Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quins són els graus superiors més ben pagats?

Quins són els graus superiors més ben pagats?

Un dels aspectes rellevants a l’hora de triar quin grau superior estudiar són les condicions laborals. Tindré sortida a nivell professional? Podré accedir immediatament a una ocupació? ¿Disposaré d’un bon salari? Són les principals qüestions que ronden el cap d’aquells que opten per estudiar un grau superior. Si calgués inclinar la balança a alguna d’elles, la principal seria la del salari. A Espanya els sous disten molt dels de les grans potències europees. Sense anar més lluny, Eurostat situa el salari espanyol per sota de la mitjana europea. No obstant això, a nivell de creació d’ocupació, s’estima que en els propers anys fins a dos terços de la feina que es generi requerirà a titulats en Formació Professional.

Els estudis d’FP amb millor sou

Quant als graus superiors més ben pagats, destaquen principalment aquells que tenen a veure amb la informàtica i amb el maneig, disseny i desenvolupament de pàgines web. Les companyies estan demandant professionals que s’encarreguin de l’estructura organitzativa de la pàgina web del negoci per fer-la accessible i optimitzar la seva utilitat a l’experiència de l’usuari. Les empreses digitals necessiten d’una estructura i organització del web per fer-la accessible i optimitzar la seva utilitat per a l’experiència de l’usuari, de manera que són dels professionals més cotitzats. Estudiar un grau en Desenvolupament d’Aplicacions Web o un grau superior en desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma és un plus en aquest sentit. Un altre dels graus superiors més ben pagats a Espanya és aquell que té a veure amb l’àmbit del comerç i del màrqueting. Aquí, tant els titulats en el grau superior en màrqueting i publicitat com els alumnes de gestió comercial i màrqueting, tenen per davant un futur prometedor en un sector que es preveu que segueixi en augment. El sou mitjà oscil·la al voltant dels 20.000 euros anuals. En aquest sentit, les empreses demanden a professionals que sàpiguen implementar les seves estratègies de màrqueting digital, que sàpiguen coordinar els estudis sobre el que ven o el client reclama a la venda en línia, per elaborar el pla de màrqueting de l’empresa i liderar la transformació o manteniment de l’àrea digital. D’altra banda, les finances i la direcció d’empreses són altres dels sectors que estan en auge, els graus superiors són dels més ben pagats. La majoria d’empreses necessiten entre les seves files a professionals que sàpiguen impulsar estratègies de seguiment a l’empresa. A més, els directius valoren molt a professionals que sàpiguen gestionar bé l’empresa, i tinguin coneixements de comptabilitat i finances. Els graus superiors relacionats amb l’Administració i Direcció d’Empreses també figuren entre els més ben pagats a l’hora d’engrossir en el mercat laboral.

Com triar el millor grau superior?

Has triat ja quin grau superior és el que més et motiva? Si és així, va arribar l’hora de posar-se mans a l’obra i de buscar el millor grau superior de Formació Professional. La majoria dels alumnes prefereixen cursar una FP a distància com la que ofereix Linkia, on la qualitat i la flexibilitat ho és tot. Els cicles formatius a distància permeten a l’alumne poder compaginar els seus estudis i buscar noves sortides professionals mentre es forma de la mà de grans professionals en el sector que triï: ja sigui el màrqueting i la comunicació, el turisme, la informàtica, l’administració i direcció d’empreses … a l’hora d’escollir el tipus de formació, t’ajudarà saber que a Espanya en l’actualitat s’imparteixen tres tipus de graus FP: el grau Mitjà, el grau Superior (més especialitzat) i la formació Dual, que combina formació i treball en empresa. Quan hagis escollir el grau superior que vols estudiar, t’ajudarà molt conèixer de primera mà el pla d’estudis. No t’inscriguis en un FP sense llegir les assignatures que vas tenir. Conèixer per endavant les assignatures també t’ajudarà a decidir si realment vols estudiar aquest grau superior o, per contra, t’inclines més per fer un altre pertanyent a una altra branca. En aquest aspecte t’ajudarà molt saber les sortides professionals de cada un i quins són els graus superiors més ben pagats. I recorda que la formació privada compta amb més reputació i té millors ofertes de pràctiques per impulsar la teva sortida al mercat laboral. Així que, si el que vols és posar-te a treballar al més aviat possible, no t’ho pensis més i tria estudiar una formació professional de grau superior. Les pràctiques es poden garantir i l’ensenyament pràctic, també. I generalment es diu que els titulats en formació professional surten molt més preparats al mercat laboral que altres professionals que han cursat opcions ben diferents.

  • Home
  • Blog
  • Quins són els graus superiors més ben pagats?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK