• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Valeria Ledesma: Alumni del CFGS en Educació Infantil A DISTÀNCIA
 • Entrevista a Valeria Ledesma: Alumni del CFGS en Educació Infantil A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  El meu nom és Maria Valeria Ledesma, tinc 38 anys i sóc argentina, tot i que porto 13 anys vivint a Sant Pere de Ribes, Barcelona.

    La teva formació sempre ha anat vinculada a l’Educació?

  -Quan vaig arribar a Espanya vaig fer un curset d’auxiliar d’educació infantil i em van contractar al centre on cap a les pràctiques. Em vaig quedar a l’atur i no trobava res, així que vaig decidir posar-me a estudiar el Cicle Superior d’Educació Infantil a Linkia FP (UCOC en aquest llavors).

  Consideres que haver realitzat el grau superior en educació infantil t’ha obert noves portes laborals?

  -Sí, al febrer de 2016 vaig acabar els estudis i finalment al desembre de 2017, amb la titulació corresponent, vaig poder obrir el meu propi Centre de Suport Familiar (0 a 3 anys). Aquesta és la meva ocupació actual: dirigeixo (al costat de la meva sòcia) La Casa de l’Arbre, a Sant Pere de Ribes.

  Enhorabona! Ens alegrem molt per tu Per què vas triar la formació a distància?

  -Vaig decidir matricular-me a Linkia FP per les facilitats que oferia en ser en línia. Sóc mare de dos nens en edat escolar, i llavors treballava netejant una casa als matins, així que no disposava de temps per acudir presencialment a les classes.

  Quin moment del dia li dedicaves als estudis?

  -La meva experiència com a alumna va ser molt positiva. És important organitzar-se una rutina amb les classes virtuals i els treballs . A mi m’ha funcionat molt bé dedicar les nits a l’estudi. Ja sigui per veure alguna classe perduda o per preparar treballs. És important aprendre a gestionar el temps i no deixar tot per al final.

  Què tal va ser la teva experiència durant els exàmens?

  -Els trobades per als exàmens presencials han estat experiències molt agradables i positives, més enllà que jo sempre anava al meu rotllo, la veritat és que està tot molt ben organitzat i gestionat perquè els alumnes ens sentim còmodes i acollits en un ambient agradable .

  Ara que tens el teu propi negoci has decidit acollir alumnes en pràctiques Per què?

  -Com codirectora d’un Centre, m’interessa acollir alumnes de pràctiques perquè jo ho vaig ser en el seu moment i agraeixo enormement que m’hagin contractat després d’acabar les pràctiques. Ara puc implementar la meva pròpia forma de treball i m’agradaria poder ajudar a formar-se a altres persones i que aquestes triïn i arribat el cas, enriqueixin, la meva metodologia de treball.

  Quins aspectes de la formació professional valores més?

  -Crec que la formació professional en si mateixa és important. Donar a les persones la possibilitat d’estudiar una professió és fonamental per al creixement personal, sense deixar de banda la part econòmica, ja que obre portes a llocs de treball.

  Ara que ja has acabat, i valorat tot el teu trajecte amb nosaltres, ens recomanaries?

  -¡Recomanaria Linkia FP a tot aquell que tingui intenció d’iniciar els seus estudis en línia! La seva serietat i eficàcia són destacables.

  Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Valeria!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Educació Infantil A DISTÀNCIA

  Autor: Noelia Camacho

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos