SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Automoció a distància

FP Oficial de Transport i Manteniment de Vehicles a Distància

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Automoción

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP en Transport i Manteniment de Vehicles

Assignatures del Grau Superior d’Automoció a distància

Linkia FP i Monlau llancen junts el primer cicle formatiu de grau superior en Automoció en modalitat a distància.

El Grau Superior d’Automoció és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlidaa tot el territori nacional.

Amb el cicle superior de Automoció aconseguiràs ser un professional capaç d’organitzar, programar i supervisar l’execució de les operacions de manteniment i la logística corresponent al sector de l’Automoció; diagnosticar avaries en casos complexos i garantir el compliment de les especificacions establertes per la normativa i pel fabricant.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1551h. Lectives - 449 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP en Automoció

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
SISTEMES ELÈCTRICS, DE SEGURETAT I CONFORTABILITAT
231
M02
SISTEMES DE TRANSMISSIÓ DE FORCES I TRENS DE RODATGE
165
M03
MOTORS TÈRMICS I ELS SEUS SISTEMES AUXILIARS
198
M04
ELEMENTS AMOVIBLES I FIXOS NO ESTRUCTURALS
M05
TRACTAMENT I RECOBRIMENT DE SUPERFÍCIES
M06
ESTRUCTURES DEL VEHICLE
99
M07
GESTIÓ I LOGÍSTICA DEL MANTENIMENT DE VEHICLES
M08
TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ I DE RELACIONS
66
M09
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
M10
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
M11
PROJECTE EN AUTOMOCIÓ
M12
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
449
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Cap de l’àrea d’electromecànica
  • Cap de taller de vehicles de motor
  • Encarregat d’ITV
  • Perit taxador de vehicles
  • Encarregat d’àrea de recanvis
  • Cap de l’àrea de carrosseria: xapa i pintura

Softwares utilitzats al Cicle Superior Automoció

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Automoció a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Voleu ser un professional del manteniment i la logística del sector de l'automoció?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a distància on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis com, quan i des d'on necessitis. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Automoció i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és la primera institució que presenta una formació professional oficial online, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Automoció a distància disposa d'un programa d'estudi que permet compaginar el vostre procés d'aprenentatge amb les vostres activitats laborals i personals.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Estudiaràs qüestions sobre els sistemes elèctrics, de seguretat i confortabilitat, sobre sistemes de transmissió de forces i trens de rodatge, motors tèrmics i els seus sistemes auxiliars i aspectes relacionats amb elements amovibles i fixos no estructurals, entre d'altres.

 • Com serà la teva formació d'automoció?

  Al Grau Formatiu d'Automoció a distància podràs fer classes tant en directe com en diferit per veure-les en el moment que consideris oportú. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb un campus virtual perquè puguis connectar-te a les classes de manera en línia. En canvi, allò que correspon a la realització d'exàmens i el període de formació en centres de treball (FCT) haurà de ser presencial per completar la teva etapa acadèmica.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'automoció i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Automoció?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants podrà assistir i visualitzar les classes en qualsevol moment. Tot i això, ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Automoció, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El món del motor sempre és present, ja que el desplaçament de vehicles per les diferents ciutats és pràcticament imprescindible i necessari a les nostres vides. Per això, és essencial que hi hagi professionals qualificats en aquest àmbit que siguin capaços de respondre a les activitats necessàries que l'àmbit competeix.

El títol d'Automoció

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown