• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesional Superior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA
 • Grau Entrevista a Rocío Gómez: Alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA i esportista profesional Superior Màrqueting i Publicitat A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc Rocío Gómez López, tinc 29 anys, sóc natural d’Andújar (Jaén) però actualment em trobo vivint al sud de Bèlgica.

  Per què vas decidir estudiar a distància?

  – Em dedico professionalment a l’esport i això em complicava el poder assistir a classe en presencial, per això vaig veure a la formació a distància l’única manera de poder seguir estudiant.

  I a més ara vius a Bèlgica ens has comentat.

  – Sí. Visc aquí perquè em dedico a l’esport professional, més concretament al voleibol. Em trobo aquí jugant i entrenant a un equip del sud de Bèlgica.

  Què és el que més valores de la metodologia en línia?

  – Gràcies a les classes virtuals en línia que es poden veure en diferit i els lliuraments cada quinze dies resulta molt còmode estudiar amb Linkia FP . Ja vaig realitzar anteriorment un Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting amb vosaltres i a causa d’aquesta comoditat vaig decidir realitzar un segon Cicle també de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat.

  Com diries que és la teva relació amb els professors?

  – La relació amb els professors és molt propera, quant tens un dubte responen aviat i, el millor de tot, ens seguim en xarxes socials i a través d’elles seguim aprenent més.

  ¿I amb els teus companys?

  – La relació amb els companys és 100% genial, tenim algun grup de WhatsApp i en ell ens ajudem els uns als altres i fa que el estudiar a distància no faci que et sentis sol. A més ens recolzem en tot, en aquests moments en què no dones per més ells et donen forces per seguir, i el millor de tot és quan assisteixes als exàmens i els coneixes en persona, a una persones que mai has vist sembla que ja les coneixes de tota la vida, fa bastant il·lusió.

  Alguna cosa més que ens vulguis explicar per acabar?

  – Com ja vaig explicar abans, em vaig decidir a estudiar a Linkia FP causa de que no tenia la disponibilitat d’assistir a classe presencial, però el fet que no assisteixis a classe presencial no vol dir que sigui fàcil. Tenim les nostres lliuraments i els nostres test i la responsabilitat d’estudiar i passar els exàmens i activitats com qualsevol persona que assisteix a presencial. Les activitats per a res són fàcils o “regalades”, ja que si no estan ben realitzades les suspens igual. Però sí que és cert que amb l’ajuda dels professors resulta tot més senzill.

  Gràcies per explicar-nos la teva experiència Rocío!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Autor: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos