• Home
 • >>
 • Esdeveniments
 • >>
 • Marc Vergés, professor del centre adscrit a Linkia FP Institut de Formació Professional Roger de Llúria, oferirà dues conferències a la tercera edició del Com Com Festival
 • Marc Vergés, professor del centre adscrit a Linkia FP Institut de Formació Professional Roger de Llúria, oferirà dues conferències a la tercera edició del Com Com Festival

  Esdeveniments

  Els dies 14 i 15 de setembre se celebra al Port de Barcelona la 3era edició del Como Como Festival , una trobada oberta al públic sobre alimentació saludable amb productes i productors locals, i persones de referència en sector de l’alimentació i la dietètica com Marc Vergés, professor del cicle de grau superior de Dietètica amb enfocament ecològic a distància que impartim conjuntament Linkia FP i l’IFP Roger de Llúria.

  Marc Vergés, nutricionista, especialista en dietoteràpia i medicina naturista, imparteix a LINKIA FP el mòdul de Dietoteràpia des de fa anys aportant un enfocament holístic i integrador a aquesta especialitat tan demandada actualment i amb importants sortides professionals. Més de 300 alumnes han realitzat el grau de superior de Dietètica amb enfocament ecològic amb Linkia FP des que es va inaugurar al curs 2015-2016.

  Marc Vergés oferirà dues ponències al Como Como Festival, una relacionada amb els mites de l’alimentació i una altra sobre els beneficis de la beguda Kombucha. Durant tot el cap de setmana, s’organitzaran tallers, showcookings, un mercat amb productes que arriben directament del productor, música, activitats esportives i mediambientals i conferències que tindran lloc a les zones de taller i escenari Veritas. A més, en els propers dies Linkia FP oferirà un webinar gratuït sobre alimentació com a part del CFGS en Dietètica amb enfocament ecològic que s’imparteix en modalitat online i amb titulació oficial.

  No us ho perdeu!

  Altres articles de referència sobre el professor Marc Vergés: “No es poden alimentar igual els esportistes de força que els de resistència” , Sóc com menjo.

  Entrevista amb Marc Vergés , Sakai-laboratorios

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.