• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesionalSuperior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA
 • Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesionalSuperior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc Rocío Gómez López, tinc 29 anys, sóc natural d’Andújar (Jaén) però actualment em trobo vivint al sud de Bèlgica.

  Per què vas decidir estudiar a distància?

  – Em dedico professionalment a l’esport i això em complicava el poder assistir a classe en presencial, per això vaig veure a la formació a distància l’única manera de poder seguir estudiant.

  I a més ara vius a Bèlgica ens has comentat.

  – Sí. Visc aquí perquè em dedico a l’esport professional, més concretament al voleibol. Em trobo aquí jugant i entrenant a un equip del sud de Bèlgica.

  Què és el que més valores de la metodologia en línia?

  – Gràcies a les classes virtuals en línia que es poden veure en diferit i els lliuraments cada quinze dies resulta molt còmode estudiar amb Linkia FP . Ja vaig realitzar anteriorment un Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting amb vosaltres i a causa d’aquesta comoditat vaig decidir realitzar un segon Cicle també de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat.

  Com diries que és la teva relació amb els professors?

  – La relació amb els professors és molt propera, quant tens un dubte responen aviat i, el millor de tot, ens seguim en xarxes socials i a través d’elles seguim aprenent més.

  ¿I amb els teus companys?

  – La relació amb els companys és 100% genial, tenim algun grup de WhatsApp i en ell ens ajudem els uns als altres i fa que el estudiar a distància no faci que et sentis sol. A més ens recolzem en tot, en aquests moments en què no dones per més ells et donen forces per seguir, i el millor de tot és quan assisteixes als exàmens i els coneixes en persona, a una persones que mai has vist sembla que ja les coneixes de tota la vida, fa bastant il·lusió.

  Alguna cosa més que ens vulguis explicar per acabar?

  – Com ja vaig explicar abans, em vaig decidir a estudiar a Linkia FP causa de que no tenia la disponibilitat d’assistir a classe presencial, però el fet que no assisteixis a classe presencial no vol dir que sigui fàcil. Tenim les nostres lliuraments i els nostres test i la responsabilitat d’estudiar i passar els exàmens i activitats com qualsevol persona que assisteix a presencial. Les activitats per a res són fàcils o “regalades”, ja que si no estan ben realitzades les suspens igual. Però sí que és cert que amb l’ajuda dels professors resulta tot més senzill.

  Gràcies per explicar-nos la teva experiència Rocío!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Autor: Cristina García

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.