• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA
 • Entrevista a Samuel Nájera: Alumne del CFGS en Administració i Finances A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc Samuel, tinc 25 anys i sóc de La Rioja de naixement.

  Què et va portar a estudiar aquest Grau Superior a Distància?

  Visc a Barcelona per feina des de fa uns anys, tot i que també he viscut a Saragossa i a Madrid. Per això, per compaginar els meus trasllats laborals amb els estudis, necessitava poder formar-me de manera flexible i Linkia FP va ser la millor opció.

  A què et dediques?

  Quan vaig començar el Grau Superior en Administració i Finances treballava com a coordinador d’una cadena de botigues de Catalunya, de manera que estudiar aquest Cicle em va venir genial per la meva feina en aquell temps. Sobretot a nivell de gestió de recursos humans i logística

  . I ara que acabes de finalitzar el Cicle amb nosaltres, ha canviat en alguna cosa la teva vida laboral?

  Acabar el Grau Superior i fer les pràctiques m’ha servit per canviar totalment de sector, que és el que volia. Actualment estic contractat en el mateix despatx de comptabilitat / fiscalitat en el qual vaig fer les pràctiques.

  Enhorabona, quina gran notícia! I com has compaginat la feina amb els estudis durant tot aquest temps que t’has format amb nosaltres?

  Jo tenia horaris complicats, de manera que el fet d’estudiar a distància i poder gestionar jo mateix els meus temps per a mi ha estat el millor. Hi havia setmanes que podia dedicar-li més temps i d’altres en què anava més apurat, però amb constància i dedicació al final l’esforç es veu recompensat.

  Què és el que més t’ha ajudat a mantenir i organitzar-te?

  El millor en Linkia FP és que l’avaluació continuada és per quinzenes, i saps des d’un principi les dates de lliurament de tot el curs. Jo tenia un calendari enorme a la nevera per saber els treballs que havia de lliurar cada setmana i no oblidar-me res!

  Bon truc;) I com diries que és la relació que manteniu els alumnes amb els professors?

  La relació amb els professors és estupenda. Sempre estan disponibles tant pel fòrum com per missatge privat. A més hi ha professors que imparteixen diferents assignatures en un mateix Cicle i tenen molta experiència, pel que saben el que és més complicat i es focalitzen més en això.

  I quina relació es crea amb els companys?Em porto un munt de col·legues de l’estudi. Com tots anem apurats de temps perquè treballem o tenim càrregues familiars, el suport és súper important. Ens ajudem molt, i posar-nos cara en els exàmens també fa que aquests siguin més amens. A més, sempre acabem prenent una cerveseta després per celebrar!

  És clar que sí, i ben merescuda segur! 🙂 Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

  Tenia molt bones crítiques, i la metodologia d’avaluació contínua em semblava perfecta per portar-ho tot al dia i no abandonar els meus estudis a la meitat.

  Ens recomanaries?

  Sí recomanaria Linkia FP per a qui vulgui estudiar a distància, ja que les classes en directe i en diferit ajuden a que el temari sigui més assequible. Estudiar un llibre de 300 pàgines per anar a un examen i escriure 6 folis no és gens pràctic … En canvi, la metodologia de Linkia FP és d’un treball més diari i constant donant menys importància a l’examen presencial, de manera que s’adapta perfectament a el que entenc jo per un estudi a distància.

  Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Samuel!

   

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Autor: Cristina García

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.