• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • Què puc estudiar. Estudis amb sortides per 2020
 • Què puc estudiar. Estudis amb sortides per 2020

  Linkia FP

  Deia Jim Rohn: “Si no us agrada com són les coses, canvia-“. Això mateix és el que has de plantejar fer aquest 2020. Una de les claus per progressar en qualsevol àmbit és el coneixement. I per molt difícil que semblin algunes matèries, amb esforç, tothom és capaç de tirar-lo endavant. Si portes un temps preguntant “què puc estudiar” o quins són els estudis amb més sortides professionals per a aquest 2020, et donarem un cop de mà explicant totes les possibilitats de formació que existeixen. Segur que l’encertaràs en la teva elecció.

  Forma’t en màrqueting

  Segur que has sentit moltes vegades parlar que el màrqueting ajuda a vendre més i millor. I així és. Des de fa una dècada, més o menys, tant grans com petites empreses s’han adonat que invertir en màrqueting i comerç electrònic reporta grans beneficis per les seves companyies. I és que sense una persona que controli el posicionament de la marca al mercat o estigui pendent de les necessitats dels consumidors i de les modes de consum, una empresa no seria res. Així que una bona resposta a aquesta pregunta que tant et ronda el cap (què puc estudiar?) Seria cursar, per exemple, un dels cicles formatius a distància relacionats amb el màrqueting i la publicitat. És una opció molt encertada per complementar la teva formació, si ja tens estudis de grau mitjà i fins i tot si tens formació universitària en un altre àmbit.

  Emprendre, un ofici en auge

  Si, per contra, ets una persona emprenedora, amb idees, creativa i a la qual li agrada conèixer una mica de tot, un dels estudis amb més sortides per 2020 són els relacionats amb l’Administració i Direcció d’Empreses. Per què tenen sortides aquests estudis? Principalment, per la transversalitat d’una persona amb aquest perfil. En aquests estudis s’adquireixen competències relacionades amb la comptabilitat, el màrqueting, la gestió de recursos humans … i si et fixes una mica, t’adonaràs que aquest tipus de parcel·les són presents en qualsevol empresa, de manera que si no us animeu a emprendre el teu propi negoci, sempre podràs trobar sortides professionals en empreses de màrqueting, publicitat, gestories, indústries relacionades amb l’alimentació, hotels … les sortides en aquest àmbit són moltes i variades.

  Una necessitat: desenvolupament d’aplicacions web

  Què puc estudiar? No m’apassiona l’Educació, tampoc els estudis de branca sanitària ni els jurídics. Però, per contra, la tecnologia m’encanta. Aquesta és la situació en què es troben diàriament milers de persones que són uns asos en tecnologia. Així que, per què no aprofitar tot aquest potencial? La branca tecnològica és molt àmplia, però, et podem orientar en un camí que té grans sortides. I aquest és el del desenvolupament d’aplicacions web. T’has parat mai a pensar què faries sense tenir al teu mòbil una app per consultar el teu compte bancari, una altra per planificar el teu entrenament esportiu o una que registra les teves notes i cites importants? Avui dia és rara la companyia que no ha desenvolupat la seva pròpia aplicació web. ¿L’objectiu? Donar més facilitats als seus clients, fidelitzar-i anar a l’avantguarda tecnològica. I l’única manera de fer-ho possible és contractant a professionals que manegen el desenvolupament web i sàpiguen implementar aquestes tecnologies en entorns específics. De fet, en els últims anys, la inserció laboral d’aquests professionals s’ha incrementat un 24 per cent.

  Raons per estudiar FP

  Si estàs en aquest moment de la teva vida en què et preguntes si has d’anar a la universitat o, per contra, estudiar un cicle de formació professional a distància , decanta’t millor per la segona opció. El mateix et diem si ja ets graduat o llicenciat i vols ampliar els teus coneixements en qualsevol altra àrea sense haver de passar novament per estudis de 4 o més anys. Els professionals que surten de la formació professional solen accedir a treballs més immediats que aquells que han cursat estudis universitaris. La raó és que aquestes disciplines solen ser més eminentment pràctiques que les universitàries, de manera que un professional de FP surt al mercat laboral amb un coneixement molt més pràctic que qualsevol altre. En cursar una FP tindràs també accés al mercat laboral molt abans que si decidissis estudiar a la universitat. És més, gairebé la meitat de la població europea s’ha format en formació professional en comptes d’anar a la universitat. En aquest sentit, els cicles formatius estan més enfocats als coneixements pràctics que als teòrics i solen estar molt més especialitzats en determinats àmbits, de manera que el mercat laboral cada vegada demanda més a aquests professionals. Així que, no t’ho pensis més i tria una professió amb futur. T’ajudem a això.

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos