Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Les millors Apps per editar fotos i vídeos

Les millors Apps per editar fotos i vídeos

botones redes

 

Com hem vist en altres ocasions en la història de la humanitat, sempre ha aparegut un invent que ha produït la desaparició d’un altre d’una manera radical. Un dels exemples més recents i que és l’origen d’aquest article és el telèfon intel·ligent. A aquest invent, que inicialment estava indicat per a realitzar trucades telefòniques, se li va agregar un component que s’ha produït un autèntic terratrèmol: la càmera. Des que el mòbil té una càmera, ens hem convertit en fotògrafs professionals amb l’avantatge de poder realitzar les fotos quan i on vulguem, descarregant-després en el nostre ordinador. No hi ha paper fotogràfic, tot en el nostre disc dur. El següent pas era lògic. Si puc fer fotos, per què no puc gravar vídeos. Mateix objectiu, gravar moments de la meva vida en qualsevol moment i guardar-los en el meu ordinador per no perdre-ho. Tot això ha produït la desaparició de les càmeres fotogràfiques i les càmeres de vídeo de les nostres llars, deixant-les per temes “professionals”.

Les empreses de mòbils han vist clarament aquesta “necessitat” i ens venen dispositius el punt estrella no és fer trucades telefòniques, sinó la càmera. Per pura estadística, si tothom té un mòbil, i aquest mòbil fa fotos i vídeos, un percentatge important va tenir la necessitat de poder realitzar millores a aquests arxius. Millores perquè no han sortit com volem o introduir elements gràfics o filtres que augmenten el seu atractiu. Estem davant l’edició. I com ho farem? Necessitem portar aquests arxius a professionals perquè facin això? No, la informàtica ens proporciona aplicacions per editar fotos i apps per fer vídeos amb fotos.

En el següent llistat, molt subjectiu i personal, us mostrarem una sèrie d’aplicacions per editar fotos i aplicacions per fer vídeos amb fotos que us podeu fer servir segons els vostres objectius.

Millors apps per editar fotos

GIMP

Pàgina Web: GIMP – GNU Image Manipulation Program

Té versió per descarregar en Windows, Mac i Linux.

Aquesta app per editar fotografies és una de les eleccions preferides per ser programari lliure i amb ella podràs acomplir tasques de retoc fotogràfic, creació d’imatges i composició. Disposa d’una gran quantitat de manuals i tutorials per aprendre a manejar-la.

PAINT.NET

Pàgina Web: Paint.NET – Free Software for Digital Photo Editing (getpaint.net)

En aquesta app per editar fotos ens trobem amb el germà gran del conegut programa de Windows, Paint. És una app per editar fotos amb una interfície molt intuïtiva i que no requereix grans coneixements per aplicar una gran quantitat efectes a les imatges.

PHOTOSHOP EXPRESS

Pàgina Web: Aplicació d’edició fotogràfica per iPhone, iPad i Android | Adobe Photoshop Express

Amb aquesta app per editar fotografies estem davant el germà petit d’un dels monstres professionals en el món de les apps per editar fotografies Photoshop (Programari d’edició de fotos, imatges i disseny | Comprar Adobe Photoshop). Una gran quantitat de professionals utilitzen Photoshop per a la seva vida diària, però per al nivell d’un usuari no cal pagar pel seu potencial. Per aquest motiu, la versió Express ens cobreix les nostres necessitats.
Un altre avantatge és que la podem obtenir en versió per a Windows, Android i iOS.

PIXLR

Pàgina Web: Photo editor online – Pixlr.com
Amb aquesta app per editar fotos ens trobem davant d’una oferta on-line. Podem entrar a la pàgina web i trobar-nos davant un entorn senzill i molt intuïtiu que ens permet editar les fotografies al nostre gust. Tenim una versió gratuïta limitada i versions de pagament que ens ofereixen grans potencials. No necessitem tenir instal·lada cap app per editar fotografies a l’ordinador.

Mejores apps para editar videos

iMovie

Pàgina web: iMovie – Apple
Comencem per aquesta app per editar vídeos per excel·lència per a Mac. Treballa en Mac i en iOS i quan la utilitzes en un d’aquests ordinadors, t’adones del per què els dissenyadors més prestigiosos utilitzen un Mac. Sons, retallades, filtres, efectes … i tot a una velocitat espectacular.

WINDOWS MOVIE MAKER

Fins que Windows 10 ha apostat per Fotos com app per editar fotos i app per fer vídeos amb fotos, Windows Movie Maker era l’app per fer vídeos de la companyia. Si voleu seguir usant-la heu d’anar a Microsoft Windows Live Essentials 2012: Microsoft Corporation: Free Download, Borrow, and Streaming: Internet Archive i quan feu la instal·lació, realitzar la selecció d’aquest producte, ja que en cas contrari us instal·larà una quantitat d’apps que no són necessàries.
La major avantatge d’aquesta app per editar vídeos està en la seva senzillesa. Qualsevol usuari, encara que sigui la seva primera vegada en això de l’edició, obté uns resultats satisfactoris.

LIGHTWORKS

Pàgina web: Filmora Video Editor – Create Amazing Videos in the Easiest Way (iskysoft.us)
Seguim amb una altra app per editar vídeos a nivell professional. Edita pràcticament qualsevol format de vídeo, un gran avantatge, disposa d’una gran quantitat d’efectes gratuïts, exporta a multitud de formats de vídeos. Com a referència, puja directament a YouTube, Vimeo i Facebook.

FILMORA

Pàgina web: El millor Editor de Video-Filmora9 new (wondershare.net)
Estem davant d’una app d’edició de vídeo molt potent. Amb versions per a Windows i Mac, ens permet incorporar als nostres projectes filtres, capes, transicions, títols personalitzats, innombrables efectes i generant un producte molt professional.

Millors apps per capturar pantalles

Molts dels vídeos que s’estan realitzant en l’actualitat són tutorials. Estic segur que quan no sabeu com fer un element informàtic o com funciona un programa, recorreu a un d’aquests tutorials. Aquests tutorials solen tenir una part molt important, les captures de pantalles de l’ordinador. D’aquesta manera el YouTuber ens mostra el funcionament en temps real d’aquesta. A part de recórrer, en Windows 10, a la combinació de tecles Windows + G, disposem d’una sèrie d’apps per fer vídeos amb aquests moviments a la pantalla d’un ordinador, però per a mi semblar, la més potent i senzilla és:

CAMTASIA STUDIO

Pàgina web: Buy Camtasia | Camtasia | TechSmith

Aquest programa permet gravar els realitzats en tota o una part de la pantalla i, un cop gravat, es converteix en una app per editar vídeos, de manera que podem afegir textos, efectes, gràfics al mateix, augmentant la seva qualitat.

No vull acabar aquest article sense tractar un tema que he passat per alt en les apps per editar vídeos: els formats. No totes les aplicacions importen i / o exporten en tots els formats i, per tant, es fa necessari una app per editar vídeos que converteixi entre formats. Per a aquesta funció la meva recomanació és:

HANDBRAKE

Pàgina web: Handbrake el transcodificador de vídeo multiprocés – Handbrake.es – Descarregar Handbrake para PC i Mac

Ho tenim per instal·lar en Windows, Mac i Apple. És molt senzill importar una gran quantitat de formats de vídeo i convertir-los a altres de manera automàtica, amb plantilles ia determinades pel programa o fent un treball manual de selecció d’una gran de paràmetres.

Bé, fins aquí hem arribat. Segur que m’he deixat les apps per editar vídeos i les apps per editar fotos que fas servir, però totes no hi caben i espero haver-te mostrat alguna nova.

 

Autor: Joaquín Erencia

  • Home
  • Blog
  • Les millors Apps per editar fotos i vídeos

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK