Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quin grau superior estudiar per trobar feina

Quin grau superior estudiar per trobar feina

treball Escollir el camí correcte en l’àmbit dels estudis és crucial a l’hora de forjar-se un futur laboral amb bones perspectives. Estudiar un cicle superior de Formació Professional és una de les millors opcions per trobar feina, però, ¿quin curs fer? Quins són els millors a nivell d’ocupabilitat? Si t’estàs preguntant quin grau superior estudiar, avui Linkia FP volem descobrir-te quins són els millors graus superiors per trobar feina.

 

Cicles superiors amb bones perspectives laborals

Si t’estàs preguntant pels estudis de Formació Professional que millors perspectives laborals, nosaltres et fem un cable i et comptem amb quins segur que tindràs un futur més que garantit.

Desenvolupament d’Aplicacions Web

Si preguntes a qualsevol persona quines són les professions amb més futur avui en dia, amb total certesa et diran que qualsevol relacionada amb la tecnologia. Dins d’aquesta branca, i l desenvolupament d’aplicacions web és l’àmbit amb més sortides professionals. De fet, el 90% de les empreses que tenen pàgina web tenen o estan desenvolupant aplicacions que puguin servir també als seus clients. A l’cursar un Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web podràs treballar tant en empreses públiques com en privades, ja que totes elles requereixen desenvolupar aplicacions web en algun moment, així com anar actualitzant i mantenint-les. Un desenvolupador web s’encarrega de desenvolupar aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial, també s’ocupa de les aplicacions informàtiques d’entreteniment, configura sistemes informàtics, desenvolupa interfícies gràfics d’usuari interactius i part participa en la implementació de sistemes ERP-CRM i gestionar la informació emmagatzemada i gestiona bases de dades. El treball no et faltarà, amb tota seguretat.

Administració i Direcció d’Empreses

Estudiar Administració i Direcció d’Empreses et permetrà entrar en un altre dels sectors en auge, en el qual trobaràs variades i nombroses ofertes laborals. La majoria d’empreses necessiten entre les seves files a professionals que sàpiguen impulsar estratègies de seguiment a l’empresa. A més, els directius valoren molt a professionals que sàpiguen gestionar bé l’empresa, i tinguin coneixements de comptabilitat i finances. D’aquesta manera, tant el Grau Superior d’Assistència a la Direcció com el Grau Superior en Administració i Finances es troben entre les millors opcions per gaudir dels majors reconeixements.

 

Màrqueting i publicitat

T’interessa el món de l’màrqueting? Llavors no li donis més voltes i opta per estudiar un Grau Superior en Màrqueting i Publicitat . Les professions relacionades amb el màrqueting són les que més han pujat en els últims anys. Actualment, tota empresa busca experts en l’àmbit de el comerç i de l’màrqueting, motiu pel qual el s professionals de sector tenen per davant un futur prometedor que es preveu que segueixi en augment. En aquest sentit, les empreses demanden a professionals que sàpiguen implementar les seves estratègies de màrqueting digital, que sàpiguen coordinar els estudis sobre el que ven o el client reclama a la venda en línia, per elaborar el pla de màrqueting de l’empresa i liderar la transformació o manteniment de l’àrea digital.

integració social

Vivim en un món cada vegada més global que destaca, sobretot, els les onades d’immigrants que reben diferents països, així com per la solidaritat de moltes persones a l’hora d’integrar a la comunitat a aquells col·lectius més desfavorits. Això és precisament al que es dediquen els professionals que han estudiat un Grau Superior en Integració Social . Els integradors socials són professionals que s’ocupen de processos que inclouen l’acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat en el seu procés d’integració a la societat. En aquest àmbit no només es tracten casos d’immigració, sinó també d’absentisme escolar, drogodependència, discapacitats, delinqüència o problemes d’exclusió social de certs grups, com la gent gran.

Turisme

Espanya és un país turístic per excel·lència, de manera que aquells que es decanten per estudiar un Grau Superior en Turisme troben feina fàcilment. I és que a l’estudiar Turisme es pot treballar tant en allotjaments turístics com hotels, aparthotels, així com en agències de viatge o treballar en un altre tipus d’empreses realitzant i organitzant esdeveniments socioculturals, tipus auditoris, oficines turístiques, etc. L’ocupabilitat relacionada amb el turisme és optimista i això provoca que sigui necessari comptar amb bons professionals en el sector turístic. Per poder ser una peça clau en el sector, cal estar ben format, tenir una actitud proactiva envers el territori i tenir predisposició a l’atenció de viatgers que desitgen conèixer més sobre la zona.

Estudiar un grau superior a distància

D’altra banda, si ja tens clar què és el que t’agrada i què estudiar per obtenir una feina, et recomanem que en el cas que estiguis treballant i vulguis ampliar la teva formació per aconseguir un altre lloc de treball, optis per estudiar FP a distància . Recorda que en la formació a distància ets tu qui es posa els horaris i les metes. Si vols treure bé el curs hauràs d’esforçar-te a el màxim, de manera que es tractarà d’un aprenentatge actiu. A través d’aquesta modalitat de formació et faràs a tu mateix, ja que la responsabilitat i l’esforç per treure la matèria depèn de tu.

  • Home
  • Blog
  • Quin grau superior estudiar per trobar feina

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK