Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Estudiar ade, l’alternativa perfecta?

Estudiar ade, l’alternativa perfecta?

estudiar ade Estàs en aquests moments en què ja has de començar a decidir que cursa estudiar i no el tens res clar? Has mirat ia totes les curses una vegada i una altra i no n’hi ha cap que et acabi de convèncer? Llavors he de dir una cosa … Estudiar a més a serà el teu aposta segura. Mai has jugat a el pòquer i t’has topat amb el joker? Aquesta carta que et permet donar-li l’ús que prefereixis i que pot convertir un trio en un pòquer o una doble parella en un full. Aquesta carta que, sigui com sigui, sempre et serà útil. El grau en ade, és el joker de les carreres, els coneixements que t’aporten et seran útils en (gairebé) qualsevol entorn laboral. Quan no saps que carrera fer, però saps que vols seguir amb els teus estudis, estudiar a més a és un valor segur que sempre et va a servir en el món empresarial. Teoria i pràctica es combinen en una cursa que segur que et serà molt pràctica i que et permetrà tenir multitud de sortides al món professional. Però, ¡espera !, et anem a comptar molt més sobre els motius pels quals no et penediràs d’escollir ade com la teva carrera. Anem a això!

  • Aprendràs de nombres, però també la teoria necessària: Has de tenir clar que si vas a estudiar a més a et vas a topar amb una bona quantitat de nombres, tranquil, no serà gens insalvable. Si les matemàtiques no són el teu, només implicarà un esforç extra. A més, no tot són números, ni molts menys. Hi ha molt contingut teòric de com has de portar una empresa que et va a fascinar. Combines les matemàtiques amb els coneixements que adquiriràs en matèria d’administració i tindràs la millor formació.
  • Tindràs tots els coneixements per emprendre el teu propi negoci i la teva pròpia marca: Tindràs totes les capacitats necessàries i coneixements per valer-te per tu mateix i ser el teu propi cap. El grau en administració i direcció d’empreses és genial per a tota aquesta gent emprenedora que té grans idees i que li agrada somiar molt alt. Si aquest perfil és el teu, no ho dubtis ni miris enrere, estudiar ade és el que necessites.
  • És un grau molt versàtil: Fer de carrera ade no implica que hagis de acabar al despatx d’una multinacional fent hores extres mal pagades no! Tu i el teu company de pupitre podeu acabar en llocs completament diferents. Hi ha una amplia oferta de màsters que et permetran orientar cap al sector que més t’agradi. I si encara no ho saps, que no s’estengui el pánico¡, és normal. El aniràs descobrint a mesura que vas avançant en la carrera.
  • Moltes sortides laborals: Relacionat amb els punts anteriors, i com he esmentat a l’inici de l’bloc, el grau en administració i direcció d’empreses és molt ampli i les sortides molt diverses. El perfil d’l’estudiant d’aquesta carrera és molt buscat en molts llocs de treball atès que els coneixements que tenen poden ser aplicats des en mitjans de comunicació com en sanitat, banca gestió d’assegurances i un llarg etcètera.

Segueixes amb alguns dubtes? No et preocupis, és normal. Escollir una carrera no és un pas fàcil per a ningú. Davant d’aquesta indecisió, et recomano que primer provis començar el grau superior en administració i finances a distància que hi ha a Linkia FP. Per què? Perquè, a part de la meravellosa estructura que hi ha de l’temari i la seva excel·lent preparació, podràs fer les classes des de la comoditat de casa teva. Dit això, que no et càpiga dubte que el grau en administració i direcció d’empreses et serà molt rendible de cara al teu entrada al món laboral. Aprendràs un munt i és genial per a tota aquesta gent que aquesta indecisa en què estudiar, ja que combina tant contingut teòric com de matemàtiques! Però, sobretot a l’hora d’escollir el que estudies no et guiïs per opinions externes. Guia’t pel que sents, perquè escullis el que escullis mai vas a saber si va ser la millor elecció. Si vols mirar algunes alternatives en Linkia FP tenim un munt, si el grau en ade no és el que estàs buscant segur que et convenç algunes de les nostres opcions en: hostaleria i turisme , sanitat , informàtica i comunicacions i moltes més que podràs veure a la web.

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Estudiar a més a, l’alternativa perfecta? T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Estudiar ade, l’alternativa perfecta?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK