FP a distància València

No pares de sentir parlar de l’educació en línia? Estudiar en línia és una de les modalitats de formació que, gràcies a joves i grans, més adeptes ha guanyat en els últims anys. I, a què es deu? A què és una manera d’estudiar que dona la possibilitat de poder compaginar els estudis amb altres activitats, cada vegada busquem una educació més versàtil i adaptada, i la formació a distància és just el que ens ofereix. Nosaltres, en Linkia FP, busquem una manera de formar els nostres estudiants que obtingui els avantatges amb què compta l’educació a distància i l’atenció que caracteritza la formació presencial. De fet, en el cas de la nostra FP a distància a València, comptem amb un professorat especialitzat en el seu àmbit d’actuació, els millors mètodes d’aprenentatge en línia i matèries orientades a les demandes requerides per les empreses. Tot amb la mateixa finalitat de poder esprémer al màxim les capacitats de l’educació a distància. A la nostra FP a distància a València tu ets el centre de la formació.

Característiques dels cursos d’FP a distància València

Tots els cursos de què disposem a la nostra FP línia València compten amb un conjunt de trets que els distingeixen respecte a l’oferta d’altres centres formatius, i que ens permeten poder aconseguir l’excel·lència en l’alumnat. Els següents: Aprenentatge 2.0. Els nostres cicles es caracteritzen per aconseguir una perfecta simbiosi entre aprenentatge i tecnologia. Gràcies al nostre campus online que facilita la informació de totes les assignatures, l’ús habitual d’eines de treball col·laboratiu i la possibilitat de seguir les classes tant en directe com en diferit. Vam aconseguir que la nostra FP línia València compte amb tot el necessari perquè l’alumnat pugui fer front a qualsevol repte. Pràctiques adaptades a cada sector. Tots els cicles d’FP a distància a València mantenen una gran oferta professional a l’hora de realitzar les pràctiques curriculars. El nostre objectiu és que els estudiants de Linkia FP no només rebin una formació acadèmica òptima, sinó que també la seva primera presa de contacte amb l’entorn professional els permeti familiaritzar-se amb el món laboral i les maneres pròpies d’actuar d’aquest. Assistència informàtica, pedagògica i lingüística. Optar per la formació a distància no significa haver de privar-se de l’assistència que ofereix l’educació presencial. Amb la nostra FP a distància a València posem a disposició de l’alumnat suport en tots aquells aspectes lingüístics, pedagògics i informàtics perquè la seva estada a Linkia FP sigui tan còmoda com sigui possible. Beca Erasmus Plus. Des de l’FP a distància València de Linkia FP també hi ha la possibilitat de viure una experiència Erasmus. Per a tot aquell estudiant que pensi a realitzar part dels seus estudis en algun país europeu, ha de sol·licitar la Beca Erasmus Plus. Una oportunitat única que permet als nostres estudiants familiaritzar-se amb altres cultures i idiomes. A més, l’autonomia i independència de cursar part dels teus estudis a l’estranger és un factor molt valorat per les empreses. Però, això no és tot, hi ha altres raons per les quals la nostra FP a distància a València és una formació perfecta per a tots aquells que busquin una alternativa a la formació presencial. Ofertes com les de la nostra FP línia València tenen alguns beneficis que a llarg termini beneficien molt a l’alumnat. Com els següents:

  • S’ha acabat el transport: Amb la nostra FP línia València no necessitaràs més comprar targetes de metro o d’autobús. L’únic vehicle que et caldrà serà la teva xarxa wifi. Ja no hauràs de córrer per si perds l’autobús o agafar taxis d’última hora, amb Linkia FP tot aquest estrès per no arribar a classe s’ha acabat.
  • Estalvia en material escolar: Tota la informació que et caldrà estar accessible en el teu campus virtual. No et caldrà anar renovant el típex cada dos per tres o comprar nous llibres, al teu ordinador estarà tot el teu material imprescindible.
  • Aprèn en clau digital: Una part nostre alumnat d’FP a distància a València comença amb una mica de por a fer tot el seu treball via digital. Però, el fet d’usar de manera diària les nostres eines online acaba familiaritzant a tots els estudiants amb el treball en línia. La qual cosa és molt beneficiós i acaba afavorint-un cop entren en un lloc de treball.
  • Facilita la gestió del temps: El fet de fer els teus estudis a distància et facilitarà molt la gestió del teu temps, podràs formar-te alhora que treballes o executes qualsevol altra activitat. El nostre objectiu amb la nostra FP a distància a València és que tu puguis crear la teva pròpia manera d’organitzar-te els estudis.

 

Dona-li un cop d’ull a tota la nostra oferta formativa de la nostra FP a distància València, Segur que hi ha un curs que està fet per a tu!