Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Accés directe de Grau Mitjà a Grau Superior

Accés directe de Grau Mitjà a Grau Superior

Has cursat un Grau Mitjà i t’agradaria seguir estudiant? Estàs d’enhorabona, ja que ara per tenir un títol de Tècnic pots accedir directament a estudiar un Grau Superior. El Ministeri d’Educació ha aprovat una nova llei per a FP a la LOMCE com a millora en la qualitat educativa en la qual se suprimeix la Prova d’Accés a Grau Superior en els casos d’aquelles persones que ja tinguin una titulació de Grau Mitjà (Tècnic).

Així que, si aquest és el teu cas, ja no hauràs de fer la Prova d’Accés a Grau Superior per poder seguir formant-te!

I si vull cursar a distància un Grau Superior d’una altra branca de Cicles diferent de la que he realitzat, és possible?

En la formació presencial si és possible accedir directament a un Grau Superior encara que sigui una branca de Cicles diferent. Però en el cas de la formació A DISTÀNCIA si hi ha el requeriment de mantenir-se en la mateixa branca de Cicles per poder tenir l’accés directe.

¿I llavors, si vull estudiar a distància però canviant de branca de Cicles com puc fer-ho?

En el cas de tenir un títol de Grau Mitjà i que vulguis accedir a una FP OFICIAL a DISTÀNCIA d’una família de Cicles diferent, podràs realitzar la Prova d’Accés a Grau Superior però examinant únicament de la part específica que correspongui. A LINKIA FP trobaràs una àmplia oferta formativa d’FP OFICIAL A DISTÀNCIA i podràs triar entre més de 12 titulacions de Grau Superior diferents .

Si tens qualsevol dubte al respecte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre web https://linkiafp.es/ o bé truca’ns al 933 01 98 90 i t’informarem del que necessitis.

 

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Accés directe de Grau Mitjà a Grau Superior

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK