Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Així és un dia d’exàmens amb Linkia FP

Així és un dia d’exàmens amb Linkia FP

Com són els exàmens? On es fan? Quan? I si suspenc què passa? Hi ha moltes preguntes que es fan els alumnes quan es matriculen per primera vegada en LINKIA FP i encara no han passat mai per una convocatòria d’exàmens amb nosaltres. No et preocupis, és totalment normal! Així que anem a veure si podem ajudar-te a resoldre alguns d’aquests dubtes:

Quantes vegades CAL PRESENTAR-SE A EXÀMENS?

Hi ha dues convocatòries anuals (una per semestre). Per tant, hi haurà dos caps de setmana a l’any en què hauràs de presentar-te al examen dels mòduls en què estiguis matriculat en aquell moment per poder aprovar-los a final de semestre.

QUÈ PASSA SI suspenc ALGUN EXAMEN? ¿HE DE TORNAR A cursar-lo TOT?

En cas de suspendre algun examen o alguna Unitat Formativa en concret, podràs presentar-te als exàmens de recuperació que tenen lloc al cap d’unes poques setmanes. Únicament hauràs de presentar per recuperar aquelles Unitats Formatives suspeses, les que hagis superat en el primer examen ja et queden aprovades i es guarda la nota. Pots consultar tota la informació detallada descarregant el Pla d’Estudis del Cicle en la web de LINKIA FP .

COM SÓN ELS EXÀMENS A LINKIA FP?

El tipus d’examen a realitzar dependrà de cada assignatura en concret i de cada professor. Depenent dels continguts de cada mòdul i de la tipologia i temari de cada un d’ells, l’examen podrà ser a desenvolupar, de tipus de test o una barreja de tots dos. Però no et preocupis, en qualsevol cas el professor sempre et donarà les pautes necessàries unes setmanes abans de la convocatòria.

COM SÉ QUAN I ON EXACTAMENT ES REALITZEN ELS EXÀMENS?

Actualment realitzem exàmens en les ciutats de Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao. Podràs triar la ciutat on vulguis examinar-te aproximadament 1 mes abans dels exàmens mitjançant el formulari corresponent que et farà arribar el tutor mitjançant el Campus Virtual. Per confirmar els horaris d’exàmens i l’adreça exacta de les seus d’exàmens de cada ciutat, podràs consultar tota la informació detallada a través del Campus Virtual com a mínim un mes abans de la realització dels mateixos.

I QUAN ARRIBA EL DIA I EM TROBADA A LA SEU D’EXAMEN, QUÈ HE DE FER?

A les seus d’exàmens sempre trobaràs indicacions per saber on has de dirigir i amb llocs d’informació de LINKIA FP per si tens dubtes. El primer que has de fer és dirigir-te al mostrador corresponent per recollir les teves etiquetes personals d’examen. Aquestes etiquetes són les que hauràs de enganxar al lloc indicat de cada examen per identificar-te i et serviran per a tots els exàmens que hagis de realitzar en aquesta convocatòria. Un cop tinguis les etiquetes, podràs comprovar l’aula i l’horari d’examen en algun dels panells informatius que hi hagi prop de la zona. I si encara falta una estona perquè comencin, sempre podràs anar a repassar l’examen mentrestant a alguna de les aules d’estudi habilitades. A més no et preocupis, qualsevol pregunta que tinguis, sempre trobaràs a algú del personal de LINKIA FP per la zona per resoldre els teus dubtes. Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Així és un dia d’exàmens amb Linkia FP

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK