Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Sóc Samuel, tinc 25 anys i sóc de La Rioja de naixement.

Què et va portar a estudiar aquest Grau Superior a Distància?

Visc a Barcelona per feina des de fa uns anys, tot i que també he viscut a Saragossa i a Madrid. Per això, per compaginar els meus trasllats laborals amb els estudis, necessitava poder formar-me de manera flexible i Linkia FP va ser la millor opció.

A què et dediques?

Quan vaig començar el Grau Superior en Administració i Finances treballava com a coordinador d’una cadena de botigues de Catalunya, de manera que estudiar aquest Cicle em va venir genial per la meva feina en aquell temps. Sobretot a nivell de gestió de recursos humans i logística

. I ara que acabes de finalitzar el Cicle amb nosaltres, ha canviat en alguna cosa la teva vida laboral?

Acabar el Grau Superior i fer les pràctiques m’ha servit per canviar totalment de sector, que és el que volia. Actualment estic contractat en el mateix despatx de comptabilitat / fiscalitat en el qual vaig fer les pràctiques.

Enhorabona, quina gran notícia! I com has compaginat la feina amb els estudis durant tot aquest temps que t’has format amb nosaltres?

Jo tenia horaris complicats, de manera que el fet d’estudiar a distància i poder gestionar jo mateix els meus temps per a mi ha estat el millor. Hi havia setmanes que podia dedicar-li més temps i d’altres en què anava més apurat, però amb constància i dedicació al final l’esforç es veu recompensat.

Què és el que més t’ha ajudat a mantenir i organitzar-te?

El millor en Linkia FP és que l’avaluació continuada és per quinzenes, i saps des d’un principi les dates de lliurament de tot el curs. Jo tenia un calendari enorme a la nevera per saber els treballs que havia de lliurar cada setmana i no oblidar-me res!

Bon truc;) I com diries que és la relació que manteniu els alumnes amb els professors?

La relació amb els professors és estupenda. Sempre estan disponibles tant pel fòrum com per missatge privat. A més hi ha professors que imparteixen diferents assignatures en un mateix Cicle i tenen molta experiència, pel que saben el que és més complicat i es focalitzen més en això.

I quina relació es crea amb els companys?Em porto un munt de col·legues de l’estudi. Com tots anem apurats de temps perquè treballem o tenim càrregues familiars, el suport és súper important. Ens ajudem molt, i posar-nos cara en els exàmens també fa que aquests siguin més amens. A més, sempre acabem prenent una cerveseta després per celebrar!

És clar que sí, i ben merescuda segur! 🙂 Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

Tenia molt bones crítiques, i la metodologia d’avaluació contínua em semblava perfecta per portar-ho tot al dia i no abandonar els meus estudis a la meitat.

Ens recomanaries?

Sí recomanaria Linkia FP per a qui vulgui estudiar a distància, ja que les classes en directe i en diferit ajuden a que el temari sigui més assequible. Estudiar un llibre de 300 pàgines per anar a un examen i escriure 6 folis no és gens pràctic … En canvi, la metodologia de Linkia FP és d’un treball més diari i constant donant menys importància a l’examen presencial, de manera que s’adapta perfectament a el que entenc jo per un estudi a distància.

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Samuel!

 

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK