Treballa amb nosaltres

Vols formar part de l'Equip Linkia FP?
Treballa amb nosaltres

Vols formar part del nostre #EquipoLinkiaFP?

En Linkia FP busquem diferents perfils professionals amb ganes de participar en un projecte formatiu comú, innovador i 100% en línia.

Des de l’any 2012, ens dediquem a la formació professional en línia intentant que la virtualitat d’aquest tipus d’estudis es percebi com una forma propera d’aprendre, amb professorat motivat i a què poder veure en directe, amb materials creats per autors i autores dels sectors professionals, amb un equip comercial que transmet confiança i accessible en tot moment i, finalment, tot un conjunt de professionals de gestió que asseguren que l’aprenentatge és de qualitat.

Si estàs interessat / da en formar part de l’#EquipoLinkiaFP, pot omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu com més aviat millor.

ENVÍA EL TEU CURRÍCULUM

trabajaconnosotros@linkiafp.es

Per visualitzar la política de privacitat fes click aquí.

Creador/a de continguts

Vols ser creador/a de continguts per cicles formatius en Linkia FP?

Per a la creació de continguts multimèdia busquem persones expertes en diferents sectors professionals que tinguin ganes de compartir la seva experiència a través de la creació de materials didàctics que incloguin tant contingut textual com una combinació d’imatges, vídeos procedimentals i infografia que ajudin a l’alumnat a comprendre la matèria.

Disposar d’experiència prèvia en programes de creació de materials multimèdia serà important tenint en compte que el contingut a crear es destina a l’estudi en línia i ha de complir amb els estàndards d’interactivitat, autoavaluació i autocorrecció.

Assessor/a de matrícula

Vols ser assessor/a de matrícula?

Busquem persones a les que els encanti l’atenció directa amb l’alumnat, informar sobre la formació professional i les possibilitats que Linkia FP brinda i que s’entusiasmin per aconseguir que sumem alumnes i les alumnes.

L’assessor / a de matrícula està sempre disponible perquè el procés de matrícula a una formació professional oficial sigui senzill i clar. Amb un ampli horari d’atenció de 09.00 a 20.00 de dilluns a divendres, l’equip de matrícula dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir pel que fa a la formació a cursar, professorat, materials digitals, enviament de documentació oficial als centres i qualsevol un altre tema important per prendre la decisió d’estudiar FP oficial a distància.

Personal de Gestió

Vols formar part de l’equip IT?

Linkia FP és una empresa educativa que basa el 100% del seu producte en la tecnologia. L’equip de Tecnologia i Sistema busca constantment les últimes innovacions en transformació digital, formació en línia, classes en directe i qualsevol altre element que faciliti el desenvolupament de l’aprenentatge i la gestió de Linkia FP.

Si ets desenvolupador d’aplicacions, desenvolupador web, tècnic en sistemes o qualsevol altre perfil IT que pugui encaixar en el #EquipoLinkiaFP, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.