Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Dietètica: Molt més que crear una dieta saludable

Dietètica: Molt més que crear una dieta saludable

dieta saludable El món de la dietètica ha crescut moltíssim aquests últims anys. Actualment, la preocupació per l’alimentació és molt més gran que anys enrere. Tots busquem la dieta saludable per excel·lència. Però, realment, existeix aquesta dieta? La resposta és una mica ambigua: sí, però no. M’explico: Sí que podem trobar una dieta que a nivell de vitamines, proteïnes i nutrients ens aporti el que necessitem. Però, no tots busquem els mateixos resultats en el nostre cos. Per tant, hi ha molts tipus d’alimentació saludable. Per exemple, jo i el meu millor amic no necessàriament hem de menjar els mateixos aliments i seguir un mateix estil d’alimentació. Cada dieta s’ha d’adaptar a unes necessitats concretes i als nostres propis objectius. Si ets una d’aquestes persones que els fascinen el món de les dietes i de l’alimentació saludable, dels que busquen els nous superaliments que els canviaran la vida. Ha arribat el moment de plantejar-se si potser estàs fet per dedicar-te a això. Avui, t’expliquem molt més de el món de la dietètica i nutrició que et farà veure que aquest món té moltes sortides que van més enllà de la piràmide dels aliments i de recomanar una dieta equilibrada.

  • Dietista esportiu: Aquest model de dieta va, especialment, enfocada a el món de l’esport. Planejar una dieta equilibrada i bloquejar tots els aliments no saludables per al cos d’un esportista són algunes de les tasques de les que s’encarrega un dietista esportiu. Així com d’encaixar la dieta a les seves necessitats com a esportista, i al que requereix cada esport. No posaries la mateixa dieta per a Michael Phelps que per a Pau Gasol, oi?
  • Dietista conseller: El que entenem com a dietista conseller és un dietista “de tota la vida” a què vas a la recerca que t’expliqui les claus per desenvolupar una bona alimentació i que et faci un pla adequat a les teves necessitats i objectius. És el dietista que es dirigeix a un públic més genèric on els principals problemes són el voler aprimar, aconseguir múscul o, en altres casos, necessitat d’un canvi d’hàbits
  • Dietista comunitari: És un tipus de dietista orientat a grans quantitats de gent. Per exemple, pot ser molt útil a l’hora de dissenyar una alimentació sana per llocs com escoles o residències d’ancians. Així com, també s’encarreguen de recomanar productes per prevenir malalties i ser consellers per a empreses que volen generar una oferta alimentària concreta com un bufet.
  • Dietista de hospitalari: Els dietistes que treballen en hospitals no només assessoren sobre com portar una dieta saludable als hospitals, també participen de manera activa a l’hora de tractar amb pacients amb una patologia específica. Com pot ser: la diabetis, gent amb trastorns alimentaris o gent intolerant a alguns alimentos.Y, també poden fer treball de laboratori i de recerca a l’hora de tractar gent amb alguna malaltia específica i intentar millorar el seu diagnòstic, gràcies a bloquejar aliments no saludables i l’aplicació d’una dieta específica adaptada a cada cas.

Com hauràs pogut veure el món de la dietètica és molt variat, així que, si t’interessa el món de l’alimentació i t’agrada el tracte social, no ho dubtis. El món de la dietètica pot estar fet per a tu. Jo et recomano, sens dubte, que provis l’experiència en Linkia FP, que et permetrà poder fer la formació en la matèria a distància per formar-te a nivell professional. En Linkia FP comptem amb un cicle superior de Dietètica amb especial enfocament ecològic   que et permetrà adquirir uns coneixements molt interessants a l’hora d’arribar a aconseguir adaptar la dieta saludable perfecta per a cada públic. I, d’altra banda, hi ha una formació professional enfocada a la nutrició esportiva que et farà aprendre tot el necessari per crear un pla d’alimentació sa i adaptat a la vida d’un esportista. Les dues opcions són molt interessants i eficaços en la formació de futurs dietista i, com hauràs vist el món de la nutrició té moltes més sortides de les que potser pensaves. Cada vegada estem més interessats en la nostra alimentació i cada vegada necessitem més dietistes!

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Dietètica: Molt més que crear una dieta saludable T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Dietètica: Molt més que crear una dieta saludable

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK