Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Rosa Levy, Coordinadora del Grau Superior en Assistència a la Direcció A DISTÀNCIA

Entrevista a Rosa Levy, Coordinadora del Grau Superior en Assistència a la Direcció A DISTÀNCIA

“Segons estudis recents, un dels Cicles de FP amb major inserció laboral és el d’Assistència a la Direcció”

Quin és el teu perfil professional?

Sóc Llicenciada en Filologia Francesa i posteriorment vaig realitzar un Màster en Protocol i Relacions Públiques.  

Sempre has estat vinculada al món de la Formació Professional?

Principalment si, com a docent en Cicles Formatius de Secretariat, Assistència a la Direcció , Administració i Finances o Màrqueting i Publicitat. Però també he estat professora de Protocol en un Postgrau de Comunicació Política i en un curs d’Esdeveniments i Protocol a l’Institut de Ciències de l’Educació.  

Acostumada a la formació presencial a on tens un contacte directe amb els alumnes com podries explicar la relació amb els estudiants de Linkia FP?

La immediatesa de la relació presencial amb respecte a la “línia” se supleix amb la interactuació a través de missatges, creació i dinamització de fòrums i, per descomptat, amb els “xats” que tenen lloc durant la impartició de classes virtuals i la mitja hora de tutoria que té lloc al finalitzar cada classe.  

I quan arriben els exàmens, com viviu els professors aquest moment en què us trobeu amb els vostres alumnes i els coneixeu personalment?

La veritat és que fa il·lusió. Sempre et preguntes si els reconeixeràs físicament, ja que l’única referència que es té d’ells és la foto de perfil que han penjat al Campus Virtual. D’alguna manera són alumnes que ja coneixes però sense haver-los vist. No hi ha sentiment d’anonimat. I m’atreveixo a dir que tot i la situació (vénen a fer un examen, i això sempre imposa jajaja), a ells també els agrada veure’ns.

A totes aquelles persones que tenen dubtes sobre si matricular-se en Linkia FP per por de sentir-se sols o no rebre el suficient suport què els diries?

Que estiguin tranquils. En cas de dubte, de consulta, o d’incidència, el temps de resposta per part dels professors oscil·la generalment entre 24 o 48 hores màxim. A més, hi ha un Servei d’Atenció al Alumnes bolcat en ajudar, acompanyar i assessorar sempre que ho necessitin.

Quins són els punts forts del Cicle Formatiu d’Assistència a la Direcció?

Segons estudis recents, un dels Cicles Formatius de FP amb major inserció laboral és el de Assistència a la Direcció . Per què? La resposta és fàcil, totes les empreses tenen un equip directiu (una o més persones) i aquest equip es recolza en la figura del / de la assistent a Direcció. En aquest Cicle Formatiu els coneixements d’idiomes, de comptabilitat, d’informàtica i de gestió d’esdeveniments (entre d’altres) són fonamentals.

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Rosa!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Assistència a la Direcció A DISTÀNCIA

Autora: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Rosa Levy, Coordinadora del Grau Superior en Assistència a la Direcció A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK