Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Estudiar en línia. És el futur?

Estudiar en línia. És el futur?

En un món tan connectat, en el qual cada vegada es poden fer més coses a través d’Internet, una de les últimes tendències educatives és la formació professional en línia, ja que cada vegada més persones de tot el món opten per realitzar una part o la totalitat dels seus estudis amb aquest model. Actualment, els graus en línia han anat guanyant molt terreny en el sector educatiu, i per això avui, en aquestes pròximes línies, volem explicar-te quines són totes els avantatges d’estudiar online.

Avantatges d’estudiar online

Són molts els motius pels quals un estudiant pot no voler o poder assistir a classe. El benefici més destacable d’estudiar un fp en línia és que ofereix l’oportunitat d’una educació molt més accessible, ja que et permet tenir uns horaris més flexibles i emmotllables.

La comoditat de la llar

El primer avantatge de l’educació online és que no requereix assistència física. Tot el que necessites és una connexió a Internet i pots estudiar el fp a distància que més t’agradi des de la comoditat de la teva casa, eliminant problemes logístics com la distància i la mobilitat. Això fa possible que puguis combinar els estudis amb altres obligacions com és el treball o la cura de familiars i/o amics/as. D’altra banda, també proporciona una gran flexibilitat a persones amb problemes de salut que tinguin dificultats a sortir de casa, entre molts altres casos.

Reducció de costos

En segon lloc, una altra característica a favor de l’educació online és que és una opció molt més econòmica per a els/les alumnes/as. Això es deu al fet que l’alumnat pot completar els objectius del curs sense la preocupació de desplaçar-se o de trobar allotjament a prop de la institució. En conseqüència, aquesta opció converteix aquests graus en línia en l’opció més accessible per a estudiants.

Horari propi

Aprendre des de casa no sols significa no haver de desplaçar-se. El més atractiu és que des de Linkia FP et donem l’opció de cursar la teva formació professional a distància en qualsevol moment del dia, ja que totes les classes queden gravades i estan a la disposició de l’alumnat. Això et permet repassar-los conceptes que necessitis i dedicar-li tot el temps que sigui convenient. L’horari és a les teves mans. Oblida’t de perdre’t lliçons vitals a causa dels teus torns de treball o obligacions crucials a les quals hagis d’atendre. Gràcies als nostres graus en línia, podràs estudiar en online al teu propi ritme i podràs dissenyar el teu horari de classes.

Connexions

Al mateix temps, estudiar a distància et permet conèixer a professors/as i companys/as de tot el país. Estudiar un grau en línia no és sol accés a material d’aprenentatge, sinó que també és una gran oportunitat per a conèixer gent que resideixi en qualsevol lloc d’Espanya i que comparteixi els teus mateixos interessos. Realitzar aquests cursos pot servir per a obrir-te portes, ampliar les teves oportunitats de networking i pot trobar-te nous amics/as en diferents ciutats. Fins i tot pott aconseguir el treball dels teus somnis gràcies a les connexions que has fet amb els teus formadors/as i companys/as de curs.

Temari actualitzat

Finalment, un altre factor notori és que és molt més fàcil que s’actualitzi el material a estudiar d’un curs en línia que un llibre de text imprès. Alhora, ho converteix en un model d’estudi més econòmic i sostenible gràcies a que es prescindeix de comprar material en paper. Per aquesta raó, des de Linkia FP garantim que tota la formació en línia sigui sempre excel·lent, al dia de totes els nous corrents, tendències i que mai es quedi obsoleta.

En conclusió, estudiar online fomenta l’aprenentatge permanent, ja que pots començar a estudiar un grau en qualsevol moment de la teva vida, tant si el teu objectiu principal és millorar competències, com començar de zero. Estudiar fp a distància, sempre que procedeixi d’una entitat de prestigi com Linkia FP i que compti amb la titulació oficial, pot ser la clau per a crear o reinventar la teva carrera per complet i sentir-te satisfet amb la teva professió. No et perdis les infinites possibilitats que t’oferim. Comptem amb una gran diversitat de graus superiors a distància i de graus mitjans a distància. Tria el que més t’encaixi i gaudeix d’uns estudis on tu pots triar el ritme.

  • Home
  • Blog
  • Estudiar en línia. És el futur?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK