Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FINANÇA L’IMPORT ÍNTEGRE DE LA MATRÍCULA DEL TEU CICLE DE FP A DISTÀNCIA

FINANÇA L’IMPORT ÍNTEGRE DE LA MATRÍCULA DEL TEU CICLE DE FP A DISTÀNCIA

Ara podràs finançar de forma totalment online, sense paperassa i en diferents quotes l’import total de la matrícula de qualsevol dels cicles formatius de FP a distància que imparteix Linkia FP.

Per fer-t’ho més fàcil que mai en Linkia FP hem inclòs una nova opció amb la qual podràs flexibilitzar els pagaments de la matrícula del teu Cicle Formatiu de FP a distància finançant el cost total d’aquesta en diferents quotes.

Actualment podràs triar fins a 6 quotes per a la matrícula del semestre que comença al febrer, i posteriorment, a partir de març, podràs finançar fins a 12 mensualitats per a la convocatòria que comença a l’octubre.
L’opció de finançament està disponible tant per als cicles formatius de grau mitjà, com els cicles formatius de grau superior, independentment de la família professional:

 

Finançament a través de l’fintech espanyola Pagantis

La fintech espanyola Pagantis, líder en finançament a l’consum en comerç electrònic a Espanya, és l’entitat financera externa a través de la qual Linkia FP ofereix al seu potencial alumnat finançar els seus estudis de FP a Distància.

Linkia FP ha triat Pagantis com a solució als pagaments finançats per diversos motius; d’una banda la concessió de sol·licituds està basada a través d’un innovador algoritme de scoring que analitza el risc de frau i de crèdit, i de l’altra, ofereix múltiples avantatges als futurs estudiants:

  • Sol·licitud en línia: amb Pagantis podràs realitzar la sol·licitud de la teva Cicle de FP a Distància de forma totalment online, sense haver de desplaçar ni moure’t de casa, i directament des del teu PC o qualsevol dispositiu.
  • Respostes immediata: l’aprovació de la sol·licitud és instantània i es porta a terme en temps real a través d’un procés totalment automatitzat dins el procés de matrícula en línia de Linkia FP
  • Sense documentació; no cal aportar més documentació que el teu DNI o NIE. Per realitzar la teva sol·licitud no et caldrà presentar nòmines ni cap altra documentació més que el teu document d’identificació.
  • Flexibilitat de quotes. Podràs seleccionar el nombre de quotes, fins 6 o 12 en funció de la convocatòria a la qual vagis a matricular-te, i segons t’interessi. A través d’un simulador previ podràs veure l’import de la quota segons el nombre de mensualitats que triïs.

 

Com puc finançar la meva matrícula?

A continuació et detallem a els passos que has de fermen per matricular-te a QUALSEVOL dels cicles de FP en línia de Linkia FP i Financar la teva matrícula:

  1. Has accedir al nostre simulador de matrícula en el següent link: https://linkiafp.es/
  2. En primer lloc hauràs de completar el formulari amb les teves dades personals; nom, cognoms, adreça electrònica, cicle formatiu i telèfon.
  3. Hauràs de seleccionar l’itinerari formatiu que desitgis seguir (dos anys, tres anys o personalitzat). Per a aquesta elecció és important que valors seriosament la disponibilitat de temps que pots dedicar a l’estudi segons les teves obligacions personals o professionals.
  4. Un cop realitzada la selecció dels mòduls o crèdits de l’Cicle de FP a distància de el qual vagis a matricular-te, hauràs de triar la forma de pagament, indicant en aquest cas “Finançament”. Tot seguit veuràs en pantalla un simulador previ que et permetrà veure la quantitat de la quota segons el nombre de mensualitats en què escullis finançar.
  5. Un cop confirmades les quotes hauràs de continuar el procés completant les teves dades personals segons t’indiquen les instruccions de la pantalla. Necessitaràs una targeta de dèbit amb la qual formalitzar la primera quota. La resta de quotes es carregaran de forma automàtica en aquesta mateixa targeta l’últim dia de cada mes següent.
  6. Finalment hauràs reprendre el procés de matrícula i completar les dades del teu expedient acadèmic, així com adjuntar la documentació necessària per accedir a un Cicle Oficial de FP a distància.

 

Altres formes de pagament en la matrícula de la teva Cicle Formatiu

Linkia FP t’ofereix diferents formes per fer front a el pagament de la teva matrícula. La preferida pel nostre alumnat és la de pagament únic, ja que inclou un descompte addicional de el 5% que és acumulable a la resta de descomptes que t’oferim (descomptes promocionals, descomptes per volum segons nombre d’hores matriculades, descomptes per situacions especials, etc. ).

D’altra banda, també comptes amb la possibilitat de fraccionar l’import de la matrícula en 2 terminis sense cap tipus d’interès i directament a través de Linkia FP. El primer pagament es formalitza en el moment de la matrícula, i el 50% restant el mes en què comença el curs, que segons la convocatòria pot ser setembre o febrer.

 


I ara … A què esperes per matricular-te en Linkia FP?

EM VULL MATRICULAR!

  • Home
  • Blog
  • FINANÇA L’IMPORT ÍNTEGRE DE LA MATRÍCULA DEL TEU CICLE DE FP A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK