• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA
 • Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc Samuel, tinc 25 anys i sóc de La Rioja de naixement.

  Què et va portar a estudiar aquest Grau Superior a Distància?

  Visc a Barcelona per feina des de fa uns anys, tot i que també he viscut a Saragossa i a Madrid. Per això, per compaginar els meus trasllats laborals amb els estudis, necessitava poder formar-me de manera flexible i Linkia FP va ser la millor opció.

  A què et dediques?

  Quan vaig començar el Grau Superior en Administració i Finances treballava com a coordinador d’una cadena de botigues de Catalunya, de manera que estudiar aquest Cicle em va venir genial per la meva feina en aquell temps. Sobretot a nivell de gestió de recursos humans i logística

  . I ara que acabes de finalitzar el Cicle amb nosaltres, ha canviat en alguna cosa la teva vida laboral?

  Acabar el Grau Superior i fer les pràctiques m’ha servit per canviar totalment de sector, que és el que volia. Actualment estic contractat en el mateix despatx de comptabilitat / fiscalitat en el qual vaig fer les pràctiques.

  Enhorabona, quina gran notícia! I com has compaginat la feina amb els estudis durant tot aquest temps que t’has format amb nosaltres?

  Jo tenia horaris complicats, de manera que el fet d’estudiar a distància i poder gestionar jo mateix els meus temps per a mi ha estat el millor. Hi havia setmanes que podia dedicar-li més temps i d’altres en què anava més apurat, però amb constància i dedicació al final l’esforç es veu recompensat.

  Què és el que més t’ha ajudat a mantenir i organitzar-te?

  El millor en Linkia FP és que l’avaluació continuada és per quinzenes, i saps des d’un principi les dates de lliurament de tot el curs. Jo tenia un calendari enorme a la nevera per saber els treballs que havia de lliurar cada setmana i no oblidar-me res!

  Bon truc;) I com diries que és la relació que manteniu els alumnes amb els professors?

  La relació amb els professors és estupenda. Sempre estan disponibles tant pel fòrum com per missatge privat. A més hi ha professors que imparteixen diferents assignatures en un mateix Cicle i tenen molta experiència, pel que saben el que és més complicat i es focalitzen més en això.

  I quina relació es crea amb els companys?Em porto un munt de col·legues de l’estudi. Com tots anem apurats de temps perquè treballem o tenim càrregues familiars, el suport és súper important. Ens ajudem molt, i posar-nos cara en els exàmens també fa que aquests siguin més amens. A més, sempre acabem prenent una cerveseta després per celebrar!

  És clar que sí, i ben merescuda segur! 🙂 Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

  Tenia molt bones crítiques, i la metodologia d’avaluació contínua em semblava perfecta per portar-ho tot al dia i no abandonar els meus estudis a la meitat.

  Ens recomanaries?

  Sí recomanaria Linkia FP per a qui vulgui estudiar a distància, ja que les classes en directe i en diferit ajuden a que el temari sigui més assequible. Estudiar un llibre de 300 pàgines per anar a un examen i escriure 6 folis no és gens pràctic … En canvi, la metodologia de Linkia FP és d’un treball més diari i constant donant menys importància a l’examen presencial, de manera que s’adapta perfectament a el que entenc jo per un estudi a distància.

  Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Samuel!

   

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Autor: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos