Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Cicles FP amb més sortides professionals

Cicles FP amb més sortides professionals

Deia Jim Rohn: “Si no us agrada com són les coses, canvia-“. Això mateix és el que has de plantejar-te ara. Una de les claus per progressar en qualsevol àmbit és el coneixement. I per molt difícil que semblin algunes matèries, amb esforç, tothom és capaç de tirar-lo endavant. Si fa un temps que t’estàs preguntant “què puc estudiar” o quins són els estudis amb més sortides professionals, et donarem un cop de mà explicant totes les possibilitats de formació que existeixen. Segur que l’encertaràs en la teva elecció.

Forma’t en màrqueting

Segur que has sentit moltes vegades parlar que el màrqueting ajuda a vendre més i millor. I així és. Des de fa una dècada, més o menys, tant grans com petites empreses s’han adonat que invertir en màrqueting i comerç electrònic reporta grans beneficis per les seves companyies. I és que sense una persona que controli el posicionament de la marca al mercat o estigui pendent de les necessitats dels consumidors i de les modes de consum, una empresa no seria res. Així que una bona resposta a aquesta pregunta que tant et ronda el cap (què puc estudiar?) Seria cursar, per exemple, un dels cicles formatius a distància relacionats amb el màrqueting i la publicitat. És una opció molt encertada per complementar la teva formació, si ja tens estudis de grau mitjà i fins i tot si tens formació universitària en un altre àmbit.

Emprendre, un ofici en auge

Si, per contra, ets una persona emprenedora, amb idees, creativa i a la qual li agrada conèixer una mica de tot, un dels estudis amb més sortides per 2020 són els relacionats amb l’Administració i Direcció d’Empreses. Per què tenen sortides aquests estudis? Principalment, per la transversalitat d’una persona amb aquest perfil. En aquests estudis s’adquireixen competències relacionades amb la comptabilitat, el màrqueting, la gestió de recursos humans … i si et fixes una mica, t’adonaràs que aquest tipus de parcel·les són presents en qualsevol empresa, de manera que si no us animeu a emprendre el teu propi negoci, sempre podràs trobar sortides professionals en empreses de màrqueting, publicitat, gestories, indústries relacionades amb l’alimentació, hotels … les sortides en aquest àmbit són moltes i variades. En Linkia FP comptem amb el Grau Superior d’Administració i Finances a distància, el qual et capacitarà per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, les tasques comptables, fiscals i financeres tant d’una empresa pública com privada.

Una necessitat: desenvolupament d’aplicacions web

Què puc estudiar? No m’apassiona l’Educació, tampoc els estudis de branca sanitària ni els jurídics. Però, per contra, la tecnologia m’encanta. Aquesta és la situació en què es troben diàriament milers de persones que són uns asos en tecnologia. Així que, per què no aprofitar tot aquest potencial? La branca tecnològica és molt àmplia, però, et podem orientar en un camí que té grans sortides. I aquest és el del desenvolupament d’aplicacions web. T’has parat mai a pensar què faries sense tenir al teu mòbil una app per consultar el teu compte bancari, una altra per planificar el teu entrenament esportiu o una que registra les teves notes i cites importants? Avui dia és rara la companyia que no ha desenvolupat la seva pròpia aplicació web. ¿L’objectiu? Donar més facilitats als seus clients, fidelitzar-i anar a l’avantguarda tecnològica. I l’única manera de fer-ho possible és contractant a professionals que manegen el desenvolupament web i sàpiguen implementar aquestes tecnologies en entorns específics. De fet, en els últims anys, la inserció laboral d’aquests professionals s’ha incrementat un 24 per cent.

L’educació infantil, una altra opció per estudiar

Si vols exercir en magisteri i treballar en un centre educatiu per a infants d’entre 0 i 6 anys, et recomanem que t’inscriguis en el Grau Superior d’Educació Infantil a distància. Aquesta és una altra de les opcions amb més sortides laborals i en el que gràcies a ell podràs treballar en qualsevol centre escolar públic i privat de tot l’àmbit geogràfic de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

Raons per estudiar FP

Si estàs en aquest moment de la teva vida en què et preguntes si has d’anar a la universitat o, per contra, estudiar un cicle de formació professional a distància, decanta’t millor per la segona opció. El mateix et diem si ja ets graduat o llicenciat i vols ampliar els teus coneixements en qualsevol altra àrea sense haver de passar novament per estudis de 4 o més anys. Els professionals que surten de la formació professional solen accedir a treballs més immediats que aquells que han cursat estudis universitaris. La raó és que aquestes disciplines solen ser més eminentment pràctiques que les universitàries, de manera que un professional d’FP surt al mercat laboral amb un coneixement molt més pràctic que qualsevol altre. En cursar una FP tindràs també accés al mercat laboral molt abans que si decidissis estudiar a la universitat. És més, gairebé la meitat de la població europea s’ha format en formació professional en comptes d’anar a la universitat. En aquest sentit, els cicles formatius estan més enfocats als coneixements pràctics que als teòrics i solen estar molt més especialitzats en determinats àmbits, de manera que el mercat laboral cada vegada demanda més a aquests professionals. Així que, no t’ho pensis més i tria una professió amb futur. T’ajudem a això.

  • Home
  • Blog
  • Cicles FP amb més sortides professionals

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK