació sobre algun d’ells, no dubtis en contactar amb nosaltres i et resoldrem qualsevol mena de dubte. Estem a la teva disposició! 

  • Home
  • Blog
  • Les 5 millors webs per trobar vols barats

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK