Preus FP

Quin és el preu d’estudiar una FP?

El preu destudiar una FP pot canviar en funció de les diferents promocions aplicables. A Linkia FP, es premia la inscripció anticipada en tots els cicles formatius d’fp a distància que impartim, per la qual cosa la política de descomptes és variable al llarg del període de matrícula, oferint les millors condicions quan l’alumnat es matricula en algun d’ells amb la màxima antelació possible.

Quant costa estudiar una formació professional privada?

Hi pot haver grans diferències de preu per estudiar una FP en privat, depenent del centre de formació professional i de la qualitat de serveis que aquest ofereixi. A Linkia FP brindem:

  • Classes virtuals en directe i diferit. Els alumnes podran escollir si assistir a les classes al mateix instant en què s’estan impartint, o si, per contra, prefereixen visualitzar-les en un altre moment que els sigui més còmode i adequat.
  • Material digital propi. Comptem amb materials que integren les últimes tecnologies d’aprenentatge perquè els estudiants puguin viure l’experiència educativa dels cicles formatius amb una adquisició de coneixements totalment diferents de l’habitual.
  • Pràctiques professionals a empreses líders del sector. Linkia FP brinda l’oportunitat que els alumnes puguin fer un període de pràctiques a empreses de tot el país perquè desenvolupin tot el seu potencial i surtin preparats per al món laboral actual.
  • Serveis d’atenció a l’alumnat i orientació pedagògica. Al nostre centre d’fp acompanyem i guiem els nostres estudiants durant la seva etapa acadèmica perquè la seva experiència estudiant una fp a distància sigui el més agradable i efectiva possible.
    Seus d’exàmens. Linkia FP compta amb múltiples seus d’exàmens repartides per diferents comunitats autònomes perquè els alumnes es puguin examinar de manera presencial des de la seva pròpia ciutat.

Avantatges d’estudiar una FP privada

Abans d’estudiar una fp cal tenir clars diversos aspectes: quin és el grau que s’adapta millor als gustos i les preferències de cadascú; en quina modalitat és més còmode fer un cicle formatiu, i en quin centre d’fp es vol dur a terme la formació acadèmica. Optar per estudiar una FP privada té els seus avantatges. A Linkia FP comptem amb una àmplia oferta formativa, on pots estudiar allò que t’agrada des de qualsevol part del país i fins i tot des de casa teva, ja que brindem una formació professional online perquè els nostres alumnes puguin compaginar els seus estudis, amb la seva vida laboral i/o personal. Els cicles formatius que impartim al nostre centre contenen el títol oficial corresponent a cadascun, i oferim una atenció específica i personalitzada, acompanyant sempre l’estudiant durant tot el procés d’aprenentatge. A més, comptem amb un període de pràctiques professionals, en què els estudiants poden desenvolupar tot el contingut teòric que han obtingut durant el curs, a diferents empreses líders del sector, aplicant tots els coneixements d’una forma més pràctica i veient en primera persona com es treballa al món laboral actual.

Preus d’estudiar una FP superior

El preu d’estudiar una FP superior és habitualment una mica més elevat que, tanmateix, en un cicle formatiu de grau mitjà. Pel que fa a la seva oferta formativa, al nostre centre comptem, tant amb graus mitjans com amb graus superiors, en què oferim, en tots dos casos, una experiència educativa de qualitat, de la mà dels millors professionals especialitzats en els diferents sectors professionals que impartim.

Preu cicle superior privat

El preu d’un cicle superior privat és, evidentment, més gran al públic, el qual pot variar segons les característiques i els diferents serveis oferts a cadascun.

Preu cicle superior públic

La matrícula d’un cicle superior públic sol tenir un preu menor al dels centres formatius privats. Això no obstant, cal valorar, tant els diferents recursos que ofereixen, com també l’acompanyament que rep l’alumnat al llarg de la seva etapa acadèmica al centre d’fp.

Preus d’estudiar una FP a distància vs una FP presencial

La metodologia que s’imparteix estudiant una FP a distància és diferent de l’FP presencial, per la qual cosa, en aquest sentit, el preu també és diferent. A més, entre els avantatges d’estudiar de manera online hi ha la de poder fer-ho a qualsevol lloc del país sense tenir la necessitat de desplaçar-se, fet que ja suposa un estalvi notable en transport públic i en material, així com un ampli coneixement de l’entorn digital i més temps lliure per a altres activitats professionals i/o personals. A Linkia FP el preu d’estudiar una FP online pot variar al llarg del període de matrícula, en funció dels diferents descomptes disponibles i les promocions que estiguin vigents en aquell moment.

 

Si vols obtenir més informació sobre els nostres preus, contacta amb el centre de formació professional de Linkia FP i resoldrem tots els dubtes que tinguis sobre l’oferta formativa de cicles o altres qüestions que necessitis!