Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

FP Dietètica Ecològica i Esportiva a distància

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

2.128€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar FP en Dietètica Ecològica i Esportiva

La dietètica ecològica i esportiva és una especialitat que es pot estudiar a un FP de Nutrició Esportiva. Aquest tipus dalimentació es basa en la utilització de productes ecològics i naturals, i està dissenyada per millorar el rendiment esportiu. Els estudiants que realitzin un FP de Nutrició Esportiva poden adquirir coneixements sobre la dieta ecològica i esportiva i aprendre a dissenyar plans d’alimentació personalitzats que s’adaptin a les necessitats i objectius dels esportistes.

El tècnic superior en nutrició esportiva és un títol de formació professional que es pot obtenir a través d’un programa educatiu específic. Aquest títol s’enfoca a l’estudi de l’alimentació en l’àmbit esportiu, i permet als estudiants desenvolupar habilitats avançades en la planificació i el disseny de plans d’alimentació personalitzats per a esportistes d’alt rendiment.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  1590h. Lectives - 410 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens ordinària:

  Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Lleó, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa.

 • Seus d'exàmens extraordinària:

  Barcelona, Bilbao, Madrid, Oviedo, Sevilla, Tenerife, València.

 • Tallers obligatoris

  Barcelona

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico

Assignatures de l’FP Superior de Dietètica Ecològica i Esportiva a distància

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ALIMENTACIÓ EQUILIBRADA
270
MICROBIOLOGIA I HIGIENE ALIMENTÀRIA
180
FISIOPATOLOGIA APLICADA A DIETÈTICA
240
RELACIONS A L'ENTORN DE TREBALL
60

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE L'ÀREA DE TREBALL ASSIGNADA A LA UNITAT/GABINET DE DIETÈTICA
60
DIETOTERÀPIA*
390
CONTROL ALIMENTARI
180
EDUCACIÓ SANITÀRIA I PROMOCIÓ DE LA SALUT
90
SÍNTESI
60
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
60
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
410

De les 390 hores de DIETOTERÀPIA, l’alumnat haurà de triar 150 hores d’especialització: Esportiva o Ecològica i de Proximitat

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Ser més gran de 18 anys
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a en Dietètica i Nutrició
  • Responsable d’alimentació a empreses de serveis de menjars.
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitari/ària

Programaris utilitzats al Cicle Superior de Nutrició Esportiva a distància

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Dietètica Esportiva a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols ser tècnic superior en nutrició esportiva i que els teus pacients portin una alimentació equilibrada?

  Linkia FP, pionera en la Formació Professional Oficial a distància, fa més de 50 anys que ofereix una educació íntegra i de qualitat entre els estudiants de fp. Amb la fp nutrició esportiva, podreu obtenir una titulació oficial de Tècnic en Dietètica Esportiva i conèixer els aspectes relacionats amb el sector professional de l'actualitat. A Linkia FP ens centrem en la qualitat i en la calidesa del nostre alumnat perquè tots i cadascun afrontin amb garanties la seva incorporació al món laboral. Per això, potenciem l'ensenyament competencial i col·laboratiu en un marc digital on les tecnologies i la modalitat en línia fan de l'aprenentatge un estudi més còmode.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No serà un problema. L'FP Dietètica Ecològica i Esportiva a distància compta amb un pla d'estudis que permet la flexibilitat de compaginar la vostra etapa acadèmica amb les activitats laborals i personals del dia a dia.

 • Què aprendràs en aquest FP de Nutrició Esportiva a distància amb nosaltres?

  En nutrició i dietètica esportiva coneixeràs tots els detalls sobre l'alimentació equilibrada, l'educació sanitària i la promoció de la salut, el control alimentari i l'organització i la gestió de l'àrea de treball assignat a la unitat, entre d'altres.

 • Com serà la teva formació a l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva a distància?

  Al Cicle Formatiu Nutrició Esportiva a distància podràs assistir a les classes online en directe o, si ho prefereixes, veure-les en diferit posteriorment. Un cop et matriculis al grau formatiu, el nostre equip et facilitarà els materials digitals perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On realitzaràs el Cicle Superior Formatiu de Nutrició Esportiva?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual amb la finalitat de poder organitzar la formació del cicle superior nutrició esportiva i que els estudiants tinguin la facilitat de fer els lliuraments, visualitzar les classes i fer qualsevol tipus de consulta.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la dietètica esportiva i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu en aquest FP de Nutrició i Dietètica esportiva a distància?

  En dietètica esportiva comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan faràs aquest Cicle de Dietètica Esportiva?

  El fp Nutrició Esportiva es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. L'alumnat podrà assistir a les classes en directe o veure-les quan consideri oportú, sempre que tingui en compte el calendari dactivitats i lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Dietètica Esportiva volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Superior Nutrició Esportiva, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats d'inserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu de Nutrició Esportiva en línia?

  Al mercat laboral actual és molt important el paper dels especialistes del sector sanitari. Per això, l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva a distància us permetrà l'oportunitat de trobar un lloc de treball en un àmbit que en aquests moments es troba amb un alt nivell d'inserció laboral.

El títol de Nutrició i Dietètica Esportiva a distància

A més de l'FP Dietètica Ecològica i Esportiva, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK