Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Pablo Martínez, alumne del Grau Superior en Gestió d’allotjaments turístics A DISTÀNCIA

Entrevista a Pablo Martínez, alumne del Grau Superior en Gestió d’allotjaments turístics A DISTÀNCIA

El meu nom és Pau, tinc 26 anys i vinc de Madrid.

On vius actualment?

Ara mateix viu a Zuric (Suïssa) on dirigeixo una cuina professional. Ja fa al voltant de 8 anys que no resideixo a Espanya; en aquest temps he viscut en 6 països diferents, sempre dedicant-me al camp professional del turisme, la restauració i l’hoteleria.

La teva formació sempre ha anat vinculada al Turisme?

Fa uns anys vaig obtenir el títol de Tècnic Superior en Direcció de Restaurant. Des d’aquest moment la meva vida laboral ha estat lligada a l’àmbit de la restauració i l’hoteleria. Tant de manera directa i indirecta en la recepció, servei, informació i recreació turística. Després d’aprendre diversos idiomes durant la meva experiència laboral internacional, vaig decidir que era el moment de formar-me com a professional de la gestió hotelera amb l’objectiu d’ampliar el meu camp professional i emplenar la meva formació camí a la Direcció.

Consideres que haver realitzat el Grau Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics t’ha obert noves portes laborals?

Sí, i aquest Grau Superior, sumat a la meva experiència professional, a més m’ha obert les portes a l’obtenció d’una beca per seguir estudiant. Al setembre començaré el Màster Executive en Direcció hotelera i restauració.

Per què vas triar la formació a distància?

Volia seguir estudiant i aprenent, però lògicament no em podia permetre deixar la feina per assistir a classe. La formació en línia és un concepte molt nou al qual vaig decidir donar l’oportunitat com a mitjà per a la meva formació.

I has aconseguit compaginar estudis i treball com esperaves?

He de reconèixer que ha requerit una gran organització i treball dur per part meva. Moltes vegades tornava a casa després de treballar i m’asseia a estudiar. Però les ganes d’aprendre m’han mantingut sempre il·lusionat!

Com explicaries a algú que no coneix Linkia FP , com són “les relacions” en el nostre entorn en línia?

– Sorprenentment millor del que pogués imaginar! Abans de començar vaig pensar que seria un estudi a realitzar pel meu compte.

¿I no ho has sentit així?

– Per res! Al llarg del curs he entaulat una important relació de cooperació amb els meus companys, així com amb professors. Em porto amics tant entre l’alumnat com en el professorat. Com ens alegra saber-ho! 🙂 Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP? És un concepte nou, una oportunitat de poder seguir formant-te i compaginar-ho amb la teva vida professional. La metodologia d’avaluació contínua per quinzenes és excepcional. Ara que ja has acabat, i valorant tot el teu trajecte amb nosaltres, ens recomanaries?Per descomptat us recomanaria, de fet, ja ho vaig fer.

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Pau!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Gestió d’allotjaments turístics A DISTÀNCIA

Autora: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Pablo Martínez, alumne del Grau Superior en Gestió d’allotjaments turístics A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK