Treballa amb nosaltres

Vols formar part de l'Equip Linkia FP?

Treballa amb nosaltres

¿Quieres formar parte de nuestro #EquipoLinkiaFP?

En Linkia FP buscamos diferentes perfiles profesionales con ganas de participar en un proyecto formativo común, innovador y 100% online.

Desde el año 2012, nos dedicamos a la formación profesional online intentando que la virtualidad de este tipo de estudios se perciba como una forma cercana de aprender, con profesorado motivado y al que poder ver en directo, con materiales creados por autores y autoras de los sectores profesionales, con un equipo comercial que transmite confianza y es accesible en todo momento y, finalmente, todo un conjunto de profesionales de gestión que aseguran que el aprendizaje es de calidad.

Si estás interesado/a en formar parte del #EquipoLinkiaFP, puede cumplimentar el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

ENVÍA TU CURRÍCULUM

trabajaconnosotros@linkiafp.es

Para visualizar la política de privacidad haz click aquí.

Creador/a de continguts

Vols ser creador/a de continguts per cicles formatius en Linkia FP?

Per a la creació de continguts multimèdia busquem persones expertes en diferents sectors professionals que tinguin ganes de compartir la seva experiència a través de la creació de materials didàctics que incloguin tant contingut textual com una combinació d’imatges, vídeos procedimentals i infografia que ajudin a l’alumnat a comprendre la matèria.

Disposar d’experiència prèvia en programes de creació de materials multimèdia serà important tenint en compte que el contingut a crear es destina a l’estudi en línia i ha de complir amb els estàndards d’interactivitat, autoavaluació i autocorrecció.

Assessor/a de matrícula

Vols ser assessor/a de matrícula?

Busquem persones a les que els encanti l’atenció directa amb l’alumnat, informar sobre la formació professional i les possibilitats que Linkia FP brinda i que s’entusiasmin per aconseguir que sumem alumnes i les alumnes.

L’assessor / a de matrícula està sempre disponible perquè el procés de matrícula a una formació professional oficial sigui senzill i clar. Amb un ampli horari d’atenció de 09.00 a 20.00 de dilluns a divendres, l’equip de matrícula dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir pel que fa a la formació a cursar, professorat, materials digitals, enviament de documentació oficial als centres i qualsevol un altre tema important per prendre la decisió d’estudiar FP oficial a distància.

Personal de Gestió

Vols formar part de l’equip IT?

Linkia FP és una empresa educativa que basa el 100% del seu producte en la tecnologia. L’equip de Tecnologia i Sistema busca constantment les últimes innovacions en transformació digital, formació en línia, classes en directe i qualsevol altre element que faciliti el desenvolupament de l’aprenentatge i la gestió de Linkia FP.

Si ets desenvolupador d’aplicacions, desenvolupador web, tècnic en sistemes o qualsevol altre perfil IT que pugui encaixar en el #EquipoLinkiaFP, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.