Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesional Superior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA

Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesional Superior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA

Sóc Rocío Gómez López, tinc 29 anys, sóc natural d’Andújar (Jaén) però actualment em trobo vivint al sud de Bèlgica.

Per què vas decidir estudiar a distància?

– Em dedico professionalment a l’esport i això em complicava el poder assistir a classe en presencial, per això vaig veure a la formació a distància l’única manera de poder seguir estudiant.

I a més ara vius a Bèlgica ens has comentat.

– Sí. Visc aquí perquè em dedico a l’esport professional, més concretament al voleibol. Em trobo aquí jugant i entrenant a un equip del sud de Bèlgica.

Què és el que més valores de la metodologia en línia?

– Gràcies a les classes virtuals en línia que es poden veure en diferit i els lliuraments cada quinze dies resulta molt còmode estudiar amb Linkia FP . Ja vaig realitzar anteriorment un Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting amb vosaltres i a causa d’aquesta comoditat vaig decidir realitzar un segon Cicle també de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat.

Com diries que és la teva relació amb els professors?

– La relació amb els professors és molt propera, quant tens un dubte responen aviat i, el millor de tot, ens seguim en xarxes socials i a través d’elles seguim aprenent més.

¿I amb els teus companys?

– La relació amb els companys és 100% genial, tenim algun grup de WhatsApp i en ell ens ajudem els uns als altres i fa que el estudiar a distància no faci que et sentis sol. A més ens recolzem en tot, en aquests moments en què no dones per més ells et donen forces per seguir, i el millor de tot és quan assisteixes als exàmens i els coneixes en persona, a una persones que mai has vist sembla que ja les coneixes de tota la vida, fa bastant il·lusió.

Alguna cosa més que ens vulguis explicar per acabar?

– Com ja vaig explicar abans, em vaig decidir a estudiar a Linkia FP causa de que no tenia la disponibilitat d’assistir a classe presencial, però el fet que no assisteixis a classe presencial no vol dir que sigui fàcil. Tenim les nostres lliuraments i els nostres test i la responsabilitat d’estudiar i passar els exàmens i activitats com qualsevol persona que assisteix a presencial. Les activitats per a res són fàcils o “regalades”, ja que si no estan ben realitzades les suspens igual. Però sí que és cert que amb l’ajuda dels professors resulta tot més senzill.

Gràcies per explicar-nos la teva experiència Rocío!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesional Superior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK