Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Daniel Martínez: Alumne del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Entrevista a Daniel Martínez: Alumne del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Sóc Daniel, tinc 36 anys i visc a Lliçà d’Amunt (Barcelona)

 

Quin és el teu perfil professional?

Sóc Enginyer d’Edificació, encara que amb l’arribada de la crisi allà pel 2007 em vaig veure obligat a reciclar-me professionalment. En aquell moment gràcies als meus coneixements informàtics vaig començar a tenir petits treballs esporàdics de disseny web i manteniment d’equips a nivell bàsic. En ser una cosa que m’agradava, no vaig trigar gaire a aprendre i a adquirir cada vegada més experiència, la qual cosa m’ha permès treballar durant els últims anys com a tècnic informàtic.

En quin moment vas decidir especialitzar-te amb nova formació?

Em vaig adonar que el fet de no tenir Titulació Oficial em limitava a nivell de currículum, ja que hi ha certes empreses que així ho requereixen. Per aquest motiu vaig decidir millorar la situació i vaig optar per cursar ASIX a distància per poder compaginar-ho amb la feina.

A què et dediques actualment?

Estic content amb la meva situació, actualment treball en una empresa de serveis informàtics i consultoria. Amb ells he realitzat diversos projectes d’instal·lació, posada en marxa i manteniment d’equips (servidors, cabines, llibreries, etc.), implementació de programari de virtualització d’escriptoris, gestió de clústers de servidors, etc.

¿I com has compaginat la teva vida personal i laboral amb els estudis?En el meu cas he intentat sempre mantenir un cert equilibri entre vida personal, laboral i els estudis. El que més temps requereix per avançar en el curs són les diferents pràctiques que es presenten quinzenalment i que són crucials per a portar al dia la matèria i poder tenir opcions a aprovar amb bona nota l’assignatura, són pocs els que s’atreveixen a jugar-s’ho tot en els exàmens finals! Jo aprofitava algunes tardes entre setmana i, sobretot, els caps de setmana per poder avançar els treballs de les pràctiques (que són bastants).

I has aconseguit aquest equilibri?

A vegades es em acumulava la feina i havia de sacrificar el temps d’oci, però l’esforç val la pena, ¡en el meu cas he aconseguit treure el Grau Superior complet en només dos anys i treballant a temps complet! Enhorabona llavors! 🙂

Com diries que és la relació amb els professors en Linkia FP?

En general la relació és bona, destaco sobretot el fet que tots els professors tenen àmplia experiència laboral en la seva especialitat per la qual cosa sovint complementen la teoria amb exemples pràctics que fan que et enfocaments cap al que t’espera en el dia a dia laboral. També és cert que una cosa és ser un bon professional en la teva especialitat i una altra tenir prou capacitat per transmetre aquest coneixement a les teves classes. Per sort en algunes assignatures que a priori havien de ser difícils, em vaig trobar amb professors que tenien aquest doble do. En resum, no puc dir que tots els professors fossin “ideals”, però sí que puc dir que el conjunt del professorat val la pena, i si els alumnes saben treure-li profit als seus coneixements ho van a rendibilitzar.

Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

Buscava la manera de poder obtenir una Titulació Oficial que no només em aportés el títol, sinó també coneixements pràctics útils per millorar en el meu dia a dia i complementar la meva experiència laboral. I a causa de la rigidesa de les meves horaris laborals també necessitava que aquesta formació fora a distància i fora flexible, per poder-lo adaptar a les meves necessitats sense sacrificar la meva feina. Ens recomanaries? – Sí. Personalment recomano Linkia FP a qualsevol persona que tingui unes inquietuds professionals similars a les meves, que desitgi obtenir una formació oficial que li aporti coneixements teoricopràctics enfocats al món laboral i que necessiti flexibilitat horària per poder-lo compaginar amb altres activitats. Això sí, a qui s’animi li recomano que es mentalitzi per ser constant i disciplinat. Si compleix aquests requisits tindrà la clau de l’èxit. Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Daniel!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Daniel Martínez: Alumne del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK