FP en Comerç i Màrqueting Formació Professional Oficial Més informació
Duración 2000 Hores Calendario Setembre 2021 - Abril 2022 Titulaciones Oficiales Ministeri d'Educació

Estudiar Comerç i Màrqueting

Aquesta família, inclosa en el sector de serveis, té un marcat caràcter trans que abasta les activitats i empreses relacionades amb la distribució comercial, en el seu sentit més ampli: comerç (a l’detall i a l’engròs), activitats auxiliars de transport, emmagatzematge i operadors logístics, així com serveis a empreses en l’àmbit de l’màrqueting, la investigació de mercats i la publicitat.
Quines són les assignatures de comerç que es treballen en els cicles de l’àrea Comerç i màrqueting?
 • L’auge de les noves tecnologies i concretament, el ràpid creixement de el comerç electrònic està motivant canvis accelerats en el sector, com el desenvolupament de nous serveis i empreses.
 • Si t’interessa el món dels negocis, les vendes, el màrqueting i la logística ara tens l’oportunitat de cursar un grau superior en alguna d’aquestes branques de el comerç i el màrqueting i accedir a una ocupació amb futur.
 • El cicle de fp màrqueting a distància inclou assignatures de el sector comercial com: atenció a client, investigació comercial, disseny i elaboració de material de comunicació, entre d’altres, i es tracta de mòdul de comerç i màrqueting que ajuden a que els alumnes tinguin una visió global i territorial del que estan estudiant a més d’ajudar-los a tenir un punt de vista professional.
El sector del màrqueting i comerç El área de marketing, es una de las áreas fundamentales de la comunicación, que te capacitará para incorporarte a nivel profesional a cualquier sector empresarial, independientemente de si éste está o no relacionado con la comunicación. En la rama del marketing y comercio- en especial el Curso Superior de Marketing y Publicidad- destaca el aprendizaje de factores relevantes para las empresas. El sector comercial y de la publicidad tendrá cada vez más importancia. Por lo tanto, las empresas necesitarán contratar a un personal cualificad y que tenga un perfil adecuado para optar a las ofertas laborales. En Linkia FP, te ayudamos a seguir formándote en un campo en pleno crecimiento.
SALIDA PROFESIONAL
Sortides professionals en fp comerç i màrqueting Les sortides professionals més habituals en aquesta branca són:
 • Social Media Manager
 • Community Manager
 • Consultor SEO
 • Especialista SEO
No hi ha dubtes que, en l’actualitat, ser especialista en màrqueting, ja sigui digital o offline, obre moltes portes. Les empreses demanen professionals que sàpiguen fer-li front als reptes de el moment en el món de la comunicació, de manera que cursar cicles formatius a distància relacionats amb aquest àmbit és un gran pas per a treballar en el que t’apassiona i en els llocs de treball que necessita el mercat laboral. Cursant un cicle formatiu de la branca de màrqueting i comerç podràs treballar tant en empreses públiques com privades, en les que podràs realitzar tasques com: Social Media Manager o Community Manager, Consultor SEO, especialista ASO entre altres professions de el sector. La versatilitat pot ser múltiple i variada. T’animes a formar-te en aquest sector? Segur que treball no et faltarà.
ALTRES CURSOS
I si vull continuar estudiant comerç i màrqueting, quines possibilitats tinc?

Aquest sector es troba actualment en creixement per tant seguir formant-te un cop acabis el grau superior, serà una opció encertada, sobretot si vols seguir formant-te en aquest món i així augmentar el ventall de sortides laborals. Un complement ideal per a aquest grau superior, és iniciar una carrera universitària, que podràs trobar en Universitats línia, com és el cas de UNIR. Amb un títol complementari aprendràs a utilitzar les eines específiques com pot ser el cas de les xarxes socials a el mateix temps que apliques els teus coneixements de màrqueting i publicitat. Si et crida l’atenció aquest enfocament professional, no ho dubtis més i continua formant-te, sobretot en a el món de la tecnologia ja que és el futur de el comerç.

FAQS
 • Què s'estudia a Comerç i Màrqueting?

  En Comercio y Marketing aprenderás cuestiones relacionadas sobre el mundo de los negocios, las ventas, el marketing y la logística. Es un ámbito profesional en el que se estudia la investigación comercial, el diseño y la elaboración del material de comunicación, así como aspectos que tienen que ver con la atención con los clientes y el sector online y offline. Aquí puedes conocer los diferentes ciclos de Comercio y Marketing.

 • Per què estudiar Comerç i Màrqueting?

  El Comercio y el Marketing cada vez gana más importancia y, por ello, un especialista en este ámbito abre muchas puertas. En estos momentos, las diferentes empresas del sector buscan profesionales que sepan hacer frente a los retos del momento en el mundo de la comunicación, por lo que cursas un Ciclo Superior en Comercio y Marketing puede ser una gran oportunidad para tu incorporación en el mundo laboral actual. Si estás interesado, aquí puedes conocer las diferentes salidas profesionales de Comercio y Marketing.