Els estudiants que decideixin estudiar el Cicle Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web faran ús d’algunes aplicacions que, segur, es trobaran un cop finalitzats els seus estudis, al mercat laboral. El personal docent de Linkia FP revisa, cada any, el temari de cada curs per tal d’oferir uns continguts actuals i totalment enfocats a la demanda del moment en el món professional.

Aquests són alguns exemples del programari que s’utilitzaran en el transcurs dels estudis d’aquest Grau Superior d’Informàtica. Encara que, ens són els únics, hi ha multitud de programes més, que també aprendràs a dominar.

A més d’aprendre a utilitzar programes específics vinculats al temari de cada assignatura, en Linkia FP, també formem als nostres estudiants en la utilització d’eines de treball col·laboratiu. Per què? Perquè considerem que, avui dia, és fonamental tenir coneixements sobre aplicacions que facilitin el treball en equip per així poder disposar d’una bona comunicació interna, una planificació de manera conjunta, l’accés a arxius compartits i molts més avantatges, així com: mantenir una feina fluida, ordenat i eficaç.

grado superior administracion de sistemas informaticos en red