Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Tècnic en Ciberseguretat?

Quant cobra un Tècnic en Ciberseguretat?

ciberseguridad sueldo

Després de la pandèmia i l’increment del teletreball a les diferents empreses, la família professional d’Informàtica i Comunicacions ha guanyat una gran importància respecte a les altres. Aquest sector s’ha posicionat al primer lloc del rànquing com l’àmbit més sol·licitat en aquests moments, destacant així el lloc de Ciberseguretat com el perfil professional més demandat. Aquest fenomen ha suposat la necessitat de contractar més persones que estiguin especialitzades en aquesta àrea informàtica i que, així, sàpiguen complir amb les necessitats requerides actualment a les diferents companyies. Ara bé, si sabem que en aquests instants és un dels perfils més demandats i del qual les empreses requereixen múltiples professionals que sàpiguen manejar tots els seus aspectes, quant ha de cobrar un Tècnic en Ciberseguretat? A l’article d’avui, resoldrem aquesta qüestió, parlarem del sou que rep un especialista en Ciberseguretat i de tot el que necessites saber sobre aquesta professió. Aprofitem per dir-te que a Linkia FP comptem amb un Grau Superior de Ciberseguretat a distància. Un cicle formatiu en què pots aprendre, entre altres coses, a detectar, prevenir, supervisar i corregir atacs informàtics que es puguin produir a qualsevol organització. Vols saber-ne més? Estigues atent, perquè t’ho expliquem tot, a continuació. 

Quant  cobra un tècnic en Ciberseguretat? 

Segons dades extretes de la font d’Adecco al seu informe de la Guia del mercat laboral 2020, el salari mitjà d’un expert en Ciberseguretat a Espanya es troba entre els 30.000 i els 60.000 euros bruts anuals. 

Respecte a anys anteriors com per exemple el 2017, s’ha vist un augment del salari, a causa dels mesos de confinament i de la demanda d’experts al sector. És per això, que les diferents empreses han optat per oferir sous més alts, amb la finalitat de captar així nous professionals perquè puguin formar part de les seves plantilles. 

Altres  salaris relacionats amb la Ciberseguretat 

És important destacar que quan un estudiant aconsegueix la titulació de Tècnic en Ciberseguretat, està optant a un gran ventall de sortides laborals. És per això, que aquesta persona pot treballar en diferents àrees que estiguin relacionades amb el mateix sector, i que, per tant, opti a rebre un salari que variï en funció del lloc de treball que ocupi i, alhora, de les funcions que realitzi. Per això, et deixem a continuació una llista d’oficis relacionats amb la Ciberseguretat i el salari que reben cadascun. 

  • Consultor de seguretat: Un consultor de seguretat assessora, dissenya i realitza auditories amb l’objectiu de millorar la seguretat de les empreses. El sou pot variar de 30.000 a 60.000 euros bruts anuals. 
  • Analista de malware: Un analista de codi maliciós s’encarrega d’analitzar els programaris desconfiats i, per tant, de solucionar els incidents. El sou pot variar dels 28.000 als 60.000 euros bruts anuals. 
  • Manager de ciberseguretat: S’encarrega de coordinar els diferents equips de seguretat i implantar els diferents projectes i serveis. El salari mitjà pot ser de 45.000 a 90.000 euros bruts anuals. 
  • Consultor de prevenda: Un consultor de prevendes s’ocupa de dissenyar solucions tècniques, que fan referència a la seguretat, per a la venda de productes/o serveis. El sou està entre els 70.000 i els 100.000 euros bruts anuals. 
  • Hacker ètic: La funció principal d’un hàcker ètic és identificar les fallades de seguretat que s’hagin produït en algun dispositiu, amb l’objectiu que els pirates informàtics no es puguin apoderar de les dades pertinents. És per això que el sou mitjà anual pot oscil·lar entre els 45.000 i els 115.000 euros bruts.
  • Chief Information Security Officer (CISO): Aquest és el càrrec més alt del sector. Un CISO és el director de seguretat duna empresa. És la persona que sencarrega de coordinar la ciberseguretat, lestratègia de lorganització i la protecció de dades. Per això, el seu sou pot variar dels 50.000 euros fins als 144.000.  

  

Com veus, Ciberseguretat és una professió que forma part d’un sector molt ampli, el qual es troba en aquests moments com un dels més demandats i en què calen les diferents empreses professionals que sàpiguen cobrir aquests càrrecs. Si ets una persona a qui li interessa realment aquest ofici, no dubtis a contactar amb nosaltres per matricular-te en aquesta formació professional. Farem tot el possible perquè gaudeixis de la teva experiència acadèmica i puguis sortir qualificat per poder desenvolupar tot el teu potencial. Anima’t! 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Tècnic en Ciberseguretat?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK