Fp a distància Catalunya

bandera catalunya

Els estudis a distància són una modalitat de formació, que, en els últims anys, no ha parat de créixer i de formar nous estudiants. Aquesta tipologia d’estudis, més versàtils i adaptables, ha estat l’escollida per multitud de joves i grans per aconseguir conciliar el seu treball amb altres activitats tant laborals com lúdiques. Nosaltres en Linkia FP, pretenem aconseguir un perfecte balanç entre tots els beneficis de l’educació en línia, però sempre mantenint el suport i suport que brinda l’educació presencial. En concret, la nostra FP a distància a Catalunya està formada per un professorat expert en el sector, una proposta formativa constantment actualitzada a les necessitats estudiantils i una selecció de matèries enfocades als requisits de l’entorn laboral. Tot fet amb el mateix objectiu d’aconseguir treure el profit més gran possible a l’educació a distància. Tota la nostra FP a distància a Catalunya està pensada perquè tu, l’estudiant, siguis el centre de la formació.

Característiques dels nostres cursos d’FP a distància a Catalunya

Tots els nostres cursos FP en línia Catalunya compten amb uns trets compartits que fan que la nostra proposta formativa sigui única i es diferenciï respecte a la d’altres centres formatius. Aprenentatge 2.0 Tots els cicles de la nostra FP a distància a Catalunya s’encarreguen de fusionar aprenentatge i tecnologia. Mitjançant l’ús d’eines que faciliten el treball col·laboratiu en línia, accés a tota la informació a través del nostre campus virtual i la retransmissió de classes tant en directe com en diferit, vam aconseguir que la nostra FP a distància a Catalunya optimitzi el seu funcionament d’una manera útil i eficaç i que afavoreixi l’aprenentatge en línia. Les millors pràctiques per a la teva formació. Tots els cicles que componen la nostra FP a distància a Catalunya disposen de pràctiques curriculars específicament seleccionades per a cada sector. Creem convenis amb empreses amb gran experiència en el sector perquè el nostre alumnat obtingui, a més d’un gran bagatge acadèmic, els coneixements necessaris que són exigits en l’entorn professional. Ajuda informàtica, pedagògica i lingüística. Com hem dit, la nostra formació a distància incorpora l’assistència i l’ajuda pròpia de l’educació presencial. La nostra FP a distància a Catalunya està dissenyada perquè tots aquells estudiants que es topin amb problemes informàtics, pedagògics o lingüístics puguin sol·licitar ajuda i solucionar aquests problemes. Una bona formació implica entendre bé tots els conceptes i aquí estarem per ajudar en tot allò que et resulti més complicat. Beca Erasmus Plus. A través de la Beca Erasmus Plus, tots aquells estudiants de la nostra FP a distància Catalunya que estiguin interessats a cursar part dels seus estudis en un país europeu, ho podran aconseguir sol·licitant la beca Erasmus Plus. Molts estudiants estan interessats a millorar les seves habilitats amb idiomes estrangers i a aprendre de noves cultures, aquesta és la seva oportunitat. I, a més, les empreses cada vegada  valoren més la independència i autonomia que això comporta. Per aquest motiu, facilitem a tots els estudiants la possibilitat de realitzar part dels seus estudis fora de la seva ciutat d’origen. Però, a més d’això, hi ha altres factors que fan de la nostra FP a distància a Catalunya un model formatiu perfecte per fer-ho de manera online. A la nostra FP en línia a Catalunya comptem amb alguns beneficis que potser encara no t’havies plantejat, però que poden ser summament profitosos un cop comencis les teves classes online.

  • Fora despeses en transport: Podràs estalviar tots aquests diners que gastaves en targetes de bus i de metro perquè cursant la nostra FP a distància a Catalunya ja no et caldrà tot aquest transport. S’han acabat tots aquests moments d’angoixa perquè no arribes a temps a classe, totes les teves classes estaran a tan sols un clic.
  • Adeu al material escolar: No volem que tinguis més despeses de les estrictament necessàries. Mitjançant la nostra FP a distància a Catalunya podrà aconseguir un major estalvi despreocupat d’anar renovant típex, bolígrafs o comprar nous llibres. Tot el que necessitaràs estarà en el teu campus virtual.
  • La tecnologia ja no serà més un problema: Les exigències de les empreses en l’àmbit tecnològic cada vegada són més grans. Nosaltres, en la nostra FP a distància a Catalunya, gràcies a l’ús diari d’eines digitals, vam aconseguir que el 100% dels nostres estudiants acabin processant tots els coneixements tecnològics necessaris per saber desenvolupar-se en el món laboral.
  • Més temps: Plantegem un model de formació que pretén que puguis organitzar-te el teu temps com millor et convingui i puguis acomplir totes aquelles activitats que t’aportin creixement tant personal com professional. En poder ser seguida en diferit pots adaptar-lo com necessitis.

Encara no ho has vist? Dona-li un cop d’ull als nostres cicles d’FP a distància a Catalunya.