Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Sheila Carrasco: Alumna del CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma A DISTÀNCIA

Entrevista a Sheila Carrasco: Alumna del CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma A DISTÀNCIA

Sóc Sheila, tinc 37 anys i visc a Madrid. Sóc llicenciada en Geografia i posseeixo un Màster en Sistemes d’Informació Geogràfica.

A què et dediques?

He estat més de 15 anys treballant en consultoria GIS (Sistemes d’Informació Geogràfica), i actualment treball en una empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de serveis i aplicacions basades en les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) per aplicar-les al conjunt de disciplines relacionades amb la gestió i anàlisi territorial.

Per què vas decidir fer el Cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma?

Necessitava fer el salt d’usuari desktop a desenvolupador, per tres raons: vocació, demanda de mercat i per millorar professionalment.

I consideres que haver realitzat aquest Cicle ha ajudat a fer aquest salt?

Gràcies a aquesta titulació meu CV és més atractiu i puc tant exercir funcions de programació en el meu lloc actual, amb el seu conseqüent millora professional, com buscar altres ofertes laborals de programació que no tinguin res a veure amb els SIG, per tant, he ampliat el meu ventall d’oportunitats.

Com has compaginat la teva vida personal i laboral amb els estudis?

Gràcies a l’opció de poder estudiar a distància, per fi, vaig aconseguir estudiar el que volia compaginant-ho amb la meva feina. Amb una bona organització hi ha temps per a tot, però sí que és cert que cal dedicar-hi moltes hores de lleure per tirar endavant les assignatures.

Com explicaries la relació que es crea amb altres alumnes en Linkia FP?

La relació amb els companys és molt més propera del que podia imaginar. Mai he tingut contacte directe amb cap d’ells en aquests 2 anys, però s’aconsegueix una relació molt estreta. Amb els companys a través de les classes en directe i els fòrums comuns, tots ens bolquem en ajudar i compartir les nostres dubtes i inquietuds.

I amb els professors?

Els professors tenen moltíssima implicació amb l’alumnat. S’esforcen molt en explicar els conceptes més difícils en les classes virtuals, pujar material d’ajuda, repetir classes per reforçar, donen resposta als nostres dubtes en un dia com a màxim tant a nivell de grup, com a nivell personal …

I per què vas decidir matricular a distància?

Durant tota la meva vida professional he estat sempre en contacte amb llenguatges de programació, i vaig voler donar el salt definitiu estudiant el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, per aprendre des de zero i consolidar els meus coneixements des d’una base sòlida. Vaig començar a estudiar el Cicle aprofitant que estava a l’atur, però no volia arriscar en fer-ho presencial, perquè ja m’havia passat en altres ocasions l’haver de deixar el curs perquè trobava feina i els horaris eren incompatibles. D’aquesta manera, m’assegurava que podria començar i finalitzar el Cicle, estigués o no treballant, i en qualsevol part.

Ens recomanaries?

I tant que recomanaria Linkia FP ! Sobretot pel mètode i l’atenció dels professors. Pel que fa al mètode, comentar que el fet de complir amb els lliuraments d’exercicis quinzenals, la visualització de classes tant en directe com en diferit i la realització dels test, fa que t’impliquis en l’avaluació contínua. Pel que si portes tot al dia superant tots els lliuraments i test, amb un bon repàs de les unitats formatives vas ben preparat als exàmens presencials.

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Sheila!

 

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Cicle 

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Sheila Carrasco: Alumna del CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK