SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
  • Linkia FP
  • Esdeveniments
  • Marc Vergés, professor del centre adscrit a Linkia FP Institut de Formació Professional Roger de Llúria, oferirà dues conferències a la tercera edició del Com Com Festival

Marc Vergés, professor del centre adscrit a Linkia FP Institut de Formació Professional Roger de Llúria, oferirà dues conferències a la tercera edició del Com Com Festival

Els dies 14 i 15 de setembre se celebra al Port de Barcelona la 3era edició del Como Como Festival , una trobada oberta al públic sobre alimentació saludable amb productes i productors locals, i persones de referència en sector de l’alimentació i la dietètica com Marc Vergés, professor del cicle de grau superior de Dietètica amb enfocament ecològic a distància que impartim conjuntament Linkia FP i l’IFP Roger de Llúria.

Marc Vergés, nutricionista, especialista en dietoteràpia i medicina naturista, imparteix a LINKIA FP el mòdul de Dietoteràpia des de fa anys aportant un enfocament holístic i integrador a aquesta especialitat tan demandada actualment i amb importants sortides professionals. Més de 300 alumnes han realitzat el grau de superior de Dietètica amb enfocament ecològic amb Linkia FP des que es va inaugurar al curs 2015-2016.

Marc Vergés oferirà dues ponències al Como Como Festival, una relacionada amb els mites de l’alimentació i una altra sobre els beneficis de la beguda Kombucha. Durant tot el cap de setmana, s’organitzaran tallers, showcookings, un mercat amb productes que arriben directament del productor, música, activitats esportives i mediambientals i conferències que tindran lloc a les zones de taller i escenari Veritas. A més, en els propers dies Linkia FP oferirà un webinar gratuït sobre alimentació com a part del CFGS en Dietètica amb enfocament ecològic que s’imparteix en modalitat online i amb titulació oficial.

No us ho perdeu!

Altres articles de referència sobre el professor Marc Vergés: “No es poden alimentar igual els esportistes de força que els de resistència” , Sóc com menjo.

Entrevista amb Marc Vergés, Sakai-laboratorios