Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

4 Regles d’or per aconseguir l’èxit a la formació a distància

4 Regles d’or per aconseguir l’èxit a la formació a distància

Estudiar a distància pot semblar complicat al principi, però les xifres ens confirmen que és una tendència cada vegada més en creixement, i és que les plataformes i tecnologies amb què es treballen en e-learning estan aconseguint complir amb totes les expectatives dels alumnes. En Linkia FP t’oferim la metodologia més innovadora i la tecnologia més avançada perquè abastos l’èxit en els teus estudis i et converteixis en un professional altament qualificat. Però recorda que, encara que tots els nostres professors et vagin a donar el suport i el suport que necessitis, serà molt important que posis de la teva part mantenint hàbits que ajudin a assolir els teus objectius. Per això anem a deixar-te amb 4 regles imprescindibles per aconseguir l’èxit en la formació a distància:

  1. CONEIX ELS TEUS LIMITACIONS. Si treballes, tens família, portes una casa … el temps de què disposes per estudiar es veu reduït. Així que és molt important que siguis realista i no triïs una gran quantitat d’assignatures per sobre de les teves possibilitats, ja que a més això només et portaria a desmotivar-te a llarg termini per saturació de treball. Aprofita la flexibilitat d’aquest tipus de formació per a triar un ritme d’estudi amb el qual et sentis còmode.
  2. SÍ A L’ORGANITZACIÓ. Tot i que aquest tipus de formació et permeti flexibilitat i estudiar al teu ritme, això no vol dir que no requereixi un ordre i una disciplina. Determina i organitza quin temps vas a dedicar a la formació cada setmana, per planificar quan vas a estudiar i realitzar les activitats que et demanin.
  3. MOTIVACIÓ. La manca de motivació és una de les principals causes per les quals els alumnes solen abandonar els seus estudis. Així que no oblidis recordar-te cada dia els motius que et van empènyer a iniciar la formació i la recerca aquells incentius personals que t’ajudin a mantenir-te implicat i amb ganes.
  4. APROFITA TOTS ELS RECURSOS. Classes Virtuals, materials complementaris, servei d’atenció dels professors, fòrums … No desaprofitis l’oportunitat de resoldre tots els teus dubtes sempre, nosaltres posem tots els recursos d’ajuda al teu abast, compleix amb la teva obligació com a alumne i aprofita’ls al teu favor!

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • 4 Regles d’or per aconseguir l’èxit a la formació a distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK