Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

¿Hauria d’estudiar un grau en turisme?

¿Hauria d’estudiar un grau en turisme?

grau turisme El turisme està de moda. El turisme es porta. Explorar, descobrir i visitar nous llocs, paisatges i llocs s’ha convertit en, per a molts de nosaltres, en la nostra nova activitat de lleure preferida. Llavors, si ens encanta tot allò que implica el turisme … No seria ideal poder estudiar un grau en turisme que ens permetés endinsar-nos encara més en aquest món i fins a formar part d’ell? El turisme és una de les principals activitats econòmiques a Espanya amb el d’apostar per un grau en turisme pot ser una gran alternativa a l’hora de començar els teus estudis. Però en què consisteix el grau en turisme? Què s’aprèn? ¿I què sortides té? Al blog d’avui t’expliquem en què consisteix aquest grau i les nostres propostes educatives de grau superior en turisme.

En què consisteix el grau en turisme? Què s’aprèn?

El camp que abasta el món del turisme és molt ampli pel que en ell s’estudia des d’aspectes vinculats a l’àmbit més purament empresarial com altres aspectes més vinculats a l’àmbit hoteler i de viatges. Així com, també s’imparteixen coneixements relacionats amb la incorporació de la tecnologia i l’adaptació a alternatives més sostenibles en la indústria. L’aprenentatge de llengües també és uns dels pilars del grau en turisme. I, per aquest motiu, en els nostres cursos ens centrem en l’aprenentatge d’anglès i francès, perquè els estudiants acabin el seu curs amb grans capacitats en tots dos idiomes. En Linkia FP comptem amb dos graus per cursar a distància vinculats al turisme:

  • Grau superior en turisme especialitzat en Gestió d’Allotjaments Turístics a distància. Els estudiants d’aquest curs adquireixen totes les competències necessàries del sector turístic i les seves polítiques empresarials, el que capacita l’alumnat per poder adaptar-se a molts departaments dins del sector. Aquest grau està centrat, sobretot, en l’àmbit més hoteler i el de l’organització d’esdeveniments
  • Grau superior en turisme especialitzat en Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments a distància. Els coneixements que s’adquireixen en aquest curs estan enfocats al control, organització i desenvolupament d’esdeveniments de qualsevol índole, les funcions que es realitzen en un departament destinat al turisme i la gestió entre client i proveïdors, així com, l’organització de viatges per a clients.

Quines són les sortides després d’estudiar un grau en turisme?

Els llocs on es pot trobar un lloc de treball després d’haver cursat un grau en turisme són molt variats, per aquest motiu, nosaltres te’ls presentem en quatre grans blocs:

  • Empreses hoteleres i turístiques

Dins d’aquest bloc trobem moltes opcions vinculades a ser director d’algun departament com el comercial, el de reserves, recursos humans o fins i tot del mateix hotel. A més de poder formar part d’altres organitzacions com càterings, gerent en empreses, bars i centres de salut i benestar, entre moltes altres opcions.

  • Organització de congressos i esdeveniments

El grau en turisme també capacita els estudiants de les habilitats necessàries per ser capaços de fer treballs com els d’organitzador d’esdeveniments, convencions i director de relacions públiques.

  • Institucions públiques relacionades amb el turisme

En aquest àmbit les principals activitats estan relacionades a oficines de turisme, agències de viatges, guia turístic, cap de projectes turístics o responsable de l’oficina de turisme

  • Consultoria, docència i investigació

Finalment, encara que no és la sortida més convencional després d’un grau en turisme, tenim les sortides vinculades a la docència i investigació, les quals són igualment importants per a la seva evolució. Algunes ocupacions poden ser community manager, professor en un grau en turisme, conferenciant, etc. El turisme és una disciplina en auge en els últims anys. Les facilitats a l’hora de viatjar i l’augment de companyies que generen propostes low cost han fet que el turisme en l’àmbit mundial hagi augmentat de manera considerable. Fins al punt de convertir-se en la principal activitat econòmica en alguns països com Espanya, així que estudiar un grau en turisme cada vegada crida més l’atenció de joves i grans. T’animes? Si no disposem de moltes altres alternatives d’FP a distància que segur que et semblaran interessants.

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: ¿Hauria d’estudiar un grau en turisme? T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • ¿Hauria d’estudiar un grau en turisme?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK